آریا جوان

آخرين مطالب

آکادمی اسکار هم در برابر هوش مصنوعی می‌ایستد خواندنی

آکادمی اسکار هم در برابر هوش مصنوعی می‌ایستد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - اسکار پس از جنجال‌های «بروتالیست» و «امیلیا پرز»، فیلم‌ها را ملزم می‌کند تا در صورت استفاده از هوش مصنوعی، این موضوع را اعلام کنند.
به گزارش مهر به نقل از ورایتی، استفاده از هوش مصنوعی در میان رقبای بهترین فیلم اسکار مساله‌ساز شده و «بروتالیست» به تازگی به سرتیتر خبرها بدل و جنجال‌آفرین شده است. اما این فیلم تنها مدعی اسکار نیست که از فناوری پیشرفته استفاده کرده و روشن شده که فیلم‌های مطرحی مانند «یک ناشناخته کامل»، «تلماسه، قسمت دوم» و «امیلیا پرز» نیز از هوش مصنوعی در ابعاد بزرگ یا کوچک استفاده کرده‌اند. این محبوبیت روزافزون از ابزار هوش مصنوعی موحب شده تا آکادمی اسکار به بررسی تغییر شرایط ارسال فیلم‌ها برای اسکار خود بپردازد و فیلم‌ها را وادار کند تا استفاده از هوش مصنوعی را اعلام کنند.
آکادمی در حال حاضر یک فرم افشای اختیاری برای استفاده از هوش مصنوعی ارائه می‌کند، اما کمیته‌های اجرایی در حال بررسی هستند تا نحوه استفاده از هوش مصنوعی در هر شاخه به صورت اجباری وارد قوانین اسکار 2026 شود. انتظار می‌رود این قانون ظرف 2 ماه آینده منتشر شود.
توسعه ابزارها و جلوه‌های ویژه با بهره‌گرفتن از هوش مصنوعی، مفهوم جدیدی نیست، اما امسال در رده فناوری نوظهور جوایز انجمن جلوه‌های ویژه، نامزدهایی جای داشتند که از این ابزار به ویژه در تعویض چهره، اصلاح بدن، اصلاح عملکردهای حرکتی و تغییرات عملکردی دیگر استفاده کرده‌اند.
اکنون گفته می‌شود از این ابزار در «فیوریوسا: افسانه مکس دیوانه»، «یک ناشناخته کامل»، «ددپول و ولورین»، «سونیک و خارپشت 3» و «سیب ها هرگز نمی‌افتند» هم استفاده شده است.
به دنبال این افشاگری یکی از سخنگویان کمپانی توزیع کننده «یک ناشناخته کامل» که زندگی باب دیلن را تصویر می‌کند، گفت: از این فناوری تنها استفاده شده تا 3 عکس عریض کوتاه از موتورسیکلت گرفته شود و این فناوری برای شبیه‌سازی افراد بدل‌کار به بازیگر در فیلم‌ها رایج است.
در فیلم «فیوریوسا» از این فرآیند در 150 پلان استفاده شده تا به طور پیوسته شخصیت فیوریوسا از کودکی با بازی آلیلا براون به بزرگسالی، با بازی آن یا تیلور جوی، بدل شود. گفته شده اولین استفاده از این مجموعه ابزار در «الویس» باز لورمن بود تا آستین باتلر را در عکس‌های قدیمی الویس جای دهد.
از این ابزارهای هوش مصنوعی در رده فناوری‌های نوظهور برای پیر کردن تام هنکس و رابین رایت در فیلم «اینجا» ساخته رابرت زمکیس و برای بدل کردن شبیه بازیگر فقید ریچارد کارتر از فیلم «مکس دیوانه: جاده خشم» در سال 2015، به بازیگر لی پری که در «فیوریوسا» ایفای نقش کرد، استفاده شد.
فناوری متافیزیک علاوه بر این در «بیگانه: رومولوس» هم برای کمک به ایجاد شباهت به ایان هلمز فقید، که در سال 1979 در «بیگانه» بازی کرده بود، استفاده شد.
هنگامی که روشن شد «بروتالیست» از هوش مصنوعی استفاده کرده، کارگردان آن بردی کوربت در بیانیه‌ای توضیح داد که از فناوری صوتی فقط در ویرایش گفت‌وگوهای زبان مجارستانی به‌ویژه برای اصلاح حروف صدادار و حروف خاص برای دقت استفاده شده است و درباره آدرین برودی و فلیسیتی جونز نامزد اسکار این فیلم افزود: بازی‌های آدرین و فلیسیتی کاملاً مال خودشان است.
در تیتراژ پایانی «امیلیا پرز» و در فیلم «ماریا» که زندگینامه ماریا کالاس خواننده اپرا است نیز از ابزار هوش مصنوعی استفاده شده است.
از آنجا که تعداد زیادی از ابزارها از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، دامنه استفاده از آنها بسیار متفاوت است. چیزی که نمی‌توان انکار کرد این است که تشخیص میزان و چگونگی استفاده از این فناوری هر روز دشوارتر می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1454017/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوگل با «جمنای رباتیکس» هوش مصنوعی را وارد دنیای فیزیکی می‌کند

