آریا جوان

آخرين مطالب

دبیر شورای عالی امنیت ملی: خلق دوگانه‌های کاذب در جامعه تاکتیک دشمن است نگاه سیاسی

دبیر شورای عالی امنیت ملی: خلق دوگانه‌های کاذب در جامعه تاکتیک دشمن است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایرنا / دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان این که دروغ، شایعه‌پراکنی، اختلاف در جامعه از تاکتیک های دشمن است، گفت: دشمن با خلق دوگانه‌های کاذب در جامعه تلاش دارد بین ما تفرقه بیاندازد، ما نباید در داخل پازل آنان بیافتیم.
علی اکبر احمدیان با حضور در بیست‌وسومین دوره آموزشی-تشکیلاتی جهاد اکبر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور در مشهد مقدس ضمن یادآوری فضایل زیارت امام معصوم به تبیین مفهوم مقاومت از نگاه مبانی جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
وی ضرورت تشخیص رسالت نخبگان در شرایط فعلی را یادآور شد و گفت: امروز ما در دنیا درگیر بحثی شده‌ایم که داغ است. مقاومت چه باید بکند؟ باید حتما وعده صادق 3 اجرا بکند، نکند، اگر نکند اصالتش را از دست داده است و اگر بکند، اصالت دارد؟ گاهی همین هم به ورطه سطحی بودن می‌افتد، ما هم به آن مبتلا می‌شویم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: باید ببینیم فلسفه مقاومت چیست؟ از کجا شروع شده است؟ آیا در این 30-40 سال اخیر و حزب‌الله لبنان و مقاومت فلسطین ایجاد شده است یا نه یک جریان ریشه‌دار تاریخی است. رسالت مقاومت چیست؟ برای چه باقی می‌ماند؟
خلق دوگانه‌های کاذب در جامعه تاکتیک دشمن است
احمدیان به ریشه‌های قرآنی مفهوم مقاومت اشاره کرد و گفت: صبر و تقوا چیزی است که شما را در این مسیر حفظ می‌کند. بر این اساس خداوند فرمود «فاستقم کما امرت»، راه دومی جز این نیست. بعضی‌ها که گاهی گفت و گو و مذاکره را در روبروی استقامت قرار میدهند، این برداشت اشتباه است. یک مایه وجود ندارد، بله مذاکره جا دارد، منظورم نفی مذاکره نیست، با کفار هم میشود مذاکره کرد، با رعایت چه اصلی؟ بر مبنای اصل مقاومت هم می‌شود، مذاکره کرد و هم می‌شود جنگید.
وی با استناد به روایتی از معصومین ادامه داد: قدرت مومن و عقل بر همین است. عقل آن چیزی است که بین دو ضرر، اقل الضررین را تشخیص دهد و بین دو نفع اکثر النفعین را تشخیص بدهد. مقاومت چیزی است که امروز باید بیشتر بشناسیم در غیر این صورت، دچار افراط و تفریط می‌شویم. برخورد طاغوت با مقاومت چیست؟ جنگ روانی دشمن را ببینید، او به دنبال شکست نیست. تلاش دشمن این است که به مقاومت پایان دهد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی بیان کرد: اگر دنبال اثبات شکست است به خاطر این است که بگوید مقاومت را ادامه ندهید. تاکتیک‌هایش دروغ، شایعه‌پراکنی، اختلاف و تفرقه است. تلاش میکنند بین ما اختلاف ایجاد کنند و گاهی ما هم داخل این پازل می‌افتیم، او می‌گوید مسئولین ایران چون امروز و فردا نزدند پس ترسیدند، عده ای در داخل میگویند چرا می‌ترسید بزنید، یا مسئله مذاکره دو گروه می‌شویم. مذاکره بکنند یا نکنند.
احمدیان عنوان کرد: از تدابیر ائمه اطهار این است که تن به این دوگانه‌ها نداده‌اند. فرار از دوگانه هنر مومنین است، افتادن در دوگانه اشتباه است. یکی گفت، به مذاکره یا بگوید بله یا نه، ما گفتیم نه می‌گوییم بله و نه می‌گوییم نه. در حال حاضر چند تا از این دوگانه ها را داریم، مثلا طرفداران Fatf و مخالفان آن، این دوگانه‌ها را دشمن می‌سازد و بعضی به آن‌ها دامن می‌زنند. هدف همه این موارد هم اختلاف‌افکنی در جبهه مقاومت و جامعه ایران است.
تفاوت مقاومت با جنگ
وی اظهار کرد: دوگانه‌سازی، ایجاد اختلاف، چندگانه‌سازی، تحقیر و مسخره کردن، متهم کردن به ترس اقدام دشمن است. حالا یک بار غریبه این کارها را می‌کند اشکالی ندارد، اما یک وقت خود ما این کار را نسبت به هم انجام می‌دهیم، این چه کاری است، مواظب این باشید، تفاوت مقاومت با جنگ، خیلی تلاش می‌کنند، مسئله مقاومت را پاک کنند و بگویند 45 سال است بین ایران و صهیونیست‌ها جنگ بوده است. در حالی که ما در 45 سال گذشته در حال جنگ با رژیم نبودیم.
دبیر شورای عالی امنیت ملی به تبیین نحوه مواجهه ایران با رژیم اشغالگر قدس در 45 سال اخیر پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی قرار شد یک جبهه مقاومت در برابر صهیونیست‌ها شعله‌ور کند و توسعه دهد. این کار در این 45 سال شده است. کجا بنا شده است در این 45 سال با راه‌اندازی جبهه مقاومت رژیم صهیونیستی را سرنگون کند و از بین ببرد؟ در فضای مجازی می‌بینیم غصه می‌خورند چرا غزه تمام شد؟ با جنگ غزه رژیم صهیونیستی از بین می‌رفت، ایجاد هدف‌های بزرگ کاذب، یکی از ترفندهای دشمن است که شما احساس شکست بکنید. بله آقا فرمودند رژیم صهیونیستی 25 سال آینده را نخواهد دید که 4-5 سال آن بیشتر نگذشته است بعد هم نگفتند این کار می‌شود، دشمن گفت که تا 25 سال آینده چه می‌کنم ایشان فرمودند تا 25 سال آینده معلوم نیست شما باشید، شما نیستید.
مواجهه امام با اقداماتی که به اسم صدور انقلاب شد
احمدیان با اشاره به این که ما مشغول تقویت مقاومت هستیم افزود: ممکن است یک روزی این مقاومت به این منجر بشود که با جنگ نظامی هم دشمن را از بین برود، نمی‌دانم، ولی بنای ما این نیست که مقاومت با جنگ عمل کند، نفس مقاومت دشمن را از پای درمی‌آورد. وی با ذکر مواردی از رویکرد امام راحل درباره مقاومت و صدور انقلاب افزود: امام فرمودند صدور انقلاب، یک عده راه افتادند این طرف و ان طرف نیروی مسلح درست کنند، امام جلوی آن‌ها را گرفتند که یعنی که چه در این کشورها از این داستان‌ها راه بیاندازید.
وی ادامه داد: آقا در آن زمان تعبیر قشنگی به کار بردند، فرمودند انقلاب شبیه عطر است، هیچ کس نمی‌تواند جلوی بوی آن را بگیرد. اینکه ما یک گروه راه بیاندازیم می‌شود مدل کمونیستی. مدل حذف رژیم صهیونیستی که امام(ره) و آقا فرمودند در تفکر انقلاب اسلامی، یعنی پوچی رژیم صهیونیستی را بر همه آشکار کردن و کارکرد خود را از دست بدهد و خود به خود ساقط شود. مانند اینکه امام در نامه به گورباچوف نامه نوشتند، همینطور تعبیری به کار بردند و هیچ کاری هم نکردند، فرمودند کمونیست به موزه تاریخ می‌رود و فروپاشید.
احمدیان افزود: براین اساس در راهی که پیشرو داریم مقاومت شرط است نه جنگ، دقت کنید پس نکته اول اینکه مقاومت با جنگ فرق‌های عمده ای دارد، جنگ یکی از اشکال مقاومت در مدت کوتاهی است. نکته دوم اینکه هدف جنگ در طول تاریخ اعمال اراده و پیروزی بوده است. اما هدف مقاومت، تداوم مقاومت است. سوم اینکه جنگ پایان دارد اما مقاومت تمام نمیشود. چهارم اینکه نتیجه جنگ که به دست می‌آید عرض کردم پیروزی است که خدا خیلی با آن کاری ندارد، رسالت انسان پیروزی نیست، اقتضای آن تداوم مقاومت است، خداوند با تداوم مقاومت کار دارد و یکی از چیزهایی که به آن می‌دهد پیروزی است.
وی ادامه داد: براین اساس غایت مقاومت فرج است. فرج فقط ظهور نیست. ظهور شما به سمت امام است و ظهور فقط با مقاومت به وجود می آید. جنگ محک و میزان نیست اما مقاومت محک و میزان است. ابتلا هم با مقاومت معنا پیدا می کند.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در انتها پس از تبیین موضوع مقاومت گفت: من سعی کردم وضعیت واقعی را از منظر انقلاب اسلامی نه از منظر بعضی برادران عجول ما البته پردغدغه و علاقه‌مند به انقلاب عرض کنم. لذا تا زمانی که انقلاب مقاومت می‌کند، استمرار دارد و پیروز است و تمام افرادی که در دالان مقاومت حاضرند، اجر مقاومت را دارند.
لازم به ذکر است پس از پرسش و پاسخ دانشجویی در انتهای این نشست تندیس یادبود بیست وسومین دوره جهاد اکبر به احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی اهدا شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1450681/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان دورکاری در Dell؛ نیروها باید 5 روز در هفته سر کار حاضر شوند

گفتگوی زیبای امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) با نوای مطیعی و نریمانی

عموی من ابوالفضل مقامی دارد که همه شهدا به آن رشک می ‌برند

حکمت/ من هشدار دهنده ام و على، راه نماست

رفت‌وآمدهای خاص در خانه هنرمندان ایران

کارگردان «ژولیت و شاه»: انیمیشن دو بعدی مخاطبان خود را دارد

کارگردان پویانمایی «ژولیت و شاه»: خوب بودن یا بد بودن یک آدم ارتباطی به چادر ندارد

انتقاد مدیر دوبلاژ «ژولیت و شاه» از ممیزی ها

جهانگیر کوثری: خیلی گشتیم حتی یک بازیگر برای نقش فروغ پیدا نکردیم!

گوینده سابق خبر: آقایان مقصر اصلی تغییر چهره نامتعارف زنان هستند!

رونمایی سکانسی از «1968» با بازی امیراحمد قزوینی

دفاع جانانه یک کارگردان از پژمان جمشیدی؛ از سر سینمای ایران هم زیاد است!

عدم حضور حامد بهداد و غزل شاکری در نشست خبری فیلمشان!

مدیر دوبلاژ «ژولیت و شاه»: اتفاقی که الان برای دوبله می‌افتد فاجعه بار است!

یامال رکورد تاریخی مسی را شکست

میلان دست‌بردار نیست/ خرید دو مهاجم به جای موراتا!

اینتر یک جدایی بزرگ را اعلام کرد

رسمی و قطعی؛ سلام زنان پرسپولیس به لیگ برتر!

زنگ‌خطرهای پایداری عشق

انتقاد زیدآبادی از اظهارات اخیر معاون وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

علی مطهری: مردم تحت فشار اقتصادی هستند، باید تحریم‌ها رفع شود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: جزئیات قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس تغییر کرده است

عارف: آفریقا مقصد صادراتی خوبی است

دستگیری اعضای یک شبکۀ تکفیری در کرمانشاه

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد از جانبازان شاغل در این معاونت تجلیل کرد

هوش مصنوعی Qwen رقیب جدی برای ChatGPT و DeepSeek خواهد بود

عباس امیر لشکر آمد...

سخن بزرگان/ عباس! جانم به قربانت

برگی از تاریخ/ سختی های گرامیداشت دهه فجر در اسارت

«خبر کنید حر و جَون و زهیرو...» با نوای مهدی رسولی

بازگشت الهام چرخنده به دنیای بازیگری

نظر مژده لواسانی درباره جشنواره فجر امسال

تصویر پربازدید از استایل عجیب پسر ویل اسمیت در مراسم گرمی!

هزینه ساخت «بچه مردم» با یک فیلم آپارتمانی برابر است

15 فیلم برتر آرای مردمی معرفی شدند؛ غیبت قابل توجه کمدی‌ها!

اشک فردیناند درآمد؛ یونایتد فوتبال بلد نیست!

چه تعداد تماشاگر استقلال امشب در ازادی حضور دارند؟

آنچلوتی از رئال قطع امید کرد

هافبک دینامو‌ زاگرب پیوستنش به اینتر را تأیید کرد

مارکوس رشفورد سکوتش را شکست

چکش عدالت بالای سر «جنجالی‌ترین آزار جنسی فوتبال»

گابریل در اینستاگرام هم دست از سر هالند برنمی‌دارد!

نگاهی به عملکرد نقل و انتقالات سپاهان در نیم‌ فصل‌ها

بازگشت استقلال به آزادی؛ پس از 2100 روز

امید به سهمیه خارجی اضافه برای پرسپولیس

وضعیت ناوگان مسافربری هوایی ایران از نظر اولین خلبان هلیکوپتر زن ایران

تیزر/ از "اعدام ظریف" تا "206 سواری" نماینده‌ای که دندانپزشک است!

حضور احمدی نژاد بر سر مزار مرحوم هاشمی

انتقاد زیدآبادی از اخیر معاون وزیر اطلاعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا

حواشی نشست کم سابقه سه قوه با کلیدواژه‌های وفاق، وحدت به نفع مردم