آریا جوان

آخرين مطالب

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی:

تعامل تشکل‌های شاهد و ایثارگر و شرکت متد راهگشای مشکلات جانبازان است بنیاد شهید و امور ایثارگران

تعامل تشکل‌های شاهد و ایثارگر و شرکت متد راهگشای مشکلات جانبازان است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی در نشست هم‌اندیشی و تجلیل از دبیران جانباز تشکل‌های شاهد و ایثارگر که روز یکشنبه 21 بهمن‌ماه با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، گفت: تعامل تشکل‌های شاهد و ایثارگر و شرکت متد راهگشای مشکلات جانبازان است.

به گزارش «ایثار»، رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی در ابتدای این نشست ضمن تبریک روز جانباز و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: جانبازان دبیر تشکلها به عنوان بازوان فکری و اجرایی بنیاد و امور ایثارگران و شرکت متد هستند. امیدوارم با آسیب‌شناسی، مسئله‌محوری، بررسی میدانی و دیگر مسائل حضور جانبازان معزز در حوزه سلامت ایثارگران تقویت، ترمیم و بهینه سازی شود.
وی ادامه داد: همان‌گونه که تشکل‌ها در همه عرصه‌ها راهگشا عمل می‌کنند؛ امیدوارم در حوزه سلامت نیز به ویژه در موضوع جانبازان به عنوان پل ارتباطی میان اعضای خود با بنیاد شهید و امور ایثارگران باشند. تشکل‌های شاهد و ایثارگر زمینه‌ای برای رصد، کارشناسی و نیازسنجی نیازها فراهم می‌کنند و این را به شرکت متد برای تامین تجهیزات ارائه کرده تا تامین رضایت‌مندی کند. یکی از اهداف برنامه امروز این است که در ارتباطی دو سویه زمینه تقویت ارتباط برای تعامل با شرکت متد فراهم شود.
نریمانی ضمن تبریک مجدد چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امیدواریم تشکل‌ها با حضور و دعوت از مردم در راهپیمایی 22 بهمن پیشتاز و پیشقراول باشند. قرارگاه مرکزی و فرهنگی تشکل‌های شاهد و ایثارگر روبروی سازمان حج و زیارت با برنامه‌های فرهنگی در این مراسم حضور پرشور خواهند داشت.
وی ادامه داد: نقش اساسی تشکل‌های شاهد و ایثارگر در فضای کشور و ورود به چله دوم انقلاب اسلامی، با موضوع برنامه محوری رخ خواهد داد. یکی از موضوعات تراز انقلاب اسلامی برای تشکل‌ها این است که وارد برنامه‌ریزی استراتژیک در همه زمینه‌ها و به ویژه برنامه‌های حوزه سلامت داشته باشند و با نیازسنجی این برنامه محوری را در تعامل با شرکت متد و معاونت بهداشت و درمان داشته باشند.
نریمانی اظهار کرد: یکی دیگر از برنامه‌های گام دوم پویایی، نشاط و امید اجتماعی است. در حوزه سلامت به هر میزانی در زمینه پویایی و نشاط سرمایه‌گذاری شود هزینه نیست، بنابراین یکی از کارکردهای تشکل‌ها این است که در زمینه پیشگیری و امید آفرینی برای اعضای خود اقدام کند تا میزان هزینه‌های درمان کاهش یابد.
وی با تاکید بر اهمیت اعتماد سازی تشریح کرد: شاخص اعتماد در دنیا برای شکل گیری یک جامعه مدنی به دست سازمان‌های مردم نهاد شکل می‌گیرد و در این زمینه اتحادیه‌ها نقش آفرین هستند. تشکل‌های شاهد و ایثارگر به دلیل نفوذ در جامعه هدف و مردم می‌توانند نقش بسیار موثری ایفا کنند.
نریمانی گفت: ابتکار، خلاقیت و نوآوری تشکل‌ها در ایده پروری بسیار مثمرثمر است و باید در ادامه توجه کرد که اساسی‌ترین موضوع که تمام اتفاقاتی که در قالب خدمت ایثارگران رخ می‌دهد همگی برای کسب رضایت است و تمام برنامه ریزی ها برای حصول این نتیجه است، این موضوع با حضور سازمانهای مردم نهاد بر آن صحه گذاشته می‌شود.
مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به موضوع واسپاری امور بنیاد شهید و ایثارگران به جامعه هدف گفت: ما به عنوان خادمان خانواده شهدا در نظر داریم بسیاری از اقدامات به دست شما انجام شود و تشکل‌ها باید به آن توانمندی برسند که بتوانند زیر بار انجام این امور بروند.
وی با اشاره به اینکه جانبازان نماد و میراث انقلاب و جنگ دفاع مقدس را به همراه دارند؛ گفت: جانبازان عزیز باعث سربلندی این نظام هستند و امیدوارم بتوانیم با ایجاد رضایتمندی زمینه توسعه خدمت را با مشارکت خود شما فراهم کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1454246/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هواوی هفته آینده از محصولی شگفت‌انگیز رونمایی می‌کند

