آریا جوان

آخرين مطالب

زاخارووا: تحریم‌ها علیه ایران غیرقانونی است نگاه سیاسی

زاخارووا: تحریم‌ها علیه ایران غیرقانونی است
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه که به همراه وزیر امور خارجه این کشور در تهران به سر می‌برد، تصریح کرد: «روسیه همواره اعلام کرده است که تحریم‌های آمریکا علیه ایران غیرقانونی است.»
«ماریا زاخارووا» به همراه «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه این کشور و هیأت همراه صبح امروز برای دیدار با مقامات ایرانی همچون «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران وارد تهران شدند.
زاخارووا عصر سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایزوستیا به روابط تهران و مسکو پرداخت.
او تصریح کرد: «تماس بین روسیه و ایران همیشه هیجان زیادی را به همراه داشته است.»
سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه افزود: «به نظر من وضعیت منطقه برای این امر مساعد است. نکات مهمی که امروز به آن اشاره شد همان توافقاتی است که بین کشورهای ما منعقد شده است. همانطور که می‌دانید توافق راهبردی بین 2 کشور توسط سران ایران و روسیه امضا شد.»

زاخارووا خاطرنشان کرد: «روسیه همواره اعلام کرده است که تحریم‌های آمریکا علیه ایران که به منظور دور زدن قطعنامه شورای امنیت طراحی شده‌اند، غیرقانونی است.»
پیشتر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، روز سه‌شنبه و پس از انجام رایزنی در تهران، در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت کردند.
لاوروف در این نشست خبری گفت: امروز با همتای ایرانی خود مذاکرات مفصل و مفیدی داشتیم. ما به گفت‌وگوی عالی روسای جمهور ایران و روسیه در عشق‌آباد و کازان اشاره کردیم.
او در ادامه گفت: روسای جمهور دو کشور همچنین طی دیدار در مسکو، معاهده تاریخی بین دو کشور را امضا کردند که در آن اهداف وسیعی در توسعه همکاری‌ها در همه ابعاد قرار دارد.
لاوروف همچنین گفت: تماس‌های ما ادامه می‌یابد و فرمت چندجانبه به ویژه در راستای وضع ناظر ایران در اتحادیه اوراسیا وجود دارد و امیدواریم موافقتنامه ایران و اوراسیا درباره تجارت آزاد انجام شود. این موضوع به افزایش تبادلات تجاری میان کشورهای ما در این اتحادیه کمک خواهد کرد.
وزیر خارجه روسیه گفت: به‌رغم فشارهای غیرقانونی تحریمی، تجارت بین دو کشور پویایی مثبتی دارد. در سال گذشته مبادلات تجاری بیش از 13 درصد افزایش پیدا کرده و امیدواریم که این روند ادمه یابد. 
او همچنین گفت: به همکاری با ایران در زمینه اقتصادی ادامه می‌دهیم و به دنبال ارتقای تبادلات تجاری بین دو کشور هستیم. ما در حال تلاش برای کاهش تاثیرات منفی تحریم‌ها بر اقتصادمان هستیم.
وزیر خارجه روسیه همچنین خبر داد که با عراقچی همکاری‌های فرهنگی و تحصیلی را نیز بررسی کرده‌اند.
او در ادامه گفت: ما مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای را بررسی کردیم. روسیه و ایران در پی آن هستند که مناقشات در جهان بر اساس منشور ملل متحد و برابری حاکمیت دولت‌ها حل وفصل شود.
وزیر خارجه روسیه تصریح کرد: ما به غیرقابل قبول بودن اعمال تحریم‌های یکجانبه اشاره کردیم و در همین راستا اقدامات هدفمند به منظور به حداقل رساندن تاثیر منفی این محدودیت‌ها بر اقتصاد دو کشور را بررسی کردیم.
لاوروف همچنین تاکید کرد: ما سطح فوق‌العاده‌ای از گفت‌وگوهای سیاسی با ایران داریم. درباره هماهنگی همکاری‌های دو کشور در سازمان ملل رایزنی کردیم و بر افزایش همکاری‌ها در بریکس و شانگهای توافق کردیم که کشور ایران عضویت کامل این دو سازمان را به دست آورده است.
ما درباره وضعیت پیرامون برجام به‌صورت مفصل صحبت کردیم. ما معتقد هستیم ظرفیت دیپلماسی هنوز وجود دارد و باید از این ظرفیت بدون تهدید، بهانه و توسل به زور استفاده کرد. ما در پیدا کردن راه‌حل برای این بحران کمک خواهیم کرد. لازم به یادآوری است که این بحران توسط ایران ایجاد نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1461960/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گزارش خرابی پردازنده‌های AMD 9800X3D در مادربردهای ازراک

بازی Split Fiction از کراس‌پلی پشتیبانی می‌کند

آثار منفی سبک شمردن نماز در زندگی

رفتار زیبای محافظ سید حسن نصرالله با یک جانباز

تیزر فیلم «پروین»/ شما یک زن رو کنار ادبای مملکت نشوندید!

