آریا جوان

آخرين مطالب

گام‌های عملی و برنامه‌های اجرایی بیمه دی برای حمایت از شبکه فروش بیمه دی

گام‌های عملی و برنامه‌های اجرایی بیمه دی برای حمایت از شبکه فروش
  بزرگنمايي:

آریا جوان - بدون شک عملکرد شبکه فروش بیمه نقش مهم و اثرگذاری در توسعه فروش و فعالیت یک شرکت بیمه دارد. به بیان دیگر هرچه شبکه فروش یک شرکت توانمندتر و پر قدرت تر عمل نماید، دایره توسعه فعالیت‌های شرکت بیمه بیشتر توسعه می‌یابد. 
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بیمه دی، اگرچه تمامی مدیران عامل به نقش مهم شبکه فروش واقفند اما کمتر مدیرعاملی است که برای توسعه فعالیت‌های این بخش برنامه‌های عملیاتی تدوین و پیگیر اجرای مصوبات اجرای آن باشد و بیشتر در زبان و نه در عمل، حمایت خود از شبکه فروش و نمایندگان را نشان می‌دهند. این در حالی است که مهندس موهبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی از زمانی که سکان هدایت این شرکت را بر عهده گرفت با عزمی جزم توانسته است علاوه بر این که همراهی شبکه فروش خود در اجرای برنامه‌های از پیش تعیین شده را داشته باشد، با حمایت واقعی و عملی از این بخش، پشتیبانی خوب و عامل دلگرم کننده‌ای برای این بخش باشد. برگزاری جلسه هم اندیشی با شبکه فروش این شرکت در ابتدای سال جاری نشان از عزم راسخ برای پیشبرد اهداف سازمانی شرکت بیمه دی داشته و بیان گر آن است که این شرکت مصمم است در سال جاری با برگزاری هم اندیشی با این بخش آن هم در نخستین روزهای سال جدید، حمایت و پشتیبانی خود را از شبکه فروش در عمل نشان دهد.
به طور حتم ظرفیت‌های مغفول مانده زیادی در صنعت بیمه وجود دارد که شبکه فروش باید بتواند با حمایت راس هرم مدیریتی شرکت، به آن‌ها ورود کرده و پرتفوی آنان را شناسایی و بارور سازد.
به جرات می‌توان گفت که نقش نیروی انسانی در نیل به اهداف سازمانی، بازوی توانمند یک شرکت بیمه خصوصی برای توسعه فعالیت‌ها محسوب می‌شود و اثرگذاری نیروی انسانی در شبکه فروش بسیار بیش‌تر از سایر بخش‌ها خود را بروز خواهد داد. بنابر این اگه حمایت و پشتیبانی مدیریت عامل و هیات مدیره یک شرکت بیمه نباشد، نمی‌توان به موفقیت شبکه فروش دل سپرد و امیدوار بود.
اکنون که بیمه دی در سال 1403 افق دید خود را در جذب پرتفوی 310 هزار میلیارد ریالی ترسیم کرده (150 هزار میلیارد ریال آن از محل خُرده فروشی تأمین خواهد شد)، بدون شک نمی‌توان نقش شبکه فروش در کسب درآمد شرکت را نادیده گرفت و از آنجا که مدیرعامل بیمه دی علاوه بر حمایت‌های عملی، بر تکریم و احترام این بخش نیز تاکید موکد دارد، به نظر می‌رسد آینده فعالیت این شبکه، با پویایی و انگیزه‌ای بیش تر از گذشته به توسعه عملکرد خود ادامه دهد.
از سوی دیگر ذکر این نکته ضروری است که به گفته مدیرعامل بیمه دی، نخستین و آخرین خاطرات مشتریان و جامعه هدف یک شرکت بیمه با شبکه فروش شکل می‌گیرد و از همین رو دانش به روز، مهارت و رفتار شایسته ایشان، در قضاوت مردم نسبت به برند بیمه دی تأثیرگذار خواهد بود. این دیدگاه و نوع نگرش مهندس موهبتی نشان از عمق توجه و حمایتگری وی از فعالیت‌های شبکه فروش دارد و بدون شک، در آینده‌ای نزدیک از توسعه بیش از پیش فعالیت‌های شبکه فروش و موفقیت‌های این شرکت اخبار مثبتی به گوش همگان خواهد رسید.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1330008/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چالش «شب خوش» درباره میوه‌های تابستانه

لوکیشن سریال «باز مدرسه‌ام دیر شد» بعد از 42 سال بعد

کمپر ارسطو در سریال پایتخت چند می‌ارزد؟

قهرمان لالیگا در ال‌کلاسیکو مشخص می‌شود

وعده مهم کاپیتان یونایتد؛ در لیگ اروپا جبران می‌کنیم

عصبانیت یونایتدها؛ این دو بازیکن را دیگر بازی ندهید!

