آریا جوان

آخرين مطالب

عابدینی با دلخوری مجمع را ترک کرد ورزش

عابدینی با دلخوری مجمع را ترک کرد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /امیر عابدینی در حالی که لبخند تلخی به صورت داشت، محل انتخابات فدراسیون فوتبال را ترک کرد.
امیر عابدینی که به همراه حیدر بهاروند تنها نامزدهای تائید صلاحیت‌شده از سوی کمیته بدوی و استیناف فدراسیون فوتبال برای رقابت با مهدی تاج محسوب می‌شد، بعد از شکست سنگین در انتخابات فدراسیون، با تبریک کوتاه به مهدی تاج، محل انتخابات را ترک کرد و رویای ریاست بر فدراسیون فوتبال را به باد فراموشی سپرد.
این پایان دو ماه تلاش و کوشش عابدینی برای جلب رای مجمع بود که به تنها 10 برگ سبز از سوی تصمیم‌گیران فوتبال ایران به او انجامید تا عابدینی در حالی که 72 بار نام رقیبش در حین شمارش آرا به گوشش خورده بود، به پایان کارش برسد و با صورت سرخ و لبخند تلخ، از جای خود بلند شود و صف اول را به مقصد بیرون مجمع ترک کند.
عابدینی که پیش از این مشاور مهدی تاج بود، بعد از تائید صلاحیت در کسوت رقیب شماره یک او پای به عرصه گذاشت و اظهارات تند و جنجالی را هم علیه مهدی تاج به زبان آورد اما در نهایت حتی نتوانست تمام آرای فوتبالی‌ها متشکل از مدیران عامل و سرمربیان و بازیکنان را به دست بیاورد و با شکستی سنگین کار را به پایان رساند.
او که با شروع شمارش آرا، خیلی زود از شکست خود مطلع شده بود، تا لحظه اعلام نام مهدی تاج برای برتری رد انتخابات در سالن ماند و سپس از جای خود بلند شد و در ابتدا به سمت اعضای مجمع برگشت و در حالی که از سوی آنها تشویق می‌شد، با همان صورت خندان دستی زد تا از رای دهندگان به خود تشکر کند و احتمالا کنایه‌ای هم به سایرین زده باشد.
نکته جالب اینکه امیر عابدینی مجمع را وجدان بیدار خوانده بود و احتمالا تلاش زیادی هم برای جلب رای آنها انجام داده بود و انتظار رای بیشتری داشت و شاید در این نگاه، تلاش می‌کرد از چهره افراد بخواند که کدام یک به او رای داده و چه کسانی هم احتمالا برخلاف گفته خود در ملاقات‌ها، رای نداده‌اند.

به هر حال عابدینی به سمت مهدی تاج رفت و خوش و بش نه چندان گرمی را با او انجام داد و پیروزی در انتخابات را تبریک گفت اما جالب اینکه با مهدی محمدنبی که از نایب رئیسی او انصراف داد، دیدار نکرد تا نشان دهد از نبی گلایه دارد.
عابدینی که احتمالا عصبانی هم بود، آیدی کارتش را هم از گردن در آورد و در شرایطی که نمی توانست راه خروج را پیدا کند، سرانجام با راهنمایی حاضران در جلسه سالن را ترک کرد تا آماده آخرین گفتگو با خبرنگاران در مجمع شود.
البته در شروع صبح امروز و با مصاحبه اولیه عابدینی هم مشخص بود که او تا حدی شکست را پذیرفته اما به هر حال باخت با رای 72 به 10 نشان می‌دهد که عابدینی حتی نتوانست در حد یک رقیب جدی برای مهدی تاج ظاهر شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1463574/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با آپدیت جدید iOS به اپلیکیشن‌های آیفون قابلیتی کاربردی و مهم اضافه شد

یوتیوب موزیک احتمالاً به‌زودی قابلیت کاربردی جدیدی دریافت می‌کند

اپل به‌دلیل ادعای محیط‌زیستی درباره ساعت‌های خود با شکایت جدیدی مواجه شد

ما را به مهمانی خدا می‌برند...

تأثیر سنّت حسنه و صدقه جاریه و هر عمل خوب در برزخ!

اسرار حکیم سبزواری؛ فیلسوفی که عارف و شاعر هم بود

برپایی مراسم سحر میان ویرانه‌های در جنوب نوار غزه

هیوا سیفی‌ زاده بدون مجوز تکخوانی کرده بود/ برخی از اعضای گروه به قید وثیقه آزاد شدند اما سیفی زاده و یک نفر دیگر آزاد نشده اند

«دوستان پرماجرا» روی آنتن شبکه پویا می‌رود

ستاره جوان هالیوودی درگذشت

برندگان جوایز تمشک طلایی 2025 مشخص شدند

تمشک طلایی بدترین کارگردان را به فرانسیس فورد کاپولا دادند!

بهنوش طباطبایی 3 روز روی صحنه تئاتر نمی‌رود

فهرست پردرآمدترین بازیگران سال 2024 اعلام شد

آخرین تصویر تکان دهنده از «جین هکمن» در سن 95 سالگی

درخواست بامزه جناب خان از محسن کیایی

علی خطیر: از اعضای مجمع که به من اعتماد کردند تشکر می‌کنم

قهرمانان لیگ برتر اسکواش مردان و بانوان مشخص شدند

قرارداد عجیب روکه؛ 2 میلیون یورو برای توپ طلا!

نبی: رای‌هایی که من گرفتم کیفی بود نه کمی!

درآمدزایی باشگاه‌ها نیازمند توجه به حق پخش تلویزیونی است

اسفندیارپور: بخشی از مشکلات امروز فوتبال به قوانین و مقررات بر می گردد

حیدر بهاروند: من نمی‌توانم حق همه را به یک باشگاه بدهم

رشفورد و آسنسیو ما را قهرمان می‌کنند!

هشداری که اینیگو مارتینز داد: یا همه یا هیچ!

امباپه خطرناک‌ترین مهاجم اروپا شد

سرویس بهداشتیت رو برای مهمان اینجوری آماده کن

مادر، سلطان غم و جاده

رئیس جمهور: اجازه نمی‌دهیم از آن طرف دنیا برای ما تصمیم بگیرند

رئیس‌جمهور برای دفاع از وزیر اقتصاد به مجلس می‌رود

راه احیای سرمایه اجتماعی از نگاه سخنگوی دولت

معاون اول رئیس‌جمهور: دنبال جهانگشایی نیستیم

پزشکیان: با تغییر همتی مشکلی حل نمی‌شود؛ نمایندگان راه حل ارائه کنند

معاون پزشکیان: وزیر اقتصاد خود را برای پاسخگویی به نمایندگان آماده کرده‌ است

توییت سه سال پیش حساب رهبر انقلاب در ماجرای اوکراین

واکنش معنادار شمخانی به ملاقات زلنسکی و ترامپ با یادآوری خاطره دیدار نخست وزیر ژاپن با رهبر انقلاب

مقام دولت رئیسی: اهمیت باخت دیروز ترامپ کمتر از باخت زلنسکی نیست

تشکیل اتاق فکر سازمان منطقه آزاد کیش و پردیس های دانشگاهی مستقر در جزیره

مسئولیت اجتماعی، رکن مهم توسعه اجتماعی کیش است

اعلام ساعت کار بانک ها و موسسات مالی در ماه مبارک رمضان

چگونه با بلوز و شلوار خانگی زنانه در خانه خوش‌پوش باشیم: نکات و ایده‌های جذاب

سومین دوره مسابقات ستارگان باریستا با درخشش بهترین‌ها به پایان رسید

تأثیر رنگ کفش های آرسی شوز بر استایل مردانه و نحوه هماهنگ کردن کفش با لباس‌

هتل اسپیناس خلیج فارس؛ انتخابی خاص برای تجربه زندگی شهری و فرهنگی تهران

10 دلیل اصلی نخریدن ساعت مچی فیک یا های کپی

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران یزد در جلسه صالحین اشکذر: خانواده‌های ایثارگر، الگوی تأثیرگذار در تقویت روحیه معنوی جامعه

نشست شورای راهبری تحول اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

نکاتی که باید درباره حفاظت از هویت دیجیتال خود بدانید

4گوشه دنیا/ کلاهبرداری میلیونی از خانواده خواننده معروف آمریکایی

هوبره پرنده‌ای در صدر قاچاق حیات‌وحش ایران