آریا جوان

آخرين مطالب

اتفاقی که رئال از آن وحشت دارد! نگاه سیاسی

اتفاقی که رئال از آن وحشت دارد!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 / رئال مادرید در شرایطی عجیب قرار گرفته چرا که از 23 بازیکن این تیم، 16 نفر به دلیل حضور در اردوهای تیم‌های ملی در فیفادی ماه مارس غایب هستند. در واقع کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم، تنها با دو بازیکن سالم در تمرینات باقی مانده است. فده والورده، یکی از ستاره‌های کلیدی رئال که بیش از 4232 دقیقه در این فصل بازی کرده، با وجود مصدومیت جزئی پس از دیدار مقابل ویارئال، راهی تیم ملی اروگوئه شده است. این وضعیت، زنگ خطر را برای رئال به صدا درآورده، به‌ویژه در حالی که ماه‌های تعیین‌کننده پایان فصل در پیش است.
رئال مادرید اخیراً در دو بازی سخت با فاصله زمانی اندک به میدان رفت. ابتدا در ضربات پنالتی اتلتیکو را شکست داد و سپس مقابل تیم ویارئال با نتیجه 2-1 پیروز شد؛ یک بازگشت دیگر که نشان‌دهنده روحیه بالای این تیم در شرایط سخت است. سپس، این تیم به لالیگا اعتراض کرد، زیرا فاصله میان بازی دربی اروپایی در متروپولیتانو و دیدار در لاسرامیکا کمتر از 72 ساعت بود. خستگی بازیکنان رئال آشکار است، مشکلی که همه تیم‌های بزرگ اروپا که در چند رقابت حضور دارند، با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. رئال در این فصل ممکن است تا 72 بازی انجام دهد، به‌خصوص با حضور در جام باشگاه‌های جهان جدید که تابستان در آمریکا برگزار می‌شود.
تعطیلات فیفا در ماه مارس، مشکلات را تشدید کرده است. در این دوره، 16 بازیکن از جمله تیبو کورتوا، آندری لونین، مارکو آسنسیو، آنتونیو رودریگر، داوید آلابا، فده والورده، لوکا مودریچ، آر دا گولر، اورلین شوامنی، ادواردو کاماوینگا، جود بلینگام، وینیسیوس جونیور، رودریگو، براهیم دیاز، اندریک و کیلیان امباپه به تیم‌های ملی خود ملحق شده‌اند.

آریا جوان

برخی از این بازیکنان پس از غیبت‌های طولانی به اردوی ملی بازگشته‌اند: کورتوا پس از برکناری تدسکو (که با او اختلاف داشت) به بلژیک بازگشته، اندریک به دلیل مصدومیت نیمار در لحظه آخر به برزیل دعوت شده، امباپه پس از غیبت‌های مبهم دوباره به فرانسه پیوسته، آلابا پس از مصدومیت طولانی‌مدت به اتریش برگشته و آسنسیو برای اولین بار به دلیل درخشش در رئال به تیم ملی اسپانیا دعوت شده است.
در نتیجه، آنچلوتی تنها با هفت بازیکن در والدبباس باقی مانده است: لوکاس واسکز، فرلاند مندی (مصدوم)، فران گارسیا، دنی سبایوس (مصدوم)، ادر میلیتائو (مصدوم)، دنی کارواخال (مصدوم) و خسوس وایخو (مصدوم). در واقع، تنها سه بازیکن از تیم اصلی در دسترس هستند که وایخو عملاً در برنامه‌های آنچلوتی جایی ندارد.
بازار



این تعطیلات برای آنچلوتی فرصتی است تا بازی‌های بین‌المللی را تماشا کند و با بازیکنان جوان آکادمی کار کند، اما نگرانی اصلی او مصدومیت‌های احتمالی است.
او پس از بازی با ویارئال گفت: «خوشبختانه مصدومیتی نداشتیم، اما آسنسیو به دلیل فشار روی عضلات ساق پایش تعویض شد و رودریگر با وجود استراحت، مجبور به بازی شد. این یک تمرین بقا بود. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که با وجود همه سختی‌ها، در کورس همه جام‌ها هستیم. با دینامیک خوبی به تعطیلات می‌رویم، اما خستگی زیادی داریم. بازیکنان نیاز به استراحت دارند، اما برخی باید به تیم‌های ملی بروند.»
رئال از "ویروس فیفا" وحشت دارد، زیرا مصدومیت‌های احتمالی در این اردوها می‌تواند برنامه‌های تیم را در ماه‌های پایانی فصل خراب کند. رئال در لالیگا مدعی قهرمانی است، در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل آرسنال قرار دارد و پس از برد 1-0 مقابل رئال سوسیداد در نیمه‌نهایی کوپا دل ری، به فینال نزدیک شده است. اما تقویم فشرده پس از تعطیلات امان نمی‌دهد.

آریا جوان

آنچلوتی اشاره کرد که تیمش از 3 ژانویه 2025 تاکنون 22 بازی انجام داده و در صورت ادامه این روند، تا هفته ماقبل آخر لالیگا هر هفته دو بازی خواهد داشت. بازگشت پس از تعطیلات نیز دشوار است: لگانس، رئال سوسیداد، والنسیا، آرسنال، آلاوس و دوباره آرسنال در انتظارند.
فده والورده بیش از همه نگران‌کننده است. او که بیش از 4232 دقیقه بازی کرده، پس از 82 دقیقه تلاش در ویارئال و بازی کامل در متروپولیتانو، با مصدومیت جزئی راهی اروگوئه شده است. او تاکنون 450 دقیقه با تیم ملی اروگوئه بازی کرده و احتمالاً در این تعطیلات نیز به میدان خواهد رفت. در مقابل، برخی بازیکنان مثل گولر (528 دقیقه با تیم ملی) و مودریچ (515 دقیقه با کرواسی در 40 سالگی) از این فرصت برای دقایق بیشتر استفاده می‌کنند، اما برای والورده، این سفر می‌تواند خطرناک باشد. رئال امیدوار است بازیکنانش سالم برگردند تا در این ماراتن سخت به موفقیت برسند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471859/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اروپا می‌خواهد این تغییرات در iOS اعمال شوند

مشخصات و قیمت گلکسی تب S10 FE و S10 FE پلاس لو رفت

تاریخ رونمایی پوکو F7 پرو و F7 اولترا رسماً منتشر شد

مدح خوانی نوجوان خادم در محفل

شعرخوانی رسالت بوذری در مدح حضرت معصومه (س) در محفل

جوان 18 ساله می‌تونه پیغمبر بشه!

تلاوت آیات 30 و 31 سوره مبارکه مریم توسط امیرحسین باقری در محفل

استوری/ ما رو یه افطار مهمون خودت کن

صحبت‌های پیام عزیزی درباره محبت اهل تسنن نسبت به اهل بیت (ع)

روایت حافظ قرآن متفاوت محفل از دوران خلافکاری و افتادن داخل زندان

آزادی در ایران از زبان شهروند لندنی

بازگویی داستان فرار کردن از زندان

حرف‌های تکان‌دهنده محمد گودرزی از پشیمون شدن از خلافکاری بخاطر حضرت علی (ع)

ما سنا کیه؟

ابوالفضل پورعرب در 63 سالگی: پسرم به خاطر من جوانی نکرد

گریه تلخ «المیرا شریفی مقدم» وقتی دم عیدی میره خانه سالمندان

3 اقدام ساده برای پیشگیری از تصادفات از نظر «سروش صحت»

با افتخار کاسه گدایی دستش گرفت!

تمرین پرسپولیس 80 دقیقه زیر باران شدید!

عذرخواهی خیابانی از وزیر جهاد کشاورزی

دست به یقه شدن رنار و برانکو

کری‌‌خوانی بی‌حساب و کتاب؛ گاف عجیب ویدال مقابل هواداران پاراگوئه

واکنش جالب جواد خیابانی به شوخی های مردم

ضدحال برای خامس رودریگز؛ لئون مکزیک از جام جهانی باشگاه‌ها کنار گذاشته شد

مدافع سابق رئال مادرید برای اولین بار به تیم ملی اسپانیا دعوت شد

فن دایک: پائو کوبارسی دقیقا کاری را انجام می‌دهد که من خیلی‌ دوست دارم

پائو کوبارسی به بارسلونا برگشت

چرا لباس‌ها در ماشین لباسشویی سوراخ می‌شود؟

هشداری که عراقچی به وزیر خارجه امارات داد

ظهره‌وند: اگر آمریکا دست از پا خطا کند، ایران سیلی محکمی خواهد زد

تقدیر نوروزی محمد کبیری از کادر درمان بیمارستان کیش و تاکید بر ارائه خدمات برتر

تغییر رویه گردشگران مسیر دریایی کیش از اسکان در چادر به سمت هتل و اقامتگاه

تام کروز افتخار سینمای بریتانیا را ربود

خدا قاتلین امیرالمومنین را لعنت کند

نجات معجزه‌آسای نوزاد 25 روزه از زیر آوار در غزه

استوری/ غافل از حال همسایه مباش!

زهد بی‌مثال حضرت علی (ع)

حکایت ساده‌زیستی امیرالمومنین (ع) در محفل

حال خوب زندگی، حتی بدون معجزه!

تجربه‌گر مرگ: آنجا آنقدر برایم زیبا بود که از این دنیا متنفر بودم

چهره ها/ محمدرضا گلزار از دکور تولدش رونمایی کرد

شریفی‌نیا: قرار بود نقش حضرت عبدالعظیم را «محمدعلی فردین» بازی کند

انتقاد به برنامه‌های سال تحویل تلویزیون

شریفی نیا: قرار بود آن خانم نقش قطام را در سریال امام علی(ع) بازی کند!

اکبر عبدی: آینده مالی خانواده‌ام تامین شده حتی بعد از من!

حواشی دیدار دیروز ایران و امارات با حضور رئیس جمهور

برد ارزشمند برزیل در مقدماتی جام جهانی 2026

آلمان برنده دیدار سنتی برابر ایتالیا این بار در یک چهارم نهایی لیگ ملتهای اروپا

تبریک تولد لوتار ماتئوس، اسطوره آلمانی دنیای فوتبال توسط صفحه رسمی بوندسلیگا

گل تماشایی لازار سامارژیچ برای صربستان در بازی مقابل اتریش