آریا جوان

آخرين مطالب

مشهورترین برنده‌ها و بازنده‌های بهار و تابستان مشخص شدند اجتماعی فرهنگی

مشهورترین برنده‌ها و بازنده‌های بهار و تابستان مشخص شدند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - خراسان / نوروز و تابستان 1403، سریال‌های متنوعی در نمایش خانگی منتشر شدند. بعضی از این سریال‌ها، متناسب با پیش‌بینی‌ها و توقعات، با استقبال مواجه شدند و تعدادی از آن‌ها نیز نتوانستند رضایت مخاطبان را جلب کنند و محبوب شوند؛ به این ترتیب پس از بهار پررونق نمایش خانگی، تابستان خوبی را پشت سر نگذاشتیم و بعضی مجموعه‌ها ناامیدکننده ظاهر شدند.
دو سریال «گردن‌زنی» و «بازنده» نیز پایان تابستان در جدول پخش نمایش خانگی قرار گرفتند. «گردن‌زنی» هفته قبل منتشر شد و «بازنده» هم به تازگی منتشر شده. مجموعه توقیف‌شده «غربت» هم با انجام اصلاحات قرار است به زودی ادامه انتشار را از سر بگیرد. حالا با پایان تابستان به چهره‌های موفق و ناموفق نمایش خانگی در نیم‎سال اول 1403 پرداختیم.
موفق‌ها
پیمان معادی

آریا جوان


یکی از محبوب‌ترین چهره‌های نمایش خانگی در شش ماهه اول سال پیمان معادی بود. او با «افعی تهران» در مقام فیلم‎نامه‌نویس و بازیگر، به نمایش خانگی آمد و در هر دو جایگاه حضور تحسین‌برانگیزی داشت. مایه‌های روان‎شناسی قصه و روند نه چندان قابل پیش‌بینی آن موردپسند مخاطبان قرار گرفت. معادی به عنوان بازیگر نیز به خوبی با زیر و بم نقشی که نوشته بود، آشنا بود و یکی دیگر از بهترین بازی‌های خود را در نقش سخت و پیچیده «آرمان بیانی» به نمایش گذاشت. این بازیگر اکنون با سریال «ازازیل» اثر حسن فتحی در راه نمایش خانگی است.
هدی زین‌العابدین و پارسا پیروزفر

آریا جوان


زوج محبوب سریال «در انتهای شب»، هدی زین‌العابدین و پارسا پیروزفر نیز از چهره‌های موفق نمایش خانگی در نیم‎سال اول 1403 هستند. این دو بازیگر در ساخته پربیننده آیدا پناهنده، نقش زوجی را ایفا کردند که شرایط اقتصادی، کمبودها و تغییرات شخصیت‌شان باعث شده بود پس از سال‌ها زندگی تصمیم بگیرند به واسطه طلاق، راه‌شان را از یکدیگر جدا کنند. زین‌العابدین و پیروزفر بازی کاملا ملموس و قابل باوری داشتند و هردو احساسات کاراکترشان را به مخاطب انتقال دادند. روایت پرجزئیات و واقعی پناهنده از روابط این زوج و بریدن آن‌ها از یکدیگر نیز مخاطبان را با سریال همراه کرد.
جواد عزتی و رعنا آزادی‌ور

آریا جوان


موقعیت جواد عزتی و رعنا آزادی‌ور، نسبت به دیگر چهره‌های موفقی که نام بردیم متفاوت است. سریال «زخم کاری 3» از آن فصل اول غافلگیرکننده و پرهیجان، فاصله زیادی داشت، اما عزتی و آزادی‌ور همچنان به بهانه بازی قابل قبول خود در مرکز توجهات بودند. کاراکتر هر دو در این فصل تغییر کرده بود. «مالک» مانند گذشته قدرتمند نبود و سعی می‌کرد در جلد «مالک» گوشه‌نشین پنهان شود، «سمیرا» نیز از کینه و حسادت نسبت به «طلوعی» و «سیما» لبریز شده بود. جواد عزتی و رعنا آزادی‌ور در این فصل نیز تا حدودی از پس ایفای نقش‌های سخت خود برآمدند و حضور آبرومندی در سریال داشتند. این دو با «زخم کاری 4» به نمایش خانگی باز می‌گردند.
ناموفق‌ها
مصطفی زمانی

