آریا جوان

آخرين مطالب

بازیکنان خارجی چگونه موجب بحران گلزنی در تیم ملی عربستان شدند ورزش

بازیکنان خارجی چگونه موجب بحران گلزنی در تیم ملی عربستان شدند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - فارس /صرف نظر از نتایج ضعیف، هم اکنون تیم ملی فوتبال عربستان با بحرانی جدی تحت عنوان «بحران خط حمله و گل‌نزدن» مواجه است.
شکست تیم ملی فوتبال عربستان از اندونزی و در ادامه از بحرین، این تیم را درحالی وارد بحران جدیدی کرد که قرار است، عربستان میزبان جام‌جهانی 2034 باشد.این شکست‌ها درحالی برای تیم ملی عربستان رقم خوردند که پیش از این عربستان توانسته بود، از سد این تیم‌ها بگذرد. شکست عربستان از اندونزی علاوه بر اینکه برای اولین‌بار در تاریخ فوتبال عربستان محسوب می‌شد، در دل خود پیام‌های نگران‌کننده زیادی داشت.اولین پیام این شکست و بعد از آن شکست در برابر بحرین، نشان داد که علی‌رغم هزینه‌های کلان صورت گرفته، برای ارتقای سطح تیم ملی این کشور و آوردن گرانترین مربیان خارجی، اما به گفته کارشناسان سعودی در عمل شاهد ضعیف‌ترین تیم ملی در سال‌های اخیر بودیم.بُعد نگران‌کننده‌تر این نتایج، عملکرد بسیار ضعیف خط حمله تیم ملی عربستان بود که به نظر می‌رسد، این ضعف که در دوره مانچینی در تیم ملی عربستان مشاهده می‌شد، در دور دوم مربیگری رینارد نیز ادامه یابد، این موضوعی است که رینارد به آن اذعان کرده و گفته که خط حمله عربستان با بحران واقعی مواجه است.
آمار و ارقام نشان می‌دهد، تیم ملی عربستان در طول 679 دقیقه مسابقه ظرف 7 مسابقه نتوانسته‌اند، توسط مهاجمان خود گلی به ثمر برسانند. در این مدت عربستان سعودی تنها 4 بار دروازه رقبای خود را به لرزه درآورد که 3 بار آن توسط مدافعین و یک بار توسط خط میانی بوده است.کارشناسان فوتبال عربستان سعودی از عدم گلزنی خط حمله‌ تیم ملی خود تحت عنوان «بحرانی تاریخی» یاد و تأکید می‌کنند، تاکنون خط حمله عربستان چنین عملکرد ضعیفی ثبت نکرده است.آنها ضمن تأیید اظهارات رینارد درباره آسیب‌دیدگی «سالم الدوسری» و عدم امکان همراهی و حضور وی در بازی‌های تیم ملی عربستان که روی عملکرد این تیم به طورکلی و خط حمله به طور خاص تأثیر گذاشته، به شدت از عملکرد کادر فنی تیم به دلیل نیافتن مهره‌ای به جای الدوسری انتقاد کرده و آن را نشانه ضعف فوتبال عربستان به ویژه در سال‌های اخیر دانستند.
آفتی به نام بازیکن خارجی
چندسالی است که پدیده‌ای در فوتبال عربستان به نام آوردن بازیکنان خارجی با رقم‌های بسیار گزاف متداول شده که اگرچه موجب تقویت برخی باشگاه‌ها شده، اما تبعات منفی بسیاری روی فوتبال عربستان داشته است.نگاهی گذرا به فهرست برترین گلزنان فصل گذشته فوتبال عربستان کافی است تا بحران واقعی و تأثیر منفی راهبرد روی آوردن به بازیکنان خارحی، قطبی‌سازی و اتکای مربیان به خارجی‌ها بیشتر از داخلی‌ها را آشکار کند، راهبردی که موجب کاهش حضور بازیکن داخلی، عدم رشد و شکوفایی استعداد او و در نهایت افت سطح فوتبال ملی در عربستان شده است.درست است که برخی بگویند، حضور ستاره‌ها، موجب ارتقای فوتبال باشگاهی، ارتقای سطح رقابت‌ها و کسب مهارت و تجربه ستاره‌ها می‌شود، اما بزرگترین جنبه منفی آن عدم رشد و شکوفایی بازیکنان داخلی و نبود بازیکن مناسب برای حضور در تیم ملی می‌شود، دقیقا همان بحرانی که اکنون تیم ملی عربستان به طور عام و خط حمله به ویژه با آن مواجه است.
این دیدگاهی است که نه فقط کارشناسان، بلکه بسیاری از ستارگان فوتبال عربستان مانند «ماجد عبدالله» نیز با آن موافق هستند. عبدالله پس از شکست‌های اخیر تیم ملی عربستان گفته بود که «این رهاورد جذب ستارگان و نام‌های بزرگ در فوتبال عربستان است که موجب شده، سطح فوتبال ملی عربستان تا این حد افول کند.»شاید بهترین گواه فهرست برترین گلزنان فصل گذشته لیگ عربستان باشد که کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی النصر با 35 گل در صدر و پس از او، الکساندر میتروویچ، بازیکن صرب الهلال با 28 گل در صدر قرار دارند. اولین نام عربستانی این فهرست که با 17 گل زده در رده پنجم قرار دارد، «فراس البریکان»، بازیکن الاهلی و پس از آن «سالم الدوسری»، ستاره و کاپیتان الهلال با 11 گل زده است.به استثنای الدوسری و البریکان، دیگر هیچ نامی از بازیکنان داخلی مشاهده نمی‌شود که به طور منظم در فوتبال عربستان حضور داشته باشند و به جای آن حضور گلزنان بزرگی چون رونالدو، بنزما، فیرمینو، مانه، مالکوم و حمدالله اوضاع آشفته‌ای و بحرانی را برای فوتبال ملی عربستان ایجاد کرده است.