چهره ها/ عکس داریوش فرضیایی و نعیمه نظام دوست با سفیر ژاپن

جان بخشی هوش مصنوعی به تصویری ماندگار از فیلم «هامون»

داستان تلخ «جاستین بیبر»؛ از ستاره‌ای نوجوان تا روحی سرگشته!

«ماه من» ویزه برنامه رمضان برای شبکه سه

حسام منظور: زندگی شخصی من شبیه نقش‌هایم نیست

ساترا صلاحیت قانونی برای نظارت بر نمایش خانگی ندارد

کشورى فرد: احتمال دارد دربى را با حضور ٥٠ هزار هوادار برگزار کنیم

مهمان ویژه الهلال در کینگدام آره‌نا؛ ستاره سابق بارسا

حیدر بهاروند در پاسخ به سوال خبرنگار آخرین خبر: به نفع تاج کنار میروم

گلر برزیلی و تقدیم تندیس به همسر و فرزندش!

دین‌محمدی: برای صعود فرصت اشتباه نداریم

حذف وفایی از اسنوکر آزاد جهانی

اظهارات مجیدی پیش از جدال با قایدی و رفقا

عصبانیت الهلال سر خلود خالی شد؛ آتش‌بازی در یک ساعت

اعلام زمان نشست خبری شهرآورد

دربی 105 با پنجاه هزار تماشاگر برگزار خواهد شد

سبزه عید رو با این بذر سبز نکنید که فقر میاره

فرماندار چابهار: اوضاع شهر آرام است

زمان احتمالی برگزاری انتخابات دوره هفتم شوراها

رئیس‌جمهور در دیدار با لاوروف: مصمم به تقویت روابط تهران ـ مسکو هستیم

خبر پزشکیان برای تسهیل شرایط تردد ایرانیان مقیم خارج به داخل کشور

شمار تروریست‌های کشته‌‌شده در چابهار افزایش یافت

«سردار اورتاچ» خواننده معروف ترکیه‌ای به 10ماه حبس محکوم شد

«باد وحشی» با نوید محمدزاده کلید می‌خورد

گوشی Realme Neo 7 SE معرفی شد

برنامه/ با این 4 برنامه عینک‌ها را قبل از خرید روی صورتتان تست کنید

سخن بزرگان/ تصفیه در امتحان الهی

4گوشه دنیا/ دومین مقبره «فرعون» کشف می‌شود؟

تصاویری از بارش برف در حرم مطهر رضوی

تاسیان واقعی برای تینا پاکروان اتفاق افتاد!

حرکت عجیب یک طرفدار باعث خنده مهران مدیری شد

اعتراض جامعه صنفی تهیه کنندگان سینما به توقیف «تاسیان»/ خاطرات تلخ زنده شد

واکنش کیانوش عیاری به قاچاق فیلم «کاناپه»/ از نمایش غیرقانونی اثرم ناراضی هستم

فصل جدید برنامه «هموطنز» با اجرای کامران تفتی

بلاگر مشهور حال المیرا شریفی‌مقدم را بد کرد!

حضور هاشمی‌نسب در استقلال منتفی شد!

بوژوویچ: رفتم چون یک نفر هم پاسخگو نبود

بوژوویچ: امیدوارم اقدام من باعث شود تا باشگاه سازماندهی بهتری پیدا کند

دربی پایتخت با 50 هزار تماشاگر

پیش‌بینی قاطع بکام؛ رئال قهرمان چمپیونزلیگ

هاشمی‌نسب: باعشق در حال آمدن به تهران بودم اما قسمت نشد

اعتراض ادامه‌دار فجر به داوری؛ پنالتی نبود

اتوبوس النصر در مکه راه را گم کرد! ‏

خبر خوب هالند به گواردیولا

نفرات راه یافته به اردوی تیم ملی کاراته معرفی شدند