آریا جوان

آخرين مطالب

وزیر خارجه عراق: نتیجه نهایی 7 اکتبر یا به مذاکره ایران و آمریکا منجر می‌شود یا به ادامه جنگ نگاه سیاسی

وزیر خارجه عراق: نتیجه نهایی 7 اکتبر یا به مذاکره ایران و آمریکا منجر می‌شود یا به ادامه جنگ
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / وزیر خارجه عراق گفت جنگ هفتم اکتبر مشخص بود که مقدمه ‌ای برای جنگ ‌های ادامه‌دار در منطقه خواهد بود و نتیجه نهایی آن یا به مذاکره تاریخی میان واشنگتن و تهران و یا به ادامه جنگ و درگیری منجر خواهد شد.
«فواد حسین» وزیر خارجه عراق در یک گفت‌وگوی تلویزیونی گفت جنگ هفتم اکتبر مشخص بود که مقدمه ‌ای برای جنگ ‌های ادامه‌دار در منطقه خواهد بود و نتیجه نهایی آن یا به مذاکره تاریخی میان واشنگتن و تهران و یا به ادامه جنگ و درگیری منجر خواهد شد.
وی افزود: آمریکا از عراق خواسته‌ای مبنی بر قطع روابط با ایران ندارد و روابط عراق با سایر کشورها متکی به سیاست خارجی‌ خود است.
بازار
فؤاد حسین تصریح کرد: عراق در روابط خود با آمریکا با سایر کشورهای منطقه متفاوت است، سیاست عراق متمرکز بر جلوگیری از ورود به جنگ است. دولت موفق به دور نگه داشتن عراق از درگیری ‌های نظامی شده است اما نیاز به آرامش داخلی وجود دارد.
وی همچنین با اشاره به حملات مستمر آمریکا به یمن گفت: حمله به کشتی‌ها توسط حوثی‌ها واکنش‌های شدید آمریکا را در پی داشت و نگرانم که بمباران یمن ادامه یابد.
وزیر خارجه عراق اضافه کرد: بحث گروه‌های نظامی ارتش عراق قبلا مطرح شده بود و آمریکا از این موضوع خوشحال نیست، اما الحشد الشعبی یک نهاد قانونی است.
وی افزود: بیشتر رهبران سیاسی معتقد به تقویت دولت هستند و هر حزبی را که خارج از چارچوب آن کار می کند، رد می کنند و اینکه سلاح خارج از کنترل دولت باشد قابل قبول نیست.
فواد حسین ادامه داد: تهدیدهای صهیونیست ها برای حمله به عراق واضح بود و دولت، قانون اساسی و منافع ما، مانع از تصمیم‌گیری برای جنگ شد.
وزیر خارجه عراق افزود: پیام هایی دریافت کرده ایم مبنی بر اینکه اسراییل قصد دارد یک سری حملات به عراق انجام دهد. ما با واشنگتن و سایر کشورها تماس گرفتیم و موفق شدیم عراق را از حملات صهیونیست ها دور نگه داریم.
وی خاطرنشان کرد: اکنون تهدیدهایی در منطقه وجود دارد و ما از اثرات هر جنگی علیه ایران هراس داریم.
فواد حسین در ادامه به تحولات سوریه اشاره کرد و گفت: اجماع سیاسی عراق برای عدم مداخله در امور دولت جدید سوریه است. هرگونه آزار و اذیت گروه های افراطی در سوریه بر کشورهای منطقه تأثیر خواهد گذاشت.
وزیر خارجه عراق همچنین به نشست پنج جانبه در امان با حضور وزرای خارجه و دفاع کشورهای شرکت کننده در مبارزه با داعش اشاره کرد و گفت در این نشست پنج جانبه، بر لزوم مبارزه سوریه با ایدئولوژی افراطی داعش مورد تاکید قرار گرفت.
وی تاکید کرد داعش پس از فروپاشی ارتش سوریه تسلیحات زیادی به دست آورد و تهدیدی برای عراق و سوریه است اما ائتلاف بین المللی در صورت نفوذ تروریست ها به خاک عراق از مرزهای سوریه، از عراق حمایت و پشتیبانی خواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471629/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تلگرام یک‌میلیاردی شد؛ طعنه سنگین پاول دورف به واتساپ

ارتقای تلویزیون‌های شرکت کره ای با قابلیت‌های هوش مصنوعی

مردی که بدون ابزار های ایمنی و چتر نجات از ارتفاع 7620 متری به پایین پرید !