سومین برد؛ فنرباغچه در نبود مورینیو بهتر نتیجه گرفت!

پیام ویژه گل گهر برای بازی با استقلال

کم‌کاری بازیکنان در استقلال؛ بوژوویچ نمی‌پذیرد!

عبدی: نمی‌پذیرم در شهر دیگری به بیرانوند توهین شود

پیام سرمربی نیوکسل از بیمارستان؛ یونایتد را عالی بردید!

گل اول لاتزیو توسط آلسیو رومانیولی در دقیقه 47

دزیره دوئه:من امباپه نیستم و راه خودم را می‌روم!

حلقه ازدواج ست با طراحی مدرن؛ انتخاب زوج های جوان

رایزنی عراقچی با وزیران خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات ایران و آمریکا

وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است

انتصاب معاون پارلمانی و معاون راهبردی ریاست جمهوری تایید نشد

آیفون 17 پرو مکس امسال با این 12 ویژگی جدید معرفی خواهد شد

هیتمن، تونی هاوک و Death Stranding به بازی Fortnite خواهند آمد

این پهپاد عجیب، شب را به روز تبدیل می‌کند

نجات شاه‌پنگوئن زخمی از مرگ و آزادسازی در اقیانوس

عملیات موفق تعقیب و گریز پلیس

حرکت دسته جمعی ماهی ‌ها در سطح اقیانوس

ویدئویی زیبا از پل خواجو اصفهان

بازیگران معروفی که در سریال «کَنکِل» بازی می کنند

سریال «وحشی» هومن سیدی فرداشب می آید

چهره ها/ مذاکرات ایران و آمریکا سلبریتی‌ها را احساسی کرد

لیست مازاد استقلال: فعلا صبر کنید

تبریزی‌ها بله را از آقای گل تاریخ لیگ فوتسال گرفتند

ساسولو به سری A برگشت!

جنجالی‌ترین گل این هفته لیگ یک!

قهرمان ترکیه در دست مورایس و علی کریمی

خشم ناگهانی دلیل هر چهار کارت قرمز امباپه

نگرانی بزرگ پرسپولیس مقابل سپاهان؛ قرمز ممنوع

آماده سازی والدین برای ایفای نقش در 6 سال اول زندگی کودک ضرورتی انکارناپذیر

رئیس سازمان فضایی: 4 ماهوارهٔ ایرانی تا نیمهٔ سال به فضا می‌روند

وزیر دفاع آمریکا: ایران باید تمام قابلیت‌های هسته‌ای‌اش را برچیند

فؤاد حسین: مذاکرات تهران و واشنگتن تنها راه جلوگیری از جنگ فراگیر است

گزافه‌گویی وزیر انرژی آمریکا علیه ایران اینبار از عربستان!

انتقاد تند زیدآبادی به سخنان رحیم پور ازغدی/ خوش به حالِ اصولگرایان با این نیروهای مؤدب و وفادار!

رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفتگوهای غیرمستقیم تهران و واشنگتن

تقدیر هیئت دولت از مجوز راهبردی رهبری برای آغاز مذاکرات

غریب‌آبادی به روسیه سفر می‌کند

نیویورک‌تایمز: امید می‌رود که در یکی دو نشست آینده، توافقی موقت بین ایران و آمریکا حاصل شود

گوشی CMF Phone 2 Pro با آداپتور شارژ درون جعبه عرضه می‌شود؟

وزیر بازرگانی ترامپ: معافیت‌های تعرفه‌ای لوازم الکترونیکی موقتی هستند

دوچرخه سواری که هم خودش رو داغون کرد هم عابر پیاده رو!

ضرب المثل/ چاه مکن بهر کسی، اول خودت بعدا کسی

نجات بچه‌های هندی از آتش‌سوزی

محسن تنابنده: برای بازی راهم نمی‌دادند، فیلمنامه نویس شدم