آریا جوان

آخرين مطالب

مردان بیشتر از زنان به روابط عاشقانه نیاز دارند دخترونه پسرونه

مردان بیشتر از زنان به روابط عاشقانه نیاز دارند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مردان به شدت به روابط عاشقانه خود وابسته‌اند، اما این وابستگی چه بهایی دارد؟ روابط اجتماعی معنادار کمتر، مردان را به شریک عشقی خود برای همراهی و حمایت وابسته می‌کند. قوانین نانوشته جنسیتی باعث می‌شوند که مردان نتوانند پشتیبانی لازم را خارج از روابط عاشقانه خود دریافت کنند.

شبکه‌های اجتماعی گسترده‌تر و عمیق‌تر می‌توانند به مردان کمک کنند تا کمتر به همسران خود وابسته باشند.
من در مدیریت جدایی‌ها بهتر شدم
زمانی که برای پنهان کردن درد ناشی از از دست دادن یک رابطه خودم را منزوی می‌کردم و به رفتار‌های مقابله‌ای متوسل می‌شدم که از غیرقابل‌قبول تا به طور کامل تخریبی متغیر بود، اکنون نیرو‌های پشتیبانم را جمع می‌کنم، با دوستان و خانواده تماس می‌گیرم و پیام می‌زنم، سیستم حمایتی راه‌اندازی می‌کنم و دوباره با شبکه اجتماعی گسترده‌ام ارتباط برقرار می‌کنم.
من شواهد زیادی جمع‌آوری کردم که نشان می‌داد اولین مجموعه استراتژی‌ها کارساز نیستند قبل از اینکه مایل به امتحان کردن مجموعه دوم باشم.
در بازتابی درباره این پیشرفت مثبت در زندگی‌ام، متوجه شدم که اکثر زنانی که می‌شناسم این استراتژی مقابله‌ای را خیلی زودتر در زندگی خود به کار برده‌اند یا به نظر می‌رسید که از ابتدا به طور شهودی آن را درک کرده‌اند.
سپس مقاله تحقیقی جدیدی خواندم که هر دو پدیده را برای من توضیح می‌دهد و به سادگی پیشنهاد می‌کند که روابط عاشقانه برای مردان بسیار مهم‌تر از زنان است.
وهرینگ و همکاران او از ابتدا به این نکته اذعان می‌کنند که ما به طور عمومی عکس این را تصور می‌کنیم.
وسواس ظاهری زنان به روابط عاشقانه در مقالات مجلات بی‌پایان و کمدی‌های عاشقانه در مرکز توجه قرار دارد، در حالی که رسانه‌های مرتبط با مردان به روابط عاشقانه توجه بسیار کمی دارند.
به طور کلی، مردم روابط عاشقانه را برای زنان مهم‌تر از مردان می‌دانند، اما ادبیات علمی همان‌طور که وهرینگ و همکاران او به خوبی خلاصه می‌کنند، داستان دیگری را روایت می‌کند.
نتیجه‌گیری آنها این است که مردان برای حمایت عاطفی و صمیمیت بیشتر بر شرکای عاشقانه خود تکیه می‌کنند تا زنان، که به همین دلیل تلاش بیشتری برای برقرار کردن روابط انجام می‌دهند، از روابط بیشتر بهره‌مند می‌شوند، جدایی‌ها را کمتر آغاز می‌کنند و بعد از جدایی دچار مشکل بیشتری می‌شوند.
آنها این رفتار را به این دلیل می‌دانند که مردان نسبت به زنان حمایت‌های عاطفی و اجتماعی کمتری خارج از روابط عاشقانه خود دارند و بنابراین بیشتر به شرکای عاشقانه خود وابسته هستند تا بسیاری از نیاز‌های خود را برآورده کنند.
در مرور ادبیات، وهرینگ و همکاران او مورد قانع‌کننده‌ای در این باره مطرح می‌کنند که مردان تمایل بیشتری برای ورود به روابط دارند و تحقیقات نشان می‌دهد که نسبت به زنان، مردان هنگام تنها بودن تمایل بیشتری به داشتن یک شریک نشان می‌دهند، سریع‌تر عاشق می‌شوند و زودتر عشق خود را به شریک زندگی‌شان ابراز می‌کنند.
آنها ممکن است به صورت آگاهانه یا ناآگاهانه به این دلیل برانگیخته شوند که مردان در روابط به طور متوسط از مردان تنها سالم‌تر هستند و همچنین حمایتی که از طرف شرکای خود دریافت می‌کنند ممکن است این الگو را ایجاد کرده باشد.
زمانی که مردان در روابط هستند، کمتر به پایان دادن آنها تمایل دارند و نویسندگان این را به این نسبت می‌دهند که مردان نسبت به زنان به نسبت بیشتری از حمایت عاطفی خود را از شرکای عاشقانه خود دریافت می‌کنند و این در مقایسه با حمایت از دوستان و خانواده است.
مانند من که به تازگی روشن شده‌ام، آنها می‌دانند که اگر از شریک خود جدا شوند، چه چیزی در انتظارشان است: یک دوره اندوه و مبارزه شخصی که تحقیقات نشان می‌دهد به طور متوسط ممکن است طولانی‌تر و شدیدتر از آن چیزی باشد که یک زن بعد از جدایی تجربه می‌کند.
چرا مردان در این موقعیت قرار دارند؟
وهرینگ و همکاران او بیشتر به شکل‌گیری این تفاوت جنسیتی نسبت می‌دهند به اینکه باور‌ها و نگرش‌های اجتماعی چگونه به نقش‌های اجتماعی ما شکل می‌دهند.
آنها اشاره می‌کنند که پسران و دختران از سنین پایین در باور‌های متفاوتی در مورد خودافشایی و نزدیکی اجتماعی اجتماعی می‌شوند.
به‌ویژه، ما رفتار‌های پرورش‌دهنده و حمایتی را با زنانگی ارتباط می‌دهیم، بنابراین مردان یاد می‌گیرند که آسیب‌پذیر نباشند یا به دیگران تکیه نکنند، در حالی که زنان تمرین می‌کنند که در زمان ناراحتی یا نیاز به دیگران متوسل شوند.
مردان شریکان عاشقانه خود را به عنوان رازیاری اولیه خود بسیار بیشتر از زنان معرفی می‌کنند، شاید به این دلیل که واقعاً احساس امنیت نمی‌کنند که به تقریباً هر کس دیگری تکیه کنند.
با دانستن این موضوع، تعجب‌آور نیست که مردان مجرد کمتر از زنان مجرد احساس رضایت و کامل بودن دارند. مردان به واقعیت دردناک این نیاز واکنش نشان می‌دهند که به ارتباط انسانی واقعی و معناداری که نمی‌توانند به اندازه کافی دریافت کنند، نیاز دارند.
در برابر تنهایی Crushing، آنها بیشتر به شرکای عاشقانه خود وابسته می‌شوند، به نظر می‌رسد که تنها افرادی هستند که می‌توانند به آنها روی آورند.
به مردانی که با زنانی که ممکن است در حال خواندن این متن هستند می‌گویم: شریک عاشق شما نمی‌تواند همه‌چیز برای شما باشد. هرچه بیشتر به دوستان و خانواده برای حمایت تکیه کنید، احتمال اینکه شریک شما نگران شما باشد، تحت فشار قرار گیرد یا به خاطر اینکه از او بیش از حد خواسته‌اید شما را ترک کند، کمتر است.
هرچه بیشتر به دیگران تکیه کنید، تحمل ناامیدی‌ها و مشکلات در رابطه‌تان آسان‌تر خواهد بود.
اگر رابطه‌تان به تازگی به پایان رسیده، از فرصت استفاده کنید تا ارتباطات خود را با دیگران عمیق‌تر کنید. شبکه‌ای بسازید که به شما کمک کند تا در آینده راحت‌تر برآورده شوید.
اگر مجرد هستید، داشتن یک شبکه قوی از دوستان و خانواده می‌تواند شما را از وارد شدن به رابطه‌ای با کسی که با او سازگار نیستید به خاطر اینکه فقط می‌خواهید از مزایای یک رابطه دوباره بهره‌مند شوید، محافظت کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1435794/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطرناکترین ساعات روز؛ خیلی مراقب این این 3 ساعت باشید/ ویدئو

داستان عجیب میثاقی از یک بازیکن با سابقه تیم ملی

کارشناسی داوری بازی فولاد - ملوان

عجیب ترین هدیه کریسمس تاریخ توسط باشگاه ذوب آهن به بازیکنان خارجی شان داده شد!

طرفدار پر و پاقرص مس رفسنجان در دیدار برابر خیبر

واکنش یحیی‌ به شایعه شبانه!

علی علیپور پس از بازی با هوادار: فحاشی با انتقاد فرق دارد

افشین پیروانی: کریم باقری قبول کند، بهترین گزینه است

جزئیات مذاکره پرسپولیس با یحیی گل محمدی از زبان میثاقی

وضعیت استادیوم های فوتبال از زبان داوود رفعتی

درخواست ایران برای میزبانی جام ملت های آسیا 2034 ؟

اوایل بهمن بررسی بازگشت میزبانی به ایران در AFC

یحیی به اردوی فولاد نرفته است؛ حضور در پرسپولیس؟

کارشناسی داوری دیدار هوادار - پرسپولیس

2 ویتامینی که سبب کاهش وزن می‌شوند

کنایه میثاقی به سن بالای نامزدهای انتخابات فدراسیون

قانون پایستگی رؤسای هیئت فوتبال

استقلال - شمس آذر؛ اولین بازی در استادیوم آزادی

محمد مهدی زارع: تمام خانواده من استقلالی هستند؛ خانواده مادری، پرسپولیسی هستند

خوشحالی خاص کونسیسائو و بازیکنان میلان در رختکن پس از شکست اینتر در فینال سوپر‌جام

کارشناسی داوری بازی استقلال - سپاهان

کارشناسی داوری بازی گل گهر - چادرملو

تمجید میثاقی از رضاوند؛ آنالیز آرش مقابل سپاهان

وضعیت نابسامان استقلال از زبان میثاقی

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم - شمس آذر

واکنش نصیرزاده به شایعه یحیی و پرسپولیس

بازگشت دیوانه‌وار میلان گل طارمی‌ را خراب کرد!

اهدای مدال به طارمی و بازیکنان اینتر پس از شکست در فینال سوپر‌جام

جشن قهرمانی میلان، قهرمان سوپرجام ایتالیا

مهدی لیموچی: مطمئن بودم که گلی که به استقلال زدم، آفساید نبود

تشکر مهدی لیموچی از مجتبی حسینی بابت حمایت کامل از او

مهدی لیموچی: مورایس برای سپاهان زحمات زیادی کشیده است

مهم‌ترین خبر سال در باشگاه پرسپولیس!

گل سوم آث میلان به اینتر توسط آبراهام

محمدامین کاظمیان: با سردار آزمون در مس کرمان همبازی بودم

خوشحالی کونسیسائو و ناراحتی طارمی پس از شکست در داربی میلان

10 گل برتر نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال ایران

محمدامین کاظمیان: بیست سال بازیکن مس کرمان بودم

تیم منتخب نیم فصل اول لیگ برتر

محمد مهدی زارع: آرش برهانی خیلی تلاش کرد که بازیکنان امید به بزرگسالان بروند

گل دوم آث میلان به اینتر توسط پولیشیچ

معرفی ربات 30 هزار دلاری Mi-Mo؛ میز متحرکی که شبیه لامپ لوگوی پیکسار است

گل پنجم رئال مادرید به مینرا توسط گولر

کنایه محمدحسین میثاقی به گاریدو و برخی از پیشکسوتان پرسپولیس

ماجرای جدایی دفاع موفق این‌ روزهای لیگ برتر از آکادمی استقلال

گفت و گو با امیرحسین حسین‌زاده ستاره تراکتور در لیگ برتر

برکناری غیرمنتظره سامره؛ حسین‌خانی برگشت!

واکنش میثاقی به لحظه گلزنی طارمی مقابل میلان

فرار دیدنی طارمی؛ گل دوم اینتر به آث میلان

کاشته تئو هرناندز؛ گل اول آث میلان به اینتر