آریا جوان


سریال «آمرلی» به کارگردانی احمد ابراهیم احمد محصول مشترک ایران و عراق، تجربه متفاوتی در کارنامه مصطفی زمانی محسوب می‌شود. زمانی در این مجموعه نقش یک خبرنگار عراقی به نام «رافد» را بازی کرد که متوجه می‌شود پدر مبارزش به طرز مشکوکی کشته شده است. از طرفی هم حضور داعش در آمرلی، وضعیت این شهر را به هم ریخته است و «رافد» با آن‌ها مبارزه می‌کند. مصطفی زمانی در این سریال به زبان عربی صحبت کرده و صدای او دوبله شده بود. با توجه به آشنایی مخاطبان ایرانی با صدا و لحن زمانی، دوبله صدای او به این شخصیت لطمه زده بود. «آمرلی» ریتم کندی داشت و انسجامی که باید در روایت آن وجود نداشت. این مجموعه انتشار پرسروصدایی نداشت و به اتفاقی ویژه‌ در کارنامه زمانی تبدیل نشد.
فرزاد فرزین

آریا جوان


اولین ساخته امین محمودی‌یکتا «قطب شمال»، فرصت بازی در نقش اصلی یک سریال را در اختیار فرزاد فرزین قرار داد، اما نتیجه موفقیت‌آمیز نبود. او در «قطب شمال» نقش یک وکیل را ایفا کرد که با دشمنی دوستانش، سال‌ها اسیر زندان می‌شود. در نهایت از زندان فرار می‌کند و پس از تغییر چهره خود، برای انتقام از آن‌ها بازمی‌گردد. فارغ از باگ‌های قصه، اتفاقات سرسری و غیرمنطقی آن، فرزاد فرزین هم به عنوان بازیگر نتوانست عملکرد قابل دفاعی داشته باشد. نگاه‌های خیره و چهره او خالی از انتقام یا هر حس دیگری بود. بازی تصنعی فرزاد فرزین در نقش «آرشام» یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف سریال بود.
هادی حجازی‌فر

آریا جوان


پس از موفقیت سریال «عاشورا»، کنجکاوی‌ها نسبت به اولین سریال نمایش خانگی هادی حجازی‌فر بالا بود و انتظار می‌رفت نقطه عطف دیگری در کارنامه این بازیگر و کارگردان رقم بخورد، اما این اتفاق رخ نداد. حجازی‌فر به عنوان بازیگر اصلی سریال، نقش مردی به نام «داریوش» را برعهده دارد که پس از شکست نقشه دزدی طلا و متهم شدن به قتل، آواره غربت می‌شود و پس از سال‌ها به ایران بازمی‌گردد تا طلاها را پیدا کند. ایده قصه «داریوش» آن طور که باید در کلیت قصه بسط پیدا نکرده. روایت به کندی پیش می‌رود و سرنوشت اکثر شخصیت‌های قصه برای مخاطب اهمیت زیادی پیدا نکرده است. فضای جدی و کمدی سریال نیز مخاطب را سردرگم کرده و مانع ارتباط تماشاگر با «داریوش» شده است. ارتباط پدر و دختری قصه نیز به دلیل انتخاب نامناسب ژیلا شاهی، قابل پذیرش نیست.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1387201/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حکمت/ عجب و غرور؛ آفت حسنات

ناگفته‌های جالب خالق عروسک زیزیگولو از ماجرای ساخت آن!

سرگیجه آنچلوتی؛ امباپه همه چیز را به هم ریخت

بارسلونا زیر تیغ یوفا به خاطر نژادپرستی

سرگرمی با قوانین فیزیک!

به گران‌ترین خانه در تمام دنیا خوش آمدید!

دسته‌گل از جنس بستنی در ایتالیا

ویدئویی از ریخته‌گری ماسه‌ای کارگران حین کار

یکی از عمیق ترین گودال‌های لوت، معروف به دیواره 400

یکتا ناصر و یک ویژگی اخلاقی مهم

تعجب اندونگ هافبک استقلال از شباهت میلاد و مهرداد محمدی

ظریف: حماس از ابتدا هم با آتش‌بس موافق بوده است

حذف شارژر از جعبه گوشی‌های 14T و 14T پرو؛ شیائومی قوانین اروپا را مقصر می‌داند

تمام مراحل ساخت یک «سد» را در فیلمی بسیار جالب ببینید

جدیدترین روش باز کردن چاه دستشویی با ترقه!

پرواز بر فراز ساحل زیبای بندر تبن

ارکیده؛ گلی با قدمت میلیون ها سال!

وزن اعضای بدن را میدانید؟

تراکتور باید شاخ غول را بشکند!

گوناگون/ 1100 لوح هخامنشی از آمریکا به ایران بازگشت

تصادف عجیب در هند، سقوط تریلی از روی پل و له شدن یک تراکتور

مشاهده پلنگ در تپالِ شاهرود

نجات لحظه آخری ویلچر سوار در پایین پله برقی

گلبارانِ حرم مطهر کریمه اهل بیت(س)

ملخ خوردن مجید!

از فست فود به فست فشن!

بادامچیان: انفجار پیجرها در لبنان اعتبار کالاهای غربی را از بین برد

7 وزیر به کمیسیون‌های مجلس می‌روند

قیمت Horizon Zero Dawn پس از معرفی نسخه ریمستر به طور مخفیانه دو برابر شد

تکان‌دهنده‌ترین بلوغ در میان حیوانات؛ پرش از ارتفاع 130 متری برای بقا!

مدیحه‌سرایی آقای شالبافان در حرم مطهر رضوی(ع)

قطعا تا حالا پله برقی رو با این وضع ندیده بودین!

دن بلیزریان، سلبریتی مشهور آمریکایی در حال مطالعه قرآن کریم!

برد نمایندگان فارس و تساوی طلایی‌ها در آغاز لیگ هندبال بانوان

این نبرد تخصص شجاع خلیل‌زاده است

آصفری: حاضرم اولین نفری باشم که از ایران به لبنان اعزام شوم

قالیباف: در برجام دشمنی آمریکا مشخص است

خروش ایران در محکومیت جنایات اسرائیل و حمایت از مردم غزه و لبنان

مشخصات کارت گرافیک RTX 5090 و RTX 5080 افشا شد؛ متفاوت‌تر از همیشه

آتش بازی به سبکی عجیب و غیر عادی

موسوی: مربی خارجی تراز اول به استقلال بیاورید

هند هم حریف تیم ملی فوتبال جوانان ایران نشد

عراقچی خطاب به اروپایی‌ها: اگر نگرانی‌هایی دارید تنها از طریق مذاکره می توانید به یک مسیر اعتمادساز برسید

«کارپنتوپاد»؛ میز متحرکی که با پای خود راه می‌رود

تیر غیب در حیات‌وحش؛ شکار خارق‌العاده پرندگان توسط ببر ماهی!

برگی از تاریخ/ آنچه باید از عملیات «ثامن الائمه» بدانید

عکسی از دورهمی هنرمندان در کنسرت پرواز همای

ماجرای اختلافات در تیم استقلال و بودن یا نبودن نکونام

اولین تغییر اجباری در ترکیب خیبر با مربی جدید

بخارا برای بچه‌های فوتسال ایران گریست