آریا جوان

آخرين مطالب

فرهاد آییش: برای اولین بار در سینما از خودم راضی بودم اجتماعی فرهنگی

فرهاد آییش: برای اولین بار در سینما از خودم راضی بودم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / فرهاد آییش که شب گذشته 22 بهمن در آیین اختتامیه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر برای ایفای دو نقش در «موسی کلیم الله» برنده جایزه بهترین نقش مکمل مرد شد، به ارایه توضیحاتی درباره این نقش پرداخت و گفت:با نقش «آنوبیس» اولین بار بود که در سینما از خودم راضی بودم.
 او درباره دو نقش خود گفت: قبل از اینکه در این کار با حاتمی‌کیا همکاری کنم، از آثار او تنها «آژانس شیشه‌ای» و «از کرخه تا راین» را به یاد داشتم. درواقع حاتمی‌کیا را زیاد نمی‌شناختم و او را ملاقات نکرده بودم اما وقتی این دو نقش به من پیشنهاد شد، پذیرفتم.
او حاتمی‌کیا را کارگردانی خوب توصیف کرد و توضیح داد: آقای حاتمی‌کیا بسیار کارگردان خوبی است باید بگویم در گذشته وقتی بازیگری و کارگردانی تدریس می‌کردم چیزی که به هنرجویان می‌گفتم این بود که خطرناک‌ترین آدم برای بازیگران خود کارگردانان هستند، خیلی از کارگردانان بازیگران را به هم می‌ریزند چون چیزی از او می‌خواهند و او را وارد فضایی می‌کنند که بازیگر در آن راحت نیست و اجازه رشد به بازیگر نمی‌دهند. با این حال به تعداد انگشتان یک دست کارگردان می‌شناسم که طی یک رابطه دو طرفه و کار درست با آنها توانسته‌ام خلاقیت ارایه بدهم. برخی از کارگردانان نرم و آهسته سراغ شما می‌آیند و باعث می‌شوند خلاقیت شما ترک برندارد؛ حاتمی کیا چنین بود.
این بازیگر در ادامه گفتگوی خود در برنامه «کافه آپارات» اضافه کرد: البته متن خوبی هم داشتیم. من معمولا از متن‌های تاریخی می‌ترسم چون جملات ادبی در دهان نمی‌چرخد و شما به عنوان یک بازیگر آزار می‌بینید، غیر طبیعی می‌شوید و سخت به صداقت کاراکتر رسیده و به شخصیت نزدیک می‌شوید. به همین خاطر همیشه می‌ترسیدم، ولی این متن، متنی بود که به راحتی می‌توانستم آن را اجرا کنم و احساس نکنم که دارم ادا درمی‌آورم. درواقع دیالوگ‌های این فیلم به راحتی مال من می‌شد البته باید عنوان کنم که بازی همه بازیگران در این فیلم خوب بودند.
وی درباره نحوه همکاری با این کارگردان خطاب به فریدون جیرانی گفت: حاتمی‌کیا در خلال کار تنها درباره بازی‌ها توضیح می‌داد و این طور نبود که خودش بازی کند و ما از روی بازی او الگو برداریم. رابطه ظریفی با بازیگر برقرار می‌کرد.
آییش با اشاره به دو نقش خود در این فیلم افزود: من این نقش را خیلی دوست داشتم، وقتی نقش «آنوبیس» را خواندم، مدام دعا دعا می‌کردم که آن را به من بدهند و این طور نباشد که چند روز دیگر بگویند این نقش را به کسی دیگر دادیم. درواقع نذر کرده بودم این نقش را به من بدهند. در توضیحات فیلمنامه و کارگردان آمده بود این کاراکتر با اجنه صحبت می‌کند. من هم به عنوان بازیگر این نقش را آنالیز کردم ولی قرار نبود آن را قضاوت کنم بلکه قرار بود هویت واقعی او را پیدا کنم و صادقانه و بدون اغراق آن را منعکس کنم. حاتمی کیا هم گفت دلش نمی‌خواهد «آنوبیس» غلو شده از آب دربیاید ولی به او گفتم این نقش به خودی خود اغراق شده است، بنابراین خط باریکی این بین وجود داشت که باید آن را در نظر می‌گرفتم.