این نماز را حتما در شب قدر بخوانید

استوری/ من بنده ی دست بخشنده ات هستم

صدای سوزناک قاری آذری در اجرای قطعه معروف امام زمانی در محفل

حال و هوای حرم مطهر رضوی در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

گوناگون/ اعمال شب‌ نوزدهم ماه مبارک رمضان

گوناگون/ شب قدر، شب رقم‌زدن سرنوشت انسان است

پرچم عزا بر فراز حرم امیرالمونین(ع) به اهتزاز درآمد

دعای مادر و تابیده شدن نوری زیبا به روح تجربه‌گر مرگ موقت

مادرانه‌ای به وسعت سینما؛ مروری بر نقش آفرینی‌های مریلا زارعی

خاطره داریوش ارجمند از سریال ستایش

بهترین بازی‌های خانم ‌های بازیگر در سالی که گذشت

قسمت هجدهم «زندگی پس از زندگی»؛ مهمان پذیر

روزبه حصاری در فیلم سینمایی «عزیز»

مهدی قائدی: بازیکنان دعوت شده در امارات هم جوان هستند و هم کیفیت خوبی دارند

امیر قلعه نویی: من و همکارانمان لیگ را رصد می کنیم اما لیگ ما هنوز جوان سازی نمی کند

امیر قلعه نویی: آنهایی که من را می شناسند می دانند دنبال چه نگرشی هستم

امیر قلعه نویی: پیشاپیش عید بزرگ نوروز را به همه مردم ایران تبریک می گویم

امیر قلعه نویی: دولت ها در آسیا روی فوتبال سرمایه گذاری کردند

امیر قلعه نویی: این تیم ملی از نظر هماهنگی و اخلاقی شاید بهترین تیم تاریخ است

امیر قلعه نویی: متاسفانه فکر می کنم فقط دیروز یک جلسه تاکتیکی انجام دادیم

قلعه‌نویی: تمام فکرمان بازی با امارات است و دنبال آمار نیستیم

پرسپولیس برای شروع منتظر سال تحویل نماند

تماس ویژه هندرسون با توخل؛ باید دعوتم کنی!

چرا باوجود تغییر سبک زندگی‌مان، باز هم خوشحال نیستیم؟

توئیت خانم سخنگو درباره روز ملی شدن صنعت نفت

تراشه Tensor G5 با تغییرات کلیدی نسل جدید پردازنده‌های پیکسل عرضه خواهد شد

اولین ایستگاه قطار چاپ سه‌بعدی جهان در تنها شش ساعت ساخته خواهد شد

گوگل برای حل یک پرونده مربوط به تبعیض نژادی 28 میلیون دلار پرداخت می‌کند

دنیای زیر آب از نمایی متفاوت

روایت جالب دکتر عزیزی از رفتن به سفر حج با همسرش به جای مراسم عروسی

معجزه قرآن رو دست کم نگیرید!

غذا خوردن با حیوانات وحشی!

کندور زیبا در حین نزدیک شدن به فرودگاه فرانکفورت

برای دل مردم زندگی نکنید!

تلاوت دلنشین سوره مبارکه فصلت توسط احمد ابوالقاسمی در محفل

غنی ترین کشورهای جهان

قدیمی ترین آپارتمان جهان در کردستان

اینفوگرافی؛ اعمال مشترک شب های قدر

چرا در تقویم ایرانی هر سال نام یک حیوان را دارد؟

شیرین کاری‌های دختر بچه محیا اسناوندی در برنامه شب عیدی

من اهلش نیستم

شما احساسات خانم ها رو درک نمی کنید

دیگ نذری و آرزوی تجربه‌گر مرگ برای ادای نذری

گفتم این آغاز پایان ندارد

فروش تمام بلیت‌های نبرد حساس عربستان و چین

بنتو: هنوز قدم به قدم پیش خواهیم رفت و سعی می‌کنیم فردا سه امتیاز را کسب کنیم

تمرین تیم امارات در استادیوم آزادی