آریا جوان

آخرين مطالب

با حضور مهندس اوحدی؛

از کارمندان تراز مکتب سردار سلیمانی تجلیل شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

از کارمندان تراز مکتب سردار سلیمانی تجلیل شد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - در چهارمین جشنواره کارمند تراز مکتب «سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» که با حضور مهندس اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح روز سه‌شنبه 18 دی‌ماه در سالن اجلاس سران برگزار شد، از دو تن از کارمندان بنیاد شهید تجلیل شد.

به گزارش «ایثار»، چهارمین جشنواره کارمند تراز مکتب «حاج قاسم سلیمانی»با حضور مقامات کشوی و لشکری از جمله؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امورخارجه، «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی، وزیر دادگستری، رئیس امور استخدامی کشور و جمعی از کارکنان و مدیران ادارات، برگزار و از فعالیت‌ها و تلاش‌های «سید عباس عراقچی» تقدیر و انگشتر شهید سلیمانی توسط مادر شهید حدادیان به وی اهدا شد.
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که «در کنار میدان و دیپلماسی محور سومی به نام رسانه نیز وجود دارد» گفت: ضربه‌ای که به ارتش سوریه وارد شد قبل از اینکه نظامی باشد، رسانه‌ای و روانی بود و در واقع ارتش سوریه قبل از جنگیدن شکست خورد.
وی اضافه کرد: حاج قاسم سلیمانی مکتب مقاومت را به جریان و جبهه مقاومت تبدیل کرد و این جریان همچنان قوی و سربلند در منطقه حضور دارد و با رژیم صهیونیستی و مستکبران مبارزه می‌کند.
امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری نیز در این مراسم با بیان اینکه شهید سلیمانی دارای حسی دلسوزانه و پدرانه به جوانان بود، گفت: ایشان یک مکتب بود و ما نباید شخصیت این شهید بزرگوار را صرفا در یک شخصیت نظامی خلاصه کنیم. شهید سلیمانی فردی مهربان و با محبت بودند و به پدر و مادر خود احترام زیادی می‌گذاشتند و در کنار محبتی که داشتند از نظر شخصیتی دارای ابهت و جذبه بودند.
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی نیز در این همایش با اشاره به اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی بنده صالح خداوند بود، اظهار کرد: سردار تواضع داشت و فقط برای رضایت خدا کار می کرد. محبت و توکل او به خداوند، باعث موفقیتش بود، چنانکه همرزمانش و کسانی که او را می‌شناختند به او عشق می‌ورزیدند.
سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ، نیز در ابتدای این مراسم، گفت: در نزد حاج قاسم سلیمانی رضایت مردم و خلق خدا مساوی با رضایت خدا بود، یکی از ویژگی‌های برجسته شهید سلیمانی عدم خط‌کشی و تقسیم‌بندی مردم بود. ایشان جمهوری اسلامی ایران را حرم می‌دانست و مدافع هر حریم مقدسی بود.
لازم به ذکر است؛ در این مراسم که سرهنگ فریبرز خزایی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران و تعدادی از خواهران و برادران بسیجی بنیاد شهید حضور داشتند، از مصطفی عبدالملکی و یاسر حدادی تجلیل شد.
انتهای پیام/

آریا جوان


آریا جوان

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1437181/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر رنگ جالب یک آفتاب پرست

جمع آوری کالاهای امریکایی از فروشگاه های کانادا

بهترین عبادت در ماه شعبان

پیدا کردن جهت قبله

3 راهکار برای کاهش استرس مسافرت

آیا ازدواج با افراد دمدمی مزاج به سرانجام می رسد؟

امینی، کارگردان «چشم بادومی»: بعد از ساخت فیلم خودم هم K-Poper شدم!

عظیمی‌‏نژاد: پایتخت از ماه رمضان پخش می‌شود

بازگشت غفوریان به عرصه کارگردانی/سریال کمدی با حضور رضا عطاران می سازم

«سالن چهار» در سانس ویژه جشنواره به نمایش در می‌آید

یکی از مشکلات بزرگ سینما و تلویزیون انتخاب بازیگر است

فتوکال انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی 2»

بزرگترین بازگشت تاریخ در ضربات پنالتی!

رونالدو رؤیای بزرگش پس از بازنشستگی را گفت

آیا کفاشیان برای رد صلاحیت به فیفا شکایت می‌کند؟

بهترین خبر ممکن به فلیک رسید

احضار بازیکن تراکتور به کمیته اخلاق

حضور دایی در افتتاحیه مسابقات فرشتگان سندروم دان

برگزاری دیدار سپاهان و ملوان با VAR

دلیل واقعی غیبت دو ستاره رئال برابر لگانس

پرسپولیس - النصر در آزادی

به کدام درخواستهای همسر باید نه گفت

اشتباه اکثر والدین امروزی در تربیت فرزند پسر

اظهارات وزیر نفت درباره پرونده کرسنت و توقیف ساختمان شرکت نفت در هلند

سیدحسن خمینی: الزاماً زدن زیر میز بازی نتایج خوبی ندارد

موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف مجازات بیش از سه هزار نفر از محکومان

حواشی داغ حیاط دولت؛ وزرا و معاونان رئیس جمهور چه گفتند؟

روحانی: صدام این همه کشتار و جنایت کرد اما امام اجازه مذاکره دادند

جلایی پور قائم مقام ظریف شد

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی آغازگر راهی شد که قطعاً به نابودی قدرت‌های استکباری ختم خواهد شد

کرملین: روسیه به روابط نزدیک خود با ایران ادامه می‌دهد

رفیق‌دوست: امام می‌فرمودند که سپاهی باید سیاست را بفهند، اما در سیاست دخالت نکند

گزارش روزنامه خراسان از بحران هویت در پرونده هسته ای ایران

موتور جستجوی گوگل در سال 2025 شبیه به دستیار هوش مصنوعی خواهد شد

هیچ وقت از پشت به اسب نزدیک نشید!

اجرای دوست‌داشتنی عموهای روحانی در حسینیه معلی

سرود نوستالژی «خجسته باد این پیروزی»

دیدار "رهی" با نامادر‌ی‌اش در زندان سریال سرزمین مادری

حذف امیلیا پرز از اسکار 2025

رویا میرعلمی: تلاش کردم مخاطب با نقشم ارتباط بگیرد

نذری دادن فیروز

وحید کاظمی به شکایت پرسپولیس فکر هم نمی‌کند!

آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال سه نفره زیر نظر لوکا کاروالیو

سایت عربستانی: الهلال مقابل پرسپولیس بی‌رحم بود

کابوسی که امباپه تصورش را هم نمی‌کرد

انتخاب جانشین برای کین

سراج: حضور در جام‌جهانی حق ابراهیم تهامی بود

وقتی سن برای رونالدو فقط یک عدد است

کفاشیان: دلیلی برای عدم صلاحیتم در اساسنامه ندیدم

نامه رئیس فدراسیون فوتبال ترکیه به مهدی تاج