آریا جوان

آخرين مطالب

حمله کورتوا به سیمئونه: دست از گریه کردن بردار! نگاه سیاسی

حمله کورتوا به سیمئونه: دست از گریه کردن بردار!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا/ سنگربان رئال مادرید فاش کرد که او خطای پنالتی آلوارز را به داور اعلام کرد. او همچنین سخنان تندی را علیه دیگو سیمئونه بر زبان آورد.
رئال مادرید در ضربات پنالتی توانست اتلتیکو مادرید را شکست دهد تا حریف آرسنال در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شود.
به نقل از مارکا، تیبو کورتوا که در این پیروزی شیرین رئالی ها نقش داشت بعد از بازی گفت: ما بهترین بازی خود را ارائه ندادیم اما موفق شدیم صعود کنیم. ضربات پنالتی شانسی هستند و مهم‌ترین چیز صعود است. آن‌ها چند ضدحمله‌ی خطرناک داشتند و ما خوب بازی نکردیم، اما توانستیم صعود کنیم.
او درباره‌ی رویارویی با آرسنال در مرحله‌ی یک چهارم نهایی گفت: مقابل آرسنال وضعیت متفاوت خواهد بود چون آن‌ها تیمی هستند که بیشتر توپ را در اختیار دارند و در فضاهای باز بازی می‌کنند. ما امروز خوب شروع نکردیم آن‌ها بعد از زدن گل اول شرایط را برای ما دشوارتر کردند. فکر می‌کردم آن‌ها به دنبال برد 2-0 هستند اما تصمیم گرفتند دفاع کنند و این استراتژی برایشان موفقیت‌آمیز بود چون اوبلاک مجبور نبود واکنش های زیادی داشته باشد. در نهایت، پنالتی‌ها مانند بخت‌آزمایی هستند.
این سنگربان بلژیکی سخنان تندی را علیه دیگو سیمئونه سرمربی اتلتیکو بر زبان آورد و گفت: بیزارم از کسانی که همیشه نقش قربانی را ایفا می کنند و در حال گریه کردن هستند. به نظرم داوران چه در لالیگا و چه در لیگ قهرمانان اروپا دوست ندارند که قضاوت تیمی را که سیمئونه در آن هست برعهده بگیرند. صحنه پنالتی مشخص بود و تصمیم درستی گرفته شد. داوران انسان هستند و مهم تر اینکه تکنولوژی VAR وجود دارد. تیمی که در دقیقه 1 گل می زند و بعد از آن به دفاع کردن روی می آورد و به دنبال زدن گل دوم نیست مشکلی در سبک بازی اش دارد.

آریا جوان

این سنگربان بلژیکی درباره‌ی ضربه‌ی پنالتی جنجالی آلوارز که مردود شد و اعتراض زیاد مادریدی‌ها را به دنبال داشت، گفت: من به داور گفتم که جولیان دو بار توپ را لمس کرد. دیدن این مسئله آسان نیست. او بدشانس بود.
کورتوا درباره‌ی ضربات پنالتی گفت: ما درباره‌ی این موضوع قبل از تمرینات صحبت کردیم و آن را در طول هفته تمرین کردیم. مقابل ختافه، سورلوث توپ را به سمت چپ زد و فکر کردم مکان ضربه را تغییر خواهد داد اما این کار را نکرد. در مورد جولیان آلوارز، من دو دل بودم و فکر نمی‌کردم ضربه‌ی پنالتی را به وسط بزند اما او همان کار را انجام داد. درباره‌ی کوریا، می‌دانستم توپ به سمت راست خواهد رفت و آن را لمس کردم اما نتوانستم آن را دفع کنم. اطلاعاتی درباره‌ی یورنته نداشتم اما به یاد دارم که در تمرینات با پای راست شوت می‌زد و یک ضربه‌ی خوب به آنجا زد اما با شدت به تیر برخورد کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1469373/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چین قدرتمندترین دوربین جاسوسی جهان را ساخت

هنر در قلب درختان بی‌جان

تصاویری بسیار زیبا از طبیعت دیدنی استان ایلام

روستای تنگ فاریاب در استان بوشهر

روایتی واقعی و شنیدنی از مبارزه، درمان و امید از یک فرد مبتلا به ویروس HIV

تعریف داستانی جالب از آب و هوای بهشت و جهنم توسط روحانی صداوسیما

سمور غول پیکر برزیلی

تعریف جالب بازغی از مهران غفوریان

خاطرات جالب و شنیدنی از دوران مدرسه به روایت محسن کیایی و دکتر عزیزی

پیانو نوازی بهزاد خلج در مراسم اکران فیلم «بلیط یک طرفه»

خوشحالی بازیکنان رئال مادرید به سبک رودیگر در پایان ضربات پنالتی

دستاوردهای جام رمضان از زبان مهدی تاج

چشم پرسپولیس و سپاهان به تارتار برای توقف تراکتور

تراکتور در سال جدید یک گلزن بی‌رحم دارد

پیشکسوت فوتبال: بهار آسیا را ندیدیم اما دنبال داور بازنشسته هستیم

هافبک استقلال در تمرین برای فراموشی النصر

کارشناس اماراتی: توانایی بردن ایران را داریم

درخواست جواد خیابانی برای مقابله با شرط‌بندی و جادوگری

پاکستان: حامی احیای توافق هسته‌ای ایران هستیم

دریادار سیاری: اگر آماده باشیم در جبهه فرهنگی هم می‌توانیم پوزه دشمن را به خاک بمالیم

چین خواستار راه‌حل دیپلماتیک برای مسئله‌ هسته‌ای ایران شد

اطمینان فرمانده نزاجا به رهبر انقلاب: فرزندان شما دست‌ها بر ماشه آماده‌اند

چرا «گنج 70 هزار سکّه‌ای» در یک جزیره دورافتاده دفن شده بود؟

جلب رضایت مردم و بالا بردن سرمایه اجتماعی بهترین خواسته شهداست

مدیرعامل جدید اینتل معرفی شد؛ Lip-Bu Tan ناجی تیم آبی می‌شود؟

این دوست‌داشتنی‌ترین مینی کامپیوتری است که تاکنون دیده‌اید!

کتاب Careless People جنجال‌آفرین شد؛ تلاش متا برای رفع اتهامات

لباس‌هایی که این نشانه‌ها را ندارند را نباید بخرید

کلیپی جذاب از اتفاقات سال 1403 که این روزها در فضای مجازی دست به دست می‌شود

چشم انداز هوایی تنگه پل تاریخی کلهرت و تونل معمولان

قدیمی ترین آپارتمان جهان در کردستان

«قوام» دستپخت «اشرف» بود

دعوت 20 بوکسور به اردوی تیم ملی بزرگسالان

همه گل‌های جاشوا کیمیچ برای بایرن مونیخ در بوندسلیگا

پیشکسوتان تنیس ایران به آرژانتین رسیدند

ترکیب اولیه تیم ملی اسکواش مشخص شد

هشدار اسکالونی به آرژانتینی‌ها: با اروگوئه مهربان باشید

دارنده مدال برنز المپیک، امیدها را زنده کرد

ملوان و حسرت ده ساله مقابل پرسپولیس

پیراهن اینتر بر تن طارمی سنگین است

آموزش کاشت سبزه نوروز با سیب زمینی

شرط وزیر خارجه برای مذاکره مستقیم با آمریکا/ عراقچی: ایده‌ای جدید برای حل مسائل با آژانس مطرح شده است

رئیس دستگاه قضا: زمانی یک مدیر محکوم شد رئیس‌جمهور وقت گفت عجب قانون مزخرفی

گزارش صداوسیما از سفر وزیر دفاع به بلاروس؛ امضای سندهمکاری‌های دفاعی دو کشور امضا شد

سوال‌هایی که ذهن قاضی القضات را مشغول کرده است

«میرو»» 18 فروردین به سینما می‌آید

آیفون 17 پرو احتمالا سیستم خنک‌کننده محفظه بخار خواهد داشت

لحظاتی حساس از فرار یک راسو از دست سه گرگ

پل‌های خدا آفرین یا پل‌های حسرت روی رود ارس

سخت کار کردن باعث استرس نمی شود