صحت‌سنجی محتوا با نظر کاربران؛ ابزار جدید اینستاگرام هفته آینده از راه می‌رسد

طنز؛ رقیبان شاهزاده وارد می‌شوند!

گوناگون/ کشف قبر «شاهزاده سرخ جاده ابریشم»

همخوانی هماهنگ قرآن

سیلی محکم زنده‌یاد خسرو شکیبایی به پسرش پوریا، دو روز قبل از فوتش!

اکران آنلاین فیلم سینمایی عزیز‌ با بازی آزاده صمدی

شوخی با رابرت دنیرو با ستاره ی قدیمی هالیوود

پشیمانی از سقط جنین پس از ملاقات با روح کودک در برزخ

کارتال: طوری تمرین میکنیم که انگار تمام بازیکنان جزو یازده بازیکن اصلی هستند

کارتال: بازیکنان با تجربه را می‌شناسم اما از بازیکنان جوان هم استفاده میکنیم

کارتال: اگر نونهالان قهرمان شدند تبریک می گویم

ویدیو رسمی یوفا در مورد ضربه پنالتی آلوارز

کارترون برای مدافع ملی‌پوش تغییر سیستم داد!

بیانیه یوفا درباره پنالتی جنجالی؛ به درستی مردود شد

هوش مصنوعی اوپتا؛ بارسا قهرمان چمپیونزلیگ است

غیبت 3 ستاره سپاهان در آخرین بازی سال

اتلتیکو در حال بررسی بیانیه یوفا؛ شکایت می‌کنند یا نه

محافظت‌کار: فقط به فوتبال فکر می‌کنیم، نه حواشی

آموزش سایه چشم رنگین کمانی

ادعای مشرق؛ کانال‌های مربوط به سازماندهی تجمعات غیرقانونی مسدود شدند

بازدید تیم های مشترک بازرسی از عمده فروشان مواد خوراکی و پروتئینی در کیش

هوش مصنوعی در شطرنج تقلب می‌کند!

زندگی بزرگان/ شما دخالت نکنید!

سرود زیبای «حرفای دخترونه» با نوای میثم مطیعی

حسادت جنیفر لوپز به آشتی بن افلک با همسر سابقش

حیایی و جمشیدی با «کوکتل مولوتف» در سینماها

برملا شدن یک راز از اوشین

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

ادعای نورنیوز در مورد ارسال نامه ترامپ به ایران

بریتانیا، اپل را به ازبین‌بردن رقابت در بازار مرورگرهای موبایل متهم کرد

اپل پاییز بسیار بزرگی را در پیش دارد

راهنمای رجیستری آیفون‌هایی که پیش از آزادسازی وارد کشور شده‌اند

احکام/ مرجع تشخیص ضرر روزه

نماهنگ «اشهد انّ همیشه ولی‌الله من»با صدای حنیف طاهری

محبوب ترین اولیا خداوند، معمولی ترین هاشون هستند!

یک نظرسنجی درباره سریال‌ها؛ آی‌فیلم «بزنگاه» عطاران را ممیزی کرد؟

بهترین زمان پخش «بدل»، ماه مبارک رمضان بود

هیچکس امسال اندازه شما غصه نخورد آقای داوودنژاد

فروش سینما در هفته‌ گذشته ؛ «کوکتل‌مولوتوف» جای «هفتاد سی» را گرفت

مطهری: داوران زنگ می‌زنند عذرخواهی می‌کنند!

نساجی در راه وطنی؛ عملیات فرار از منقطه سقطوط!

ایده هفت سین خاص وجذاب

عراقچی: همسایگان اولویت ایران هستند

حواشی بازدید رئیس جمهور از دو شهرک صنعتی در شهرستان قرچک

نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و روسای سه دانشگاه برتر کشور

توسعه بازی The First Berserker: Khazan به پایان رسید

حالاتی که روزه باطل است، اما اجازه خوردن وجود ندارد!

کوسه‌ها در دل شهرهای استرالیا!

درخشش انیمیشن «افسانه سپهر» در دو رویداد بین‌المللی