آریا جوان

آخرين مطالب

گفتگوی تلفنی عراقچی با مقامات کشورهای اسلامی با موضوع غزه نگاه سیاسی

گفتگوی تلفنی عراقچی با مقامات کشورهای اسلامی با موضوع غزه
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر / وزیر امور خارجه کشورمان در تماسهای تلفنی با همتایان و مقامات کشورهای اسلامی بر ضرورت اهتمام به موضوع غزه در شرایط کنونی تاکید کرد. به گزارش وزارت امور خارجه، سید عباس عراقچی در تماسهای تلفنی با مقامات کشورهای اسلامی و همتایان خود در سایر کشورها درباره تحولات منطقه به‌ویژه آخرین تحولات فلسطین اشغالی بحث و گفتگو کرد.
گفتگو با وزیر امورخارجه ترکیه
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هاکان فیدان وزیر امور خارجه جمهوری ترکیه طی تماس تلفنی، راجع به تحولات منطقه به‌ویژه آخرین تحولات فلسطین اشغالی و روابط دوجانبه ایران-ترکیه رایزنی کردند.
وزیر امور خارجه با اشاره به مخالفت قاطع کشورها با کوچاندن اجباری فلسطینیان از غزه، این توطئه را ادامه طرح نسل‌کشی در فلسطین توصیف کرد و بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع و منسجم از سوی کشورهای اسلامی برای مقابله با این توطئه تاکید کرد و خواستار برگزاری نشست فوری وزرای سازمان همکاری اسلامی برای رسیدگی به این موضوع شد.
وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به مناسبات بسیار خوب دوجانبه، برگزاری نشست اخیر مشورت‌های سیاسی بین ایران و ترکیه به ریاست معاونین وزرای خارجه دو کشور را مهم و ثمربخش ارزیابی کرد و بر اهمیت تداوم رایزنی‌های منظم دو کشور برای گسترش روابط در زمینه‌های مختلف تاکید کرد.
وزیر امور خارجه ترکیه نیز ضمن ابراز خرسندی از روند خوب روابط دو کشور، بر اهمیت گسترش همکاری‌ها در همه زمینه‌های مورد علاقه دو کشور تأکید کرد.
هاکان فیدان همچنین لزوم استمرار حمایت همه کشورهای اسلامی از حقوق مردم فلسطین را خاطرنشان نمود و از پیشنهاد وزیر امور خارجه کشورمان برای برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی استقبال کرد.
گفتگو با وزیر امور خارجه پاکستان
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و محمد اسحاق‌دار وزیر امور خارجه پاکستان، طی تماس تلفنی راجع به تحولات منطقه به‌ویژه اوضاع فلسطین اشغالی و روابط دوجانبه گفتگو کردند.
وزیر امور خارجه کشورمان با تمجید از حمایت دولت و مردم مسلمان پاکستان از مقاومت مشروع ملت فلسطین در برابر اشغالگری و نسل‌کشی، طرح کوچاندن اجباری مردم فلسطین از غزه را در راستای نقشه استعماری "محو فلسطین" توصیف کرد و ضمن محکوم کردن این توطئه، خواستار موضع‌گیری منسجم کشورهای اسلامی علیه این نقشه شوم شد.
وزیر امور خارجه با اشاره به مخالفت قاطع جامعه بین‌المللی با طرح ظالمانه رئیس جمهور آمریکا در مورد غزه، اهمیت نقش‌آفرینی مؤثر سازمان همکاری اسلامی برای مقابله با طرح پاکسازی قومی در فلسطین اشغالی را خاطرنشان کرد و پیشنهاد نمود که نشست اضطراری وزرای سازمان همکاری اسلامی برای بحث و تصمیم‌گیری راجع به این موضوع در اولین فرصت ممکن برگزار شود.
وزیر امور خارجه پاکستان نیز با تاکید بر مسئولیت جامعه جهانی و کشورهای اسلامی برای کمک به تحقق حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین و پایان دادن به اشغالگری، هرگونه طرح و نقشه‌ای برای تصاحب سرزمین فلسطین را محکوم و مردود دانست.
وزیر امور خارجه پاکستان همچنین با اشاره وظیفه ذاتی سازمان همکاری اسلامی در حمایت از قدس شریف و ملت مظلوم فلسطین، از پیشنهاد برگزاری نشست فوق‌العاده وزرای این سازمان استقبال کرد و خواستار تداوم مشورت و رایزنی با دیگر کشورهای اسلامی در این خصوص شد.
گفتگوی تلفنی با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در ادامه رایزنی‌های فشرده تلفنی شنبه شب در خصوص تحولات فلسطین اشغالی و طرح خطرناک مشترک رژیم صهیونیستی و آمریکا برای کوچاندن اجباری مردم فلسطین، با حسین ابراهیم طه دبیرکل سازمان همکاری اسلامی گفتگو و تبادل نظر کرد.
وزیر امور خارجه ضمن محکوم کردن طرح ننگین آمریکایی-صهیونیستی برای پاکسازی قومی غزه و امحای فلسطین، بر ضرورت اتخاذ موضعی هماهنگ و واحد از سوی امت اسلامی برای خنثی‌کردن این نقشه شوم تأکید کرد.
عراقچی با یادآوری مسئولیت خطیر کشورهای اسلامی برای حمایت از حقوق مشروع و بنیادین مردم مظلوم فلسطین به‌خصوص حق تعیین سرنوشت و زندگی امن در سرزمین خود، افزود: طرح کوچاندن اجباری فلسطینیان از غزه نه تنها جنایتی بزرگ و مترادف با "نسل‌کشی" است، بلکه پیامدهای خطرناکی برای ثبات و امنیت منطقه و جهان دارد و سازمان همکاری اسلامی باید هر چه سریع‌تر با برگزاری نشستی فوق‌العاده با حضور وزرای امور خارجه کشورهای عضو، تصمیمی قاطع و مؤثر جهت دفاع از حقوق حقه مردم فلسطین اتخاذ کند.
وزیر امور خارجه با اشاره به رایزنی‌های فشرده امشب خود با وزرای خارجه برخی کشورهای عربی و اسلامی، از دبیر کل سازمان همکاری اسلامی خواست حداکثر تلاش خود را برای برگزاری نشست وزرای سازمان همکاری اسلامی در اسرع وقت به عمل آورد.
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز با محکوم کردن جنایات ارتکابی علیه مردم فلسطین، توطئه جابجایی اجباری مردم غزه را کاملاً مردود و غیر قابل قبول دانست. وی ضمن استقبال از پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری جلسه مشورتی فوق‌العاده وزرای امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، تصریح کرد که در این زمینه با دولت‌های عضو سازمان مشورت خواهد کرد.
گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه مصر
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر، در تماس تلفنی در مورد تحولات منطقه به‌ویژه وضعیت فلسطین و غزه و روابط دوجانبه گفتگو کردند.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به موضع مصر در حمایت از حقوق مشروع مردم مظلوم فلسطین، طرح کوچاندن اجباری مردم فلسطین از غزه را در راستای توطئه امحای استعمارگونه فلسطین و تهدیدی جدی برای ثبات و امنیت منطقه توصیف کرد.
وزیر امور خارجه افزود: طرح غیرقانونی رئیس جمهور آمریکا در مورد غزه با مخالفت قاطع کشورهای مختلف مواجه شده است و ضروری است موضع منسجم و قاطع از سوی کشورهای اسلامی برای مقابله با این توطئه علیه سرنوشت مردم فلسطین اتخاذ شود.
عراقچی خواستار برگزاری فوری نشست اضطراری وزرای سازمان همکاری اسلامی برای بحث و تصمیم‌گیری راجع به این موضوع شد.
وزیر امور خارجه مصر با تشریح مواضع و تلاش‌های دیپلماتیک این کشور در حمایت از حقوق مشروع فلسطین و اطمینان از اجرای توافق آتش‌بس برای کاهش رنج مردم فلسطین و بازسازی غزه، تلاش برای خروج مردم غزه از سرزمین خود را غیرقابل قبول دانست.
وزیر امور خارجه مصر ضمن استقبال از پیشنهاد برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی، بر ضرورت رایزنی گسترده میان کشورهای اسلامی در این خصوص تاکید کرد.
گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه تونس
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و محمد علی النفطی وزیر امور خارجه تونس، شنبه شب در تماس تلفنی راجع به تحولات منطقه به‌ویژه موضوع فلسطین اشغالی و روابط دوجانبه گفتگو کردند.
وزیر امور خارجه کشورمان با تمجید از تداوم حمایت و همبستگی دولت و مردم تونس با ملت مظلوم فلسطین خصوصاً در جریان نسل‌کشی 16 ماهه رژیم اشغالگر صهیونیستی، طرح کوچاندن اجباری مردم فلسطین از غزه را در راستای نقشه استعماری "محو فلسطین" توصیف کرد و ضمن محکوم دانستن آن خواستار موضع قاطع و واحد همه کشورهای جهان در برابر این توطئه خطرناک شد.
وزیر امور خارجه همچنین با اشاره مخالفت قاطع کشورها در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی با طرح غیرقانونی رئیس جمهور آمریکا در مورد غزه، بر ضرورت اتخاذ موضع منسجم و قاطع کشورهای اسلامی برای مقابله با این توطئه علیه سرنوشت مردم فلسطین تاکید کرد و پیشنهاد نمود که در اولین فرصت نشست اضطراری وزرای سازمان همکاری اسلامی برای بحث و تصمیم‌گیری راجع به این موضوع برگزار شود.
وزیر امور خارجه تونس نیز با اشاره به ضرورت مسئولیت‌پذیری جامعه بین‌المللی برای اطمینان از اجرای توافق آتش‌بس و توقف کشتار مردم فلسطین، تاکید کرد: غزه و کرانه باختری بخش لاینفک فلسطین است و هرگونه تلاش برای خارج‌کردن مردم غزه از سرزمین خود به هیچ‌وجه قابل پذیرش نیست. وزیر امور خارجه تونس با اشاره به فلسفه وجودی تشکیل سازمان همکاری اسلامی در حمایت از قدس و فلسطین، از پیشنهاد برگزاری نشست این سازمان استقبال کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1453869/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوگل با «جمنای رباتیکس» هوش مصنوعی را وارد دنیای فیزیکی می‌کند

صحت‌سنجی محتوا با نظر کاربران؛ ابزار جدید اینستاگرام هفته آینده از راه می‌رسد

طنز؛ رقیبان شاهزاده وارد می‌شوند!

گوناگون/ کشف قبر «شاهزاده سرخ جاده ابریشم»

همخوانی هماهنگ قرآن

سیلی محکم زنده‌یاد خسرو شکیبایی به پسرش پوریا، دو روز قبل از فوتش!

اکران آنلاین فیلم سینمایی عزیز‌ با بازی آزاده صمدی

شوخی با رابرت دنیرو با ستاره ی قدیمی هالیوود

پشیمانی از سقط جنین پس از ملاقات با روح کودک در برزخ

کارتال: طوری تمرین میکنیم که انگار تمام بازیکنان جزو یازده بازیکن اصلی هستند

کارتال: بازیکنان با تجربه را می‌شناسم اما از بازیکنان جوان هم استفاده میکنیم

کارتال: اگر نونهالان قهرمان شدند تبریک می گویم

ویدیو رسمی یوفا در مورد ضربه پنالتی آلوارز

کارترون برای مدافع ملی‌پوش تغییر سیستم داد!

بیانیه یوفا درباره پنالتی جنجالی؛ به درستی مردود شد

هوش مصنوعی اوپتا؛ بارسا قهرمان چمپیونزلیگ است

غیبت 3 ستاره سپاهان در آخرین بازی سال

اتلتیکو در حال بررسی بیانیه یوفا؛ شکایت می‌کنند یا نه

محافظت‌کار: فقط به فوتبال فکر می‌کنیم، نه حواشی

آموزش سایه چشم رنگین کمانی

ادعای مشرق؛ کانال‌های مربوط به سازماندهی تجمعات غیرقانونی مسدود شدند

بازدید تیم های مشترک بازرسی از عمده فروشان مواد خوراکی و پروتئینی در کیش

هوش مصنوعی در شطرنج تقلب می‌کند!

زندگی بزرگان/ شما دخالت نکنید!

سرود زیبای «حرفای دخترونه» با نوای میثم مطیعی

حسادت جنیفر لوپز به آشتی بن افلک با همسر سابقش

حیایی و جمشیدی با «کوکتل مولوتف» در سینماها

برملا شدن یک راز از اوشین

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

ادعای نورنیوز در مورد ارسال نامه ترامپ به ایران

بریتانیا، اپل را به ازبین‌بردن رقابت در بازار مرورگرهای موبایل متهم کرد

اپل پاییز بسیار بزرگی را در پیش دارد

راهنمای رجیستری آیفون‌هایی که پیش از آزادسازی وارد کشور شده‌اند

احکام/ مرجع تشخیص ضرر روزه

نماهنگ «اشهد انّ همیشه ولی‌الله من»با صدای حنیف طاهری

محبوب ترین اولیا خداوند، معمولی ترین هاشون هستند!

یک نظرسنجی درباره سریال‌ها؛ آی‌فیلم «بزنگاه» عطاران را ممیزی کرد؟

بهترین زمان پخش «بدل»، ماه مبارک رمضان بود

هیچکس امسال اندازه شما غصه نخورد آقای داوودنژاد

فروش سینما در هفته‌ گذشته ؛ «کوکتل‌مولوتوف» جای «هفتاد سی» را گرفت

مطهری: داوران زنگ می‌زنند عذرخواهی می‌کنند!

نساجی در راه وطنی؛ عملیات فرار از منقطه سقطوط!

ایده هفت سین خاص وجذاب

عراقچی: همسایگان اولویت ایران هستند

حواشی بازدید رئیس جمهور از دو شهرک صنعتی در شهرستان قرچک

نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و روسای سه دانشگاه برتر کشور

توسعه بازی The First Berserker: Khazan به پایان رسید

حالاتی که روزه باطل است، اما اجازه خوردن وجود ندارد!

کوسه‌ها در دل شهرهای استرالیا!

درخشش انیمیشن «افسانه سپهر» در دو رویداد بین‌المللی