آریا جوان

آخرين مطالب

عارف: تربیت مدیران جوان با گزینش‌های سیاسی همراه نباشد نگاه سیاسی

عارف: تربیت مدیران جوان با گزینش‌های سیاسی همراه نباشد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر / معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تصویب برنامه تربیت 500 مدیر جوان و کارآمد تأکید کرد: تربیت مدیران جوان با گزینش‌های سیاسی نباشد، بلکه باید به دنبال تربیت عده‌ای نیروی کارآمد اداری بود.
محمدرضا عارف صبح امروز (چهارشنبه) در صد و نود و چهارمین جلسه شورای عالی اداری که با حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان اداری و استخدامی، دبیر هیأت دولت و مسئولان دستگاه‌های مرتبط برگزار شد، اولویت بهره‌گیری از زنان در برنامه تربیت 500 مدیر جوان و کارآمد را خاطرنشان ساخت و تصریح کرد: باید به مرحله‌ای برسیم که برای حضور زنان در بخش‌های مدیریتی نیازی به سهمیه نباشد چرا که با توجه به شایستگی‌های زنان ایرانی به ویژه در عرصه‌های علمی و دانشگاهی باید جایگاه خود را در بخش‌های مدیریتی میانی و ارشد به راحتی پیدا کنند.
عارف ادامه داد: تربیت مدیران جوان باید در سه حوزه ستادی، بنگاه‌های بزرگ و استان‌ها صورت گیرد تا آنان بتوانند علاوه بر گذراندن دوره‌های آموزشی متناسب در جلسات مختلف، برای کسب تجربه وآشنایی با امور اداره کشور آماده شوند.
وی با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از تجارب موفق کشورهای جهان در تدوین برنامه‌های آموزش مدیران جوان افزود: در سال‌های گذشته برنامه‌های مشابهی برای تربیت مدیران در دولت‌های مختلف اجرایی شد که باید در این برنامه تربیت مدیران دولت چهاردهم از تجارب ناموفق دولت‌های گذشته به دلیل نگاه اداری جلوگیری کنیم.
عارف همچنین از دست‌اندرکاران برنامه تربیت 500 مدیر جوان و کارآمد خواست تا بر اساس ضوابط روشن و دوره‌های آموزشی نوین و منطبق با جدیدترین روش‌های روز دنیا شایسته‌ترین افراد در این طرح انتخاب شوند.
معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به تدوین و تصویب سند «نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا» در دولت چهاردهم تأکید کرد: بایدکاستی‌ها و عقب‌ماندگی‌های در زمینه اجرای دولت الکترونیک جبران شود.
عارف با قدردانی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه در فرایند تدوین پیش نویس و متن نهایی این سند با کمک اساتید و نخبگان برجسته علمی و دانشگاهی و همچنین بهره‌گیری از نظرات بخش خصوصی افزود: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاست‌های کلی نظام اداری ناظر بر توسعه نظام اداری الکترونیک و همچنین قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور این سند مهم در دولت تهیه و تصویب شده است.
وی همچنین به برنامه دولت چهاردهم برای تفویض اختیار به استانداران اشاره کرد و گفت: بسیاری از امور اجرایی به استان‌ها محول خواهد شد که در این راستا باید نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا در اولویت اقدامات استانداران قرار گیرد و بر این مبنا امور استانی خود را به بهترین نحو اداره کنند.
لازم به ذکر است، سند نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا با پیشنهاد مشترک سازمان‌های اداری و استخدامی کشور و برنامه و بودجه و همچنین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجرای سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور و همچنین برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم مبنی بر توسعه دولت هوشمند به تصویب اعضای شورای عالی اداری رسید.
ایجاد هماهنگی میان تمامی ارکان فعال در حوزه دولت الکترونیک و دولت هوشمند با رویکرد هم‌افزایی، حذف اقدامات موازی، ارتقا یکپارچگی تصمیم‌گیری و عملیاتی، ارتقا شفافیت عملکردی، تسهیل امور مردم و کسب و کارها از جمله مهمترین اهداف تدوین این سند در دولت چهاردهم است.
همچنین برنامه طرح تربیت 500 مدیر جوان و کارآمد در راستای اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری، سیاست‌های کلان و راهبردهای کشور در سند چشم انداز بیست ساله نظام و نیز مأموریت‌های دولت چهاردهم تهیه شده است که در این طرح تلاش می‌شود نسبت به شناسایی و انتخاب 500 نفر از نیروهای جوان برای برنامه‌ریزی و اقدام شود.
بازار
در پایان این جلسه نیز گزارش اجرای برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم در هفت بند و اقدامات انجام شده ارائه شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1469150/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هواوی هفته آینده از محصولی شگفت‌انگیز رونمایی می‌کند

سامسونگ ظاهراً برای هدست XR خود کنترلر اختصاصی می‌سازد

بازی/ Dead Target: Zombie Games؛ روایتی از جنگ جهانی سوم

داستان قرآنی حضرت ابراهیم (ع)

هیچ وقت موبایل تان را اینجوری شارژ نکنید!

یزد شهر آب‌ انبارها

توهمِ نزدیک به عمودی بودن این پل در ژاپن

یکی از محرومیت های ما در این زمان

فراری دادن دختر اسیر شده از چنگ دشمن

قسمت یازدهم «زندگی پس از زندگی»؛ پس از سوختن بر اثر خودکشی

بچگی ‌کارکترهای دوست داشتنی

پس کی نوبت ما میشه؟!

میلوشویچ: سپاهان یک چالش بزرگ برای تیم ماست

48 ساعت برای فرار مهندس پرسپولیس از گرفتاری

عنکبوت چمپیونزلیگ؛ آلوارز آماده‌ نیش زدن به رئال

ناظمی: همه داورانی که با من هم دوره بودند به دلیل سختی انصراف دادند

ناظمی از حس و حال خود در اولین قضاوت رسمی‌اش در جام جهانی فوتسال مردان می‌گوید

عبدالقدوس، مردی که اسکوچیچ را ناامید کرد

گلاره ناظمی داور بین‌المللی فوتسال : داوری هیچ جنبه مالی و درآمدی برای من ندارد!

گلاره ناظمی: حق زنان و دختران این سرزمین از فوتبال بیشتر از این است!

پیشنهاد جالب به استقلال برای ساخت استادیوم

فرق پوشیدن و استایل کردن

نحوه تمیز کردن کفش های سفید

خیلی راحت رژلبت رو برای همیشه داشته باش

نحوه رنگ کردن خلاقانه تخم مرغ با پوست پیاز

پاسخ رهبر انقلاب به تهدید نظامی آمریکا: اقدام متقابل ایران قاطع و حتمی است و آنکه بیشتر ضرر می‌کند آمریکاست

فیلم کامل اعلام موضع صریح رهبر انقلاب درباره مذاکره، تحریم، سلاح هسته‌ای و تهدید نظامی آمریکا

تکذیب دروغ واضح روغنی زنجانی، رئیس اسبق سازمان برنامه و بودجه از سوی فضائلی

شرکت EA به نسخه آزمایشی Skate خریدهای درون برنامه‌ای اضافه می‌کند

تبلت گلکسی تب S10 FE با نتایج چشمگیر در گیک‌بنچ رویت شد

نجات ملوان ارتش از طوفان با پناه بردن به قرآن

ترتیل خوانی دلنشین برادران قاری

تعطیلی های زیاد و جالب 1404

تسلط فوق العاده دو برادر حافظ

زیبایی های فرا رسیدن بهار در طبیعت

میانبر برای حفظ قرآن

تلاوتش همه رو به وجد آورد

گونه های مختلط درخت بلوط

پدیده جدید در تلاوت

امیرالمؤمنین(ع)، راه نجات در آخرالزمان

کوتاه‌ کردن موی سر میهمان برنامه در آنتن زنده تلویزیون!

معجزه کوچک یک زن عاشق

پیشنهاد بی‌شرمانه به جواد رضویان در برنامه شوخی شوخی

چهره ها/ استوری مهسا حجازی در حال خرید گندم عیدانه

شبِ تاریخی مادرید؛ نبرد رئال و اتلتیکو برای صعود و ثروت

در حد پوشکاش؛ سوپرگل دیدنی از تیم آکادمی اسپورتینگ

مخالفت تاج با 16 تیمی شدن لیگ برتر فوتسال

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های هندبال ایران و بلاروس

گلاره ناظمی چگونه داور فوتسال شد؟

گلاره ناظمی از قضاوتش در فینال جام جهانی فوتسال می‌گوید