آریا جوان

آخرين مطالب

آخوندی: آنچه امروز اهمیت دارد تغییر استراتژی است نه مذاکره نگاه سیاسی

آخوندی: آنچه امروز اهمیت دارد تغییر استراتژی است نه مذاکره
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایرنا / وزیر پیشین راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه مذاکره یک تاکتیک است نه کل ماجرا، گفت: باید بپذیریم که در 46 سال گذشته سیاست‌هایی در کشور داشتیم که نتوانسته ما را به سر مقصود برساند و آنچه امروز مهم است تغییر استراتژی است نه مذاکره.
«عباس آخوندی» امروز پنجشنبه 9 اسفند 1403 به بیان دیدگاه‌های خود در حوزه سیاست خارجی پرداخت و گفت: در ارتباط با تحولات سیاست خارجی دو موضوع شخصیت ترامپ و مذاکره با آمریکا مهم است؛ ترامپ به عنوان یک سیاستمدار که رفتاری غیر قابل پیش بینی دارد در تحولات سایه افکنده است و موضوع مذاکره با آمریکا هم برای سیاست خارجی کشور مهم است.
وی تصریح کرد: فارغ از اینکه ترامپ چه شخصیتی دارد باید فهم مشترکی از روند جدید جهانی داشته باشیم که فراتر از پدیده ترامپ است.


وزیر راه و شهرسازی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با بیان اینکه مذاکره یک تاکتیک است اما کل قصه نیست، بیان داشت: باید بپذیریم که در 46 سال گذشته سیاست‌های در کشور داشتیم که نتوانسته ما را به سر مقصود برساند اما آنچه امروز مهم است تغییر استراتژی و تجدید نظر در اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: بنابراین آنچه مهم است تغییر استراتژی است نه اینکه مذاکره کنیم یا نکنیم بحث سیاست خارجی به اینکه مذاکره کنیم یا نکنیم یه رویکرد تحلیلگرایانه است و مهم تجدید نظر کلی در اصول سیاست خارجی کشور است.
وی بیان داشت: با توجه به مجموعه تحولات تکنولوژیک در دنیا و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و بروز و ظهور قدرت‌های جدید به سمت یک نوع جریان سیاسی در دنیا می‌رویم.
آخوندی تصریح کرد:در قرن نوزدهم غالب قدرت‌های غربی بیشتر دنبال این بودند که ثروت جهان را از طریق تصاحب کالاهای با ارزش مانند طلا، نقره تصاحب کنند اما امروز شیوه استعمار به گونه دیگر است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب اضافه کرد: مشخصات مهم آن دوره پیش از جنگ جهانی، نرخ بالای تعرفه بود و از منظر اقتصادی یکی از دلایل وقوع جنگ جهانی دوم بالا بودن نرخ بالای تعرفه بود.
آخوندی اضافه کرد: با تغییرات جدید قدرت‌ها به دنبال این هستند که کل زنجیره ارزش جهانی را در کنترل خودشان قرار دهند و در زنجیره تولید از بازار گرفته تا مواد معدنی مهم مانند لیتیوم و بقیه معادن بزرگ آبراه ها و کریدور های مهم تسلط یابند.
وی همچنین با اشاره به تاریخچه استعمار و تأثیرات آن بر سیاست‌های جهانی به مفهوم زنجیره ارزش جهانی و تسلط توسط قدرت‌های بزرگ پرداخت و گفت: امروز رقابت‌های اقتصادی و سیاسی میان ایالات متحده، چین و اتحادیه اروپا وجود دارد و همه در تلاش هستند تا زنجیره‌های تولید و ارزش را تحت کنترل خود درآورند.
وی در ادامه با اشاره به نظریه‌ای به نام " alt="آریا جوان" width="100%" />

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1462841/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شیائومی 15 اولترا با دوربین غول‌پیکر و پشتیبانی از ارتباط ماهواره‌ای معرفی شد

شیائومی بادز 5 پرو معرفی شد؛ حذف نویز پیشرفته و کیفیت صدای عالی

مدل 2025 لپ‌تاپ ردمی بوک پرو 16 رونمایی شد

امید در دل ویرانی؛ حال و هوای غزه در آستانه ماه مبارک رمضان!

کافه‌ برتر جهان در سال 2025 معرفی شد؛ از راز موفقیت این کافه در عرضه قهوه چه می‌دانیم؟

پول نقد میخوام

قصه قهرمان گمنام کردستان روی پرده سینماها رفت

کل‌کل استقلال و پرسپولیس در سریال مهران مدیری

دربی برادران محمدی یکبار دیگر منتفی شد

پیروزی سه بر صفر امیرحسین زارع در مقابل حریف بحرینی

ضربه سر دورسون از کنار دروازه استقلال به بیرون رفت

شوت آرش رضاوند در اختیار گندوز قرار گرفت

درگیری روزبه چشمی و فرشاد فرجی در شلوغی پشت محوطه جریمه پرسپولیس

شوت رامین رضاییان توسط گندوز به کرنر رفت

صحنه ای که استقلالی ها معتقد به خطای پنالتی بودند اما داور آن را رد کرد

گزارش زنده: پرسپولیس 0-0 استقلال

فقط با یک اتو مو چتری پرده ای موهاتو مثل آرایشگرا حالت بده

پزشکیان: یک آقایی آن سر دنیا یک حرفی می‌زند، اینجا همه جا خالی می‌کنند

امیر حیدری: پرده توهم اقتدار دشمن را پاره کردیم

هشت پیشنهاد واعظی برای بهبود شرایط اقتصادی

ظرفیت باتری آیفون 16e مشخص شد

هر چی از خدا می خواهی این ذکر را بگو..

سخن بزرگان/ نفس را عادت ندهید

بهروز: در سریال فریبا خودم را بازی کردم!

ورود کاروان استقلال به ورزشگاه آزادی

اعلام ترکیب هجومی پرسپولیس برای تقابل با استقلال

تساوی تراکتور و سپاهان به سود پرسپولیس؛ تعبیر رؤیای اسکوچیچ!

وضعیت ورزشگاه آزادی در فاصله نیم ساعت مانده به دربی

خلاصه بازی تراکتور 0 - سپاهان 0

امیدهای استقلال به مرد بلندقامت اهل مونته‌نگرو

مدافع استقلال دربی پایتخت را از دست داد

شیطان کوچک با گواردیولا تمرین کرد

واکنش استقلال به بازی با النصر در کشور ثالث

تمام توان مهاجم استقلال برای ارائه نسخه گلزن

با دستمال آشپزخونه این پاپیون های زیبا رودرست کن

آصفری: با استیضاح وزیر اقتصاد آبی برای مردم گرم نمی‌شود

شیائومی 15 اولترا معرفی شد

هواوی رقیب جدی انویدیا شد

حکمت/ اگر مردم به هنگامى که بلاها بر آنان فرود مى‌آمد...

بحران سرقت از فروشگاه‌های انگلیس

درگیری فیزیکی جناب‌خان با تماشاگران!

مرگ برنده اسکار و همسرش در خانه!

سکانس هیجان انگیز درگیری با نیروهای موصاد در قسمت آخر سریال فریبا

میلوشویچ: باید فردا مثل بازی استقلال باشیم

تایید خبر تلخ؛ سبایوس دو ماه نیست!

بهترین گلزن ملوان دوباره مؤثر شد!

سیو دیوانه‌کننده نیازمند از یک قدمی!

تک به تکی که نیازمند از اشترکالی گرفت؛ البته داور به دلیل خطای مهاجم تراکتور مسابقه را متوقف کرد

دبل سیو محشر پیام نیازمند مانع از گلزنی تراکتور شد

هوادار خوش خنده پرسپولیس: بازی 2-0 می شود اگر از روی کرنر گل نخوریم