در متن من نوشته شده بود که «آنوبیس» کور است و اینکه جنسیت ندارد، یعنی مشخص نیست زن است یا مرد. من موقعی که این نقش را در خانه تمرین می‌کردم، صدای زنانه در می‌آوردم و گاهی آن را با صدای مردانه تمرین می‌کردم چون می‌خواستم به متن وفادار بمانم و این‌چنین این صدا ساخته شد.
او درباره نقش دومش در فیلم «موسی کلیم‌الله» نیز بیان کرد: نقش دومم «اورِئیل» نام داشت. چون مقداری دعا و پیشگویی و گریه داشت، می‌خواستیم شعاری نباشد و تلاشم این بود که در آن با تماشاگر صادق باشم.
آئیش درباره تجهیزات این فیلم نیز گفت: از داشتن تجهیزات در این فیلم متعجب شدم. روز اولی که به استودیو رفتم با یک استودیوی 200 متری و دکوری سنگین مواجه شدم. با اینکه قصه را می‌دانستم، وقتی فیلم را می‌دیدم، دچار هیجان می‌شدم. با نقش «آنوبیس» اولین بار بود که در سینما از خودم راضی بودم.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1455544/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مایکروسافت به‌طور کامل از کسب‌وکار هدست‌های هولولنز خارج شد

مشخصات کامل گلکسی A06 5G لو رفت

یه ترفند کاربردی برای فنی کار ها

موسیقی مناسب این روزهای سرد!

احتجاج پیامبر(ص) با مسیحیان در مورد حضرت مسیح (ع)

برای عید، سبزه انار بکارید

کارگردان «شوهر ستاره» دوباره حرف های تندی زد/ با دلار 45 هزارتومان فیلم ساختم!

نگاهی به سریال «آبان»/ تاوان «نه» گفتن به یک پیشنهاد بی‌شرمانه!

لیندا کیانی بازیگر «ترور» شد

بازگشت «تنگه وحشت» با ایمی آدامز و خاویر باردم

وینیسیوس توپ عربستان را به زمین رئال انداخت

ضربه سر پورعلی گنجی به تیر دروازه سپاهان برخورد کرد

سیو دیدنی گندوز در مصاف تک‌ به‌ تک با جواد آقایی پور

گل اول سپاهان به پرسپولیس توسط محبی

بایرن برای خرید ویرتز باید سه بازیکن را بفروشد

شانس طارمی برای دربی ایتالیا از بین رفت

ضربه سر دانشگر خطرناک از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت

این بنر برای وینیسیوس نبود!

واکنش رودری به بنر هواداران سیتی برای وینیسیوس

گزارش زنده؛ پرسپولیس 0 - 1 سپاهان

باشگاه خیبر جریمه شد

این زن بلاگر اول شوهرش را به قتل رساند بعد عکس عاشقانه برای جذب فالوور منتشر کرد

استقبال از رئیس‌جمهور در بدو ورود به استان بوشهر

طعنه آذری جهرمی: وفاق در دولت، مهمتر از وفاق با رقبا است

قدردانی مشاور رهبر انقلاب از سخنرانی پزشکیان در مراسم 22 بهمن

سخنگوی دولت: باور کنید اینترنت طبقاتی نداریم

سخنگوی دولت: معنای حکمرانی فضای مجازی لزوماً مسدودسازی نیست

2 روز تا نیمه‌شعبان...

فرار شهروند هلندی در مرز آلمان!

زیبایی برف در ییلاقات ابرده

خاطرات ماندگار از شب برفی بهشت مشهد...

آغاز اکران نوروزی سینماها از 8 اسفند

آرش فهیم: بیشترین اجحاف در حق فیلم «موسی کلیم الله» شد

امین حیایی: موقعیتی‌هایی داشتم ولی موندم تا این مملکت درست بشه

رقابت داغ بر سر اکران نوروزی 1404/ فیلم های احتمالی کدامند؟

پاسخ عضو هیات داوران جشنواره فجر به اعتراض «شهاب حسینی»

نقدی بر فیلم «پیرپسر» ساخته اکتای براهنی

12 فوتبالیست کامل تاریخ را بشناسید

حال و هوای ورزشگاه نقش جهان پیش از شروع الکلاسیکوی ایران

اعلام ترکیب سپاهان و پرسپولیس برای بازی حساس

بازدید داوران دیدار سپاهان و پرسپولیس از چمن ورزشگاه نقش جهان

رقابت 275 تکواندوکار برای حضور در تیم ملی

پسران «ابوموسی» فاتح لیگ کاراته وان

استقلالی‌ها سوار بر اتوبوس به مقصد شهر تاریخی

گرم کردن دو تیم سپاهان و پرسپولیس قبل از شروع دیدار

آشتی‌کنان یحیی و نصیرزاده در هتل المپیک

غایبان استقلال برای بازی با شمس‌آذر به عدد 5 رسید

روت کراش دارم یعنی چه؟

مطهری: چون ترامپ چماق را بالا برد، ایران مذاکره را منتفی اعلام کرد

توضیح سخنگوی دولت درباره برداشت نادرست از سخنانش درباره دیدار کروبی و عارف