آریا جوان

آخرين مطالب

بزرگترین خرید فصل فوتبال ایران در شب عید نگاه سیاسی

بزرگترین خرید فصل فوتبال ایران در شب عید
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 / ویسام بن یدر، مهاجم سرشناس فوتبال فرانسه، در آستانه پیوستن به سپاهان قرار دارد و ممکن است بزرگ‌ترین انتقال چند سال اخیر فوتبال ایران رقم بخورد. این مهاجم 34 ساله که سابقه بازی در تیم‌های موناکو، سویا و تولوز را در کارنامه دارد، به صورت غیرمنتظره راهی ایران شده و مذاکرات نهایی خود را با مدیران سپاهان انجام می‌دهد. اگر این انتقال نهایی شود، فوتبال ایران شاهد یکی از بزرگ‌ترین خریدهای تاریخ خود خواهد بود.
بن یدر که فوتبال حرفه‌ای خود را در تولوز آغاز کرد، در 174 بازی برای این تیم به میدان رفت و موفق شد 71 گل به ثمر برساند و 21 پاس گل نیز بدهد. عملکرد درخشان او در لیگ فرانسه، توجه باشگاه‌های مطرح اروپایی را به خود جلب کرد و در نهایت باعث انتقال او به سویا شد. در سویا، بن یدر به اوج شهرت رسید و توانست در 138 بازی، 70 گل به ثمر برساند و 22 پاس گل بدهد. یکی از نقاط عطف دوران حضور او در سویا، گل‌هایی بود که مقابل تیم‌های بزرگی همچون رئال مادرید، بارسلونا، لیورپول و منچستریونایتد به ثمر رساند.

آریا جوان

پس از درخشش در لالیگا، بن یدر در سال 2019 راهی موناکو شد و طی چهار فصل حضور در این تیم، بازوبند کاپیتانی را نیز به بازو بست. او در مجموع 201 بار برای موناکو به میدان رفت و 118 گل به ثمر رساند و 31 پاس گل داد. اوج عملکرد او در لیگ 1 فرانسه در فصل 2019-2020 رقم خورد، جایی که با 18 گل به همراه کیلیان امباپه، عنوان آقای گل لیگ را از آن خود کرد.
ویسام بن یدر همچنین سابقه 19 بازی ملی برای تیم ملی فرانسه را در کارنامه دارد. او در رقابت‌های یورو 2020 در فهرست فرانسه حضور داشت، اما فرصت بازی پیدا نکرد. با این حال، در لیگ ملت‌های اروپا توانست در چند بازی مهم به میدان برود و موفق شد سه گل و چهار پاس گل در کارنامه ملی خود ثبت کند.

آریا جوان

بازار
اکنون بن یدر که از ابتدای فصل جاری بدون تیم بوده، به ایران سفر کرده و در حال مذاکره با سپاهان است. این انتقال در شرایطی انجام می‌شود که سپاهان پس از مصدومیت شدید مهدی لیموچی و احتمال پارگی رباط صلیبی او، به دنبال جذب یک مهاجم باکیفیت در خارج از پنجره نقل‌وانتقالات است. استفاده از سهمیه بازیکن آزاد، فرصتی ایده‌آل برای این تیم ایجاد کرده تا یکی از بزرگ‌ترین خریدهای تاریخ لیگ برتر را رقم بزند.
با این حال، پیوستن بن یدر به سپاهان یک چالش بزرگ نیز دارد. این بازیکن فرانسوی درگیر یک پرونده قضایی در کشورش است و باید دید آیا این موضوع مانعی برای امضای قرارداد او با سپاهان خواهد شد یا نه. در صورتی که همه چیز طبق برنامه پیش برود و بن یدر رسماً پیراهن زرد سپاهان را بر تن کند، فوتبال ایران شاهد یکی از مهم‌ترین انتقال‌های تاریخ خود خواهد بود، انتقالی که می‌تواند تأثیر بزرگی بر رقابت‌های لیگ برتر بگذارد و سپاهان را به مدعی اصلی قهرمانی تبدیل کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1470468/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مانیتور مخصوص بازی 2025 گیگابایت با پنل 240 هرتز 4K عرضه شد

خونه هایی که فقط با یه صلوات اجاره داده میشه!

