آریا جوان

آخرين مطالب

اتفاقی که رئال از آن وحشت دارد! نگاه سیاسی

اتفاقی که رئال از آن وحشت دارد!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 / رئال مادرید در شرایطی عجیب قرار گرفته چرا که از 23 بازیکن این تیم، 16 نفر به دلیل حضور در اردوهای تیم‌های ملی در فیفادی ماه مارس غایب هستند. در واقع کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم، تنها با دو بازیکن سