آریا جوان

آخرين مطالب

کمالوندی: آب سنگینی تولید کرده‌ایم که هر لیترش 1200 دلار است نگاه سیاسی

کمالوندی: آب سنگینی تولید کرده‌ایم که هر لیترش 1200 دلار است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: توانسته‌ایم آب سنگین با کیفیتی تولید کنیم که هر لیتر آن 1200 دلار ارزش دارد و همچنین موفق به تولید مشتقات دوتره شده‌ایم که هر میلی گرم آن در بازارهای جهانی هزاران دلار ارزش‌گذاری شده است.
"بهروز کمالوندی"، سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی در دیدار با جمعی از اساتید دانشگاه و مراکز علمی مختلف کشور، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهراء(س)، گفت: با وجود اقدامات و دستاوردهای فراوانی که در صنعت هسته‌ای کشور به‌دست آمده است؛ شاهد هیاهوی گسترده دشمنان هستیم و این شرایط سبب شده تا صدای ما در دنیا کمتر شنیده شود.
وی افزود: علم روابط بین‌الملل، علم بررسی قدرت‌ها بوده و میزان قدرت، تعیین‌کننده‌ی جایگاه کشورها محسوب می‌شود.
کمالوندی توضیح داد: مولفه‌های قدرت نظیر قدرت نظامی، اقتصادی، رسانه‌ای و... در دنیا به رسمیت شناخته می‌شود اما فناوری از مولفه‌های مهم قدرت ایران است؛ این مولفه به سایر مولفه‌ها نیز کمک می‌کند. به عبارتی، مولفه تکنولوژی در سایر حوزه‌ها اثرگذار است و قدرت صنعت هسته‌ای به عنوان یک فناوری مهم به‌ویژه در خارج از کشور بسیار بسیار مورد توجه قرار دارد. صنعت و فناوری هسته‌ای، قدرت‌آفرین بوده و موجب اقتدار می‌شود و ما توانسته‌ایم با تکیه بر علم و دانش، آب سنگین باکیفیتی تولید کنیم که هر لیتر آن 1200 دلار ارزش دارد و همچنین موفق به تولید مشتقات دوتره شده‌ایم که هر میلی‌گرم آن در بازارهای جهانی هزاران دلار ارزش‌گذاری شده است.
وی ادامه داد: سرعت تحولات در فناوری هسته‌ای ایران بسیار زیاد است و دشمنان به دنبال ایجاد مانع بر سر صنعت و فناوری کشور ما هستند.
کمالوندی با اشاره به قطعنامه‌ی اخیر صادر شده علیه ایران در شورای حکام، عنوان کرد: بلافاصله پس از صدور قطعنامه، نسبت به فعال‌سازی ماشین‌های پیشرفته سانتریفیوژ اقدام کردیم.



وی تاکید کرد: متاسفانه دشمنان پرونده هسته‌ای ایران را بسیار پیچیده و سیاسی کرده‌اند.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر لزوم آگاهی‌بخشی در زمینه نقش فناوری هسته‌ای در زندگی عموم مردم، گفت: فناوری هسته‌ای و دستاوردهای آن در تمام شئون زندگی مردم تاثیرگذار است. اگر می‌خواهیم از نظر اقتصادی، فناوری و نیز اقتدارآفرینی در جایگاه‌های برتر باشیم، باید به صنعت و فناوری هسته‌ای توجه ویژه‌ای شود. در عرصه‌ی جهانی و بین‌المللی باید قوی باشید زیرا به اندازه قدرت هر کشور به آنان حق اعطا می‌شود.
وی افزود: موقعیت ایران از نظر ژئوپلتیک بسیار خاص است و به هر بهانه و دلیلی به دنبال تسلط به این منطقه و بخش از جهان هستند.