برای ازدواج جوشکاری کنید

تلاوت زیبای احمد ابوالقاسمی

عشق 45 ساله؛ ابراز علاقه شیرین حاج محمد کبابی به همسرش در محفل

منافسه حامد و حسنین

ربنای دل‌نشین حامد شاکرنژاد

سه تا جهیزیه جور شد!

نکته قرآنی حجت‌الاسلام قاسمیان درباره اهمیت اساسی انفاق ثروتمندان به فقرا

قطعه شیرین به لهجه کُردی

اجرای هماهنگ اسماء الحسنی توسط گروه نورالهدی در محفل

با این خوراکی ها در خواب کالری بسوزانید

آیا سال 1404 کبیسه است؟

آبروریزی ماشاالله خان جلوی مهمونش

پاشنه آشیل عمو فیتیله‌ای

ترکیب احتمالی اینتر؛ بازگشت طارمی به نیمکت

منچسترسیتی در خانه مساوی کرد

بهترین ترفند برای جا دادن دو پیتزا در یک سینی فر

دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر انقلاب

رئیس‌جمهور: بهترین امکانات و نیروی انسانی به تهران آمدند

رئیس کمیته ویژه بررسی ناآرامی‌های 1401: برای 244 نفر از نیرو‌های مجری قانون، پرونده قضایی تشکیل دادیم

بازی Assassin’s Creed Shadows بیش از 80 ساعت گیم‌پلی خواهد داشت

داستان قرآنی اصحاب فیل با بهره گیری از هوش مصنوعی در محفل

تیپ اندونزیایی حاج احمد

تلاوت قاری نوجوان اهل اندونزی

ماجرای افطاری‌های حرم امام رضا(ع)

حال بد به هم تزریق نکنید

اجرای نوجوان بانمک اهل اندونزی به زبان کشورش

لحظات احساسی محفل با آغوش گرفتن امیرصادق توسط مادر

قاری نیم وجبی!

عشق محمد بس است و آل محمد

سینا مهراد: نمی‌توان با حرف ایران را توصیف کرد ایران بهترین جای دنیاست

برگزاری تمرین ریکاوری ملی‌پوشان زیر نظر قلعه‌نویی

خولین آلوارز: یامال یکی از بهترین‌های جهان است

مصاحبه بد موقع در حاشیه دیدار پرسپولیس - ملوان

گل اول یونیون به بایرن مونیخ توسط هولرباخ

درخواست رئال از فیفا؛ ما را از دست تباس نجات دهید!

اشتباه مدافع جوان ازبک؛ گل دوم برایتون توسط جک هینشلوود

انقلاب شمسایی در تیم ملی؛ هم ترکیب و هم نیمکت!

دشمن رابطه خودت و فرزندت رو بشناس

محیط خونه‌ت رو بدون هزینه‌های اضافی خوشبو کن!

دیدار سفیر جدید ایران در انگلیس با عراقچی

امشب؛ دیدار شاعران و اهالی فرهنگ و ادب فارسی با رهبر انقلاب

سرلشکر سلامی: هر تهدیدی عملی شود به شدیدترین حالت، کوبنده و ویرانگر پاسخ می‌دهیم

مدیریت فایل در ویندوز، پیشرفته‌تر می‌شود؛ آپدیت مهم در راه PowerToys Run

تعدادی از کاربران آیفون 16e از مشکل قطعی صدا در اتصال بلوتوث خبر می‌دهند

عجیب ترین هواپیمای به جا مانده از جنگ جهانی

بزرگترین صدای تاریخ زمین که 4 هزار کیلومتر دورتر شنیده شد!

شروع طوفانی پیام عزیزی در محفل

تلاوت پسر کوچولوی اصفهانی در محفل