سامسونگ ظاهراً برای هدست XR خود کنترلر اختصاصی می‌سازد

بازی/ Dead Target: Zombie Games؛ روایتی از جنگ جهانی سوم

داستان قرآنی حضرت ابراهیم (ع)

هیچ وقت موبایل تان را اینجوری شارژ نکنید!

یزد شهر آب‌ انبارها

توهمِ نزدیک به عمودی بودن این پل در ژاپن

یکی از محرومیت های ما در این زمان

فراری دادن دختر اسیر شده از چنگ دشمن

قسمت یازدهم «زندگی پس از زندگی»؛ پس از سوختن بر اثر خودکشی

بچگی ‌کارکترهای دوست داشتنی

پس کی نوبت ما میشه؟!

میلوشویچ: سپاهان یک چالش بزرگ برای تیم ماست

48 ساعت برای فرار مهندس پرسپولیس از گرفتاری

عنکبوت چمپیونزلیگ؛ آلوارز آماده‌ نیش زدن به رئال

ناظمی: همه داورانی که با من هم دوره بودند به دلیل سختی انصراف دادند

ناظمی از حس و حال خود در اولین قضاوت رسمی‌اش در جام جهانی فوتسال مردان می‌گوید

عبدالقدوس، مردی که اسکوچیچ را ناامید کرد

گلاره ناظمی داور بین‌المللی فوتسال : داوری هیچ جنبه مالی و درآمدی برای من ندارد!

گلاره ناظمی: حق زنان و دختران این سرزمین از فوتبال بیشتر از این است!

پیشنهاد جالب به استقلال برای ساخت استادیوم

فرق پوشیدن و استایل کردن

نحوه تمیز کردن کفش های سفید

خیلی راحت رژلبت رو برای همیشه داشته باش

نحوه رنگ کردن خلاقانه تخم مرغ با پوست پیاز

پاسخ رهبر انقلاب به تهدید نظامی آمریکا: اقدام متقابل ایران قاطع و حتمی است و آنکه بیشتر ضرر می‌کند آمریکاست

فیلم کامل اعلام موضع صریح رهبر انقلاب درباره مذاکره، تحریم، سلاح هسته‌ای و تهدید نظامی آمریکا

تکذیب دروغ واضح روغنی زنجانی، رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه از سوی فضائلی

شرکت EA به نسخه آزمایشی Skate خریدهای درون برنامه‌ای اضافه می‌کند

تبلت گلکسی تب S10 FE با نتایج چشمگیر در گیک‌بنچ رویت شد

نجات ملوان ارتش از طوفان با پناه بردن به قرآن

ترتیل خوانی دلنشین برادران قاری

تعطیلی های زیاد و جالب 1404

تسلط فوق العاده دو برادر حافظ

زیبایی های فرا رسیدن بهار در طبیعت

میانبر برای حفظ قرآن

تلاوتش همه رو به وجد آورد

گونه های مختلط درخت بلوط

پدیده جدید در تلاوت

امیرالمؤمنین(ع)، راه نجات در آخرالزمان

کوتاه‌ کردن موی سر میهمان برنامه در آنتن زنده تلویزیون!

معجزه کوچک یک زن عاشق

پیشنهاد بی‌شرمانه به جواد رضویان در برنامه شوخی شوخی

چهره ها/ استوری مهسا حجازی در حال خرید گندم عیدانه

شبِ تاریخی مادرید؛ نبرد رئال و اتلتیکو برای صعود و ثروت

در حد پوشکاش؛ سوپرگل دیدنی از تیم آکادمی اسپورتینگ

مخالفت تاج با 16 تیمی شدن لیگ برتر فوتسال

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های هندبال ایران و بلاروس

گلاره ناظمی چگونه داور فوتسال شد؟

گلاره ناظمی از قضاوتش در فینال جام جهانی فوتسال می‌گوید