آریا جوان

کمالوندی گفت: تحریم‌ها و فشارهای غربی سبب شد تا به خودکفایی در صنعت هسته‌ای دست یابیم؛ زیرا در سال‌های گذشته ابزارها و تجهیزات موردنیاز این صنعت را یا به ما نمی‌فروختند یا با قیمت بسیار بالایی به دست ما می‌رسید. با این وجود، دشمنان همواره با سیاه‌نمایی به دنبال این بوده‌اند که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای بوده است.
معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران تاکید کرد: بر اساس فتوای مقام معظم رهبری و مراجع عظام، به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم. اما آن‌ها به دنبال ایجاد هیاهو و جنجال هستند و موضوعات کوچک نظیر مکان‌های ادعایی را نیز در این راستا و با تکیه بر اهداف و مسایل سیاسی مطرح می‌کنند. یکی از وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حسابرسی مواد هسته‌ای است اما در خصوص ایران این کار با مطامع و اغراض سیاسی دنبال می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد که برخی کشورها به لحاظ سیاسی به دنبال تضعیف ایران در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی هستند و می‌خواهند میان دولت و ملت شکاف ایجاد کنند و برای به نتیجه رسیدن این طرح، تاکنون اقدامات فراوانی کرده‌اند.
وی تصریح کرد: دانش هسته‌ای به عنوان حوزه میان‌رشته‌ای ارزش فداکاری و تلاش دارد زیرا فناوری هسته‌ای در عرصه‌های گوناگون نقش‌آفرین است و می‌تواند نیازهای مختلف صنایع کشور را برطرف سازد.
وی با اشاره به دستاوردهای چشمگیر سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تولید انواع رادیودارو، گفت: هر آنچه از انواع رادیودارو در جهان تولید می‌شود، اکنون در داخل کشور با کیفیت مطلوب تولید می‌کنیم و در زمینه تولید برخی از انواع این داروها، در رتبه‌های نخست جهان قرار داریم. فناوری هسته‌ای و دستاوردهای به‌دست آمده در این حوزه می‌تواند اقتصاد ایران را پویاتر کند؛ زیرا این صنعت موجبات برکت را برای کشور فراهم می‌سازد و وابستگی ما را کاهش می‌دهد و بر قدرت ما می‌افزاید.
وی با اشاره به لزوم آشناسازی مردم کشور به‌ویژه دانشجویان و دانش‌آموزان با دانش و فناوری هسته‌ای، خاطرنشان کرد: باید همه مردم کشور با مزایای فناوری هسته‌ای از جمله برق هسته‌ای آشنا شوند. تنها در یک‌سال گذشته با میزان برق تولیدشده در نیروگاه اتمی بوشهر، از مصرف حداقل 13 میلیون بشکه نفت خام و معادل حدود 900 میلیون دلار صرفه‌جویی شده و نیز در نتیجه‌ی تولید این نیروگاه، هر سال شاهد عدم انتشار حدود 7 میلیون تن انواع گازهای آلاینده‌ی زیست‌محیطی بوده‌ایم.
وی تصریح کرد: دانش‌آموزان دبیرستان‌ها و هنرستان‌ها را باید با مزایای این صنعت و فناوری آشنا ساخت. البته این کار آغاز شده و در حال توسعه آن هستیم. همچنین اقدامات رسانه‌ای قابل‌توجهی در زمینه‌ی آشنایی عموم مردم با دستاوردهای هسته‌ای کشور صورت گرفته و ادامه خواهد یافت. 
در ادامه این نشست، اساتید دانشگاه ضمن طرح برخی سؤالات، بر لزوم همکاری جامعه علمی کشور با سازمان انرژی اتمی ایران، تاکید کردند.
گفتنی است، در پایان این نشست اساتید دانشگاه و مراکز علمی مختلف کشور، ضمن حضور در راکتور تحقیقاتی شهید فخری‌زاده، از آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو و سامانه پرتودهی تهران نیز بازدید کردند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1420656/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برای افزایش حس مسئولیت‌پذیری کودک خود چه کاری انجام داده‌اید؟

سفیر ایران: روابط با عربستان براساس گام‌های برنامه‌ریزی‌شده‌ پیش می رود

بطحایی: دولت برای قانون عفاف و حجاب لایحه جدید نمی دهد

سخت‌گیری رئیس جمهور برای مصرف انرژی در جلسه هیئت دولت

پناهیان: فتنه‌های آخرالزمانی چهره منافقان را رسوا خواهد کرد

فرد توهین‌ کننده به پزشکیان از ستاد امر به معروف اخراج شد

اسنپدراگون 8 الیت نسل 2 شاید گران‌ترین تراشه موبایل کوالکام شود

کنسول PS3 می‌توانست پایان فعالیت پلی استیشن باشد

بازه انتشار بازی Wildkeepers Rising اعلام شد

دموی رایگان Gran Turismo 7 طی چند روز آینده منتشر می‌شود

چرا مغز دارکوب موقع ضربه زدن به درخت، نمی‌ترکد؟

روضه‌خوانی «محمود کریمی» در مراسم عزاداری شب شهادت حضرت ‌زهرا(س) در حسینیه امام خمینی(ره)

سه ویژگی اخلاقی که سبب بهشتی شدن می‌شود

مداحی «احمد واعظی» در مراسم شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و تشییع شهدای گمنام

دلایل به حق حضرت فاطمه (س) برای پس گرفتن فدک

روش ساختِ ویدیوهای تبلیغاتی پر هزینه

نوحه خوانی مجتبی رمضانی در مراسم شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و تشییع شهدای گمنام

«لگد اگه سنگین بشه مگه می‌شه در نشکنه» با محمد حسین پویانفر

سُبْحَانَ مَنْ فَطَمَ بِفَاطِمَهَ مَنْ أَحَبَّهَا مِنَ اَلنَّار با نوای محمدحسین پویانفر

بزرگترین مار پیتون توسط یک تمساح شکار شد

اولین عکس‌ها از «زخم کاری؛ مجازات» منتشر شد

رشادت و مظلومیت رزمندگان ایرانی در سریال "شور شیرین"

دستگیری نقاش قاتل!

گلر برزیلی، خیبر را خیلی نگران کرد!

قهرمان لیگ‌ قهرمانان بالاخره در نخبگان برد

رامین در آستانه بی رقیب شدن در آسیا

داور جان هوادار را نجات داد؛ احیا روی سکوها

شهداب و فولاد با برد راهی برزیل می‌شوند

30 سال پیش یکی از زیبا‌ترین گل‌های دل‌پیرو به ثبت رسید

حضور راکون در ورزشگاه و دردسر مسئولان برای گرفتن او در لیگ MLS

سرمربی استقلال درگیر پرونده شکایت تیم سابقش شد

به بهانه بازی امشب منچستریونایتد و آرسنال؛ 7 سال پس از درخشش دخئا

آغاز فعالیت استقلال خوزستان در فوتبال زنان

نوجوانان خودشان را با دیگران مقایسه می‌کنند

بازی برای کودکان از روی تقلید و رویاهایشان است

هراس اندیشکده آمریکایی از ناوگان جنگنده F-14 ایران

پوتین: تجارت با ایران در حال افزایش است

سردار فدوی: فلسطین، لبنان و یمن نیرو‌های نیابتی ایران نیستند

اختلال شبکه اینترنت برطرف شد

ورود آیفون 16 به بازار ایران با قیمت نجومی

علی امام من و منم فدای علی

آلبوم صوتی شب شهادت حضرت زهرا(س) با نوای «سید رضا نریمانی»

قوام شیعه به بیان آیت الله وحید خراسانی

تصاویری از ورود شبانه به لانه یکی از خرس‌های بزرگ جثه در ایلام

تو چشمات چی داری؟!

بردن توی سکوت قشنگ تره!

رک بودن رو با گستاخ بودن اشتباه نگیرید!

یه کاری واسه من بکن

عزیزی: صددرصد تکواندو کاران ایران در آسیا مدال گرفتند

دنیامالی: نباید ریاست فدراسیون شغل دوم یا سوم باشد