موضوعی که نباید از آن خجالت بکشید
دختران
بزرگنمايي:
آریا جوان - خراسان /برخی مردان حین رابطه جنسی با مشکلاتی دستوپنجه نرم میکنند که پزشکان به آن، اختلال عملکرد جنسی میگویند. عوامل متعددی میتواند در این موضوع تاثیرگذار باشد از سلامتی، استرس، نگرانیهای مربوط به رابطه و مسائل دیگر. اما بسیاری از انواع مشکلات جنسی قابل درمان یا بهبود هستند. اما دلیل این مشکلات رایج چیست و چه باید کرد؟
افزایش سن| برخی تغییرات در میل و عملکرد جنسی با افزایش سن رایج است. اما تغییرات شدید می تواند نشانه ای از یک مشکل بزرگ تر باشد. اگر این اتفاق افتاد با پزشک خود صحبت کنید.
مشکلات سلامتی| سلامت کلی شما و هر گونه شرایط پزشکی که دارید نیز بر زندگی جنسی شما تاثیر میگذارد. شرایطی که میتواند بر این توانایی تاثیر بگذارد عبارت اند از:
* بیماری قلبی و عروقی (رگ های خونی)
* دیابت، فشار خون و کلسترول بالا
* عدم تعادل هورمونی و چاقی
* اختلالات سیستم عصبی مانند مولتیپل اسکلروزیس و بیماری پارکینسون
به یاد داشته باشید تغییرات ناگهانی در میل جنسی یا توانایی شما برای داشتن رابطه میتواند نشانهای از یک بیماری پزشکی باشد. اگر متوجه آنها شدید به پزشک خود اطلاع دهید.
داروها| داروهایی مانند افسردگی و داروهای فشار خون بالا نیز میتوانند بر رابطه جنسی تاثیر بگذارند. اگر بعد از شروع یک داروی جدید متوجه مشکلاتی شدید، از پزشک خود بپرسید که چگونه عوارض جانبی را مدیریت کنید یا این که آیا می تواند نسخه شما را تغییر دهد.
عادات ناسالم| سیگار کشیدن و سایر عادات ناسالم نیز ممکن است به عملکرد جنسی شما آسیب برساند. از طرف دیگر، ورزش منظم ، کاهش وزن و مدیریت استرس می تواند زندگی جنسی شما را بهبود بخشد.
مسائل روانی و عاطفی| استرس، اضطراب، افسردگی و سایر مسائل روحی-روانی میتواند تاثیر زیادی بر زندگی جنسی شما داشته باشد. همچنین عصبانیت از شریک زندگیتان، بیحوصلگی از رابطه و سایر مسائل جاری همگی میتوانند بر شما تاثیر بگذارند.
گزینههای درمان چیست؟
ممکن است از صحبت کردن با پزشک درباره مشکلات جنسی خود عصبی شوید یا خجالت بکشید. اما صحبت درباره نگرانیهای خود با پزشک اولین قدم برای دریافت کمک است.پزشک، سوالاتی درباره آن چه اتفاق میافتد، میپرسد. آن ها ممکن است یک معاینه فیزیکی انجام دهند و آزمایشهای دیگری (مانند آزمایش خون) را درخواست کنند تا بفهمند که آیا وضعیت سلامتی، مشکل شماست یا نه. بهتر است اگر مشکلاتی مانند بیماری قلبی، چاقی یا افسردگی دارید با کمک پزشک و روانشناس آن را درمان کنید. همچنین عادات ناسالم را از زندگی خود محدود یا حذف کنید. همچنین ممکن است پزشک با تجویز دارو یا توصیه بعضی ورزشها به شما در این مورد کمک کند.
-
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸:۴۰
-
۲ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1444800/