حالا هر روز که می‌گذرد، نادرستی اظهارات مربیانی چون رینارد که حضور بازیکنان خارجی را موجب ارتقای فوتبال ملی عربستان دانسته بود، بیشتر آشکار می‌شود.رینارد در نشست مطبوعاتی پیش از مسابقه تیم ملی عربستان با استرالیا در چارچوب بازی‌های مقدماتی جام جهانی گفته بود که «همه چیز در فوتبال عربستان به سمت بهتر و خوب‌تر شدن درحال تغییر است.»وی با بیان اینکه به دقت روند فوتبال عربستان را زیر نظر دارد، حضور بازیکنان بزرگ در لیگ این کشور را موجب تحول بازیکنان سعودی و ارتقای سطح فنی آنها عنوان کرده بود، اما ناتوانی خط حمله تیم ملی عربستان خلاف اظهارات رینارد را ثابت می‌کند.این موضوعی است که درباره مربی‌های تیم ملی فوتبال عربستان نیز منطبق است و بحران تیم ملی عربستان را دو چندان می‌کند. با نگاهی به عملکرد دو مربی اخیر این تیم یعنی مانچینی و رینارد به خوبی بی‌ثابت در ارنج تیم مشاهده می‌شود، به نحوی که ارنج از یک بازی به بازی دیگر تغییر کرده است.
این وضعیت موجب افزایش عدم هماهنگی بین بازیکنان تیم ملی عربستان شده است، درحالی که یک بار می‌بینیم، «نجد البریکان» نوک خط حمله تیم است، در بازی بعدی «عبدالله الحمدان» جای او را می‌گیرد و این جدای از نبود تاکتیک ثابت در تیم است که آن هم از بازی به بازی دیگر تغییر کرده و موجب شده تا سطح بازی بازیکنان با افت همراه شود.به تجربه ثابت شده، کشورهایی که به جذب ستاره‌های خارجی اقدام کردند، در تیم ملی فوتبال خودشان دچار ضعف شدند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1431600/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم گلوب ساکر 2024؛ اهدای جایزه بهترین بازیکن خاورمیانه به کریستیانو رونالدو

مراسم گلوب ساکر 2024؛ اهدای جایزه بهترین باشگاه جهان به رئال مادرید

بیانیه تراکتور: مقابل این بی‌عدالتی می‌ایستیم

سرمربی یونیون برلین اخراج شد

آرسنال در خانه پیروز شد

مراسم گلوب ساکر 2024؛ اهدای جایزه بهترین گلزن تاریخ فوتبال به کریستیانو رونالدو

کریمی، بازیکن سپاهان: نمی‌دانم به چه دلیلی بانوان نتوانستند به ورزشگاه بیایند

گابریل توپ را از 2 قدمی گل نکرد؛ آرسنال 1-0 ایپسویچ

دنی اولمو در همه چیز خوب است

ابلاغیه میزبانی آسیا به پرسپولیس نرسیده است

کارشناسی داوری بازی نساجی مازندران - تراکتور

اهدای جایزه بهترین بازیکن جهان به وینیسیوس

کارشناسی داوری بازی استقلال خوزستان -فولاد

آنالیز محمود کلهر بازیکن اسبق استقلال و پرسپولیس از عملکرد درخشان سپاهان مقابل هوادار

محمود کلهر: لیموچی مغرور نشود می تواند در اروپا بازی کند

محمود کلهر: تراکتور دچار بحران نمی شود چون بازیکنان باتجربه جذب کرده است

کارشناسی داوری بازی چادرملو - استقلال

محمود کلهر: کریم باقری ارنج تیم را عوض کرد و نتیجه گرفت، او باید سرمربی بماند

کارشناسی داوری بازی پرسپولیس - خیبر خرم آباد

گل اول آرسنال به ایپسویچ تاون توسط هاورتس

اشک‌های علی قربانی در رختکن پس از زدن اولین گل فصل مقابل شمس‌آذر

دلار با طرح بیرانوند؛ سورپرایز هواداران نساجی برای دروازه‌بان تراکتور

نظر مجید جلالی در مورد گاریدو و موسیمانه

پاس استثنایی تروسارد؛ پرچم کمک‌داور گل ژسوس را رد کرد

کنفرانس خبری ساکت الهامی پس از تساوی نساجی مقابل تراکتور

بررسی عملکرد استقلال با موسیمانه از زبان جلالی

خبر مهم درویش؛ اوسمار نه، یک چهره جدید می‌آید!

تشویق حسین کنعانی و خوشحالی معروف او

واکنش فرزند پزشکیان به بحث بودجه بنیاد شهید رئیسی

وان‌پلاس یکی دیگر از گوشی‌هایش را به اندروید 15 آپدیت کرد

سامسونگ یک قرارداد تجاری مهم دیگر را هم از دست داد

تقویت بخش مدیریتی پرسپولیس از زبان رضا درویش

استوری جنجالی سعید دقیقی علیه داور قرمزپوش!

آقای فرشید اسماعیلی، به تمرین برگرد!

پاسخ مدیر تیم سپاهان به درویش

اینجا ژاپن نه، انزلی است

روانخواه، سرمربی هوادار: برای مالک، مدیرعامل و عوامل اجرایی باشگاه ناراحتم

کارترون: گفتند برای آماده‌کردن VAR بازی با تاخیر شروع شود اما من گفتم بازی را سر وقت شروع کنند

صحبت های مدیرعامل آلومینیوم بعد از بازی با ملوان

توئیت عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب درباره ناترازی انرژی

گلکسی زد فلیپ 7 اولین گوشی تاشو سامسونگ با تراشه اگزینوس خواهد بود

این رنگ آبی گلکسی S25 اولترا سامسونگ است

داستانک/ عشق و محبت مادری

بارش رحمت الهی در خانه خدا

صندلی‌های بی‌رحم در نیویورک!

جانوری کمیاب به نام سمور پرنده!

از کجا بفهمیم از چشم خدا افتادیم یا نه!

پیمان قاسم خانی: با کتاب های کانون پرورش فکری بزرگ شدم

اکران فیلم «شناور» در فیلیمو

مشکلات گاریدو از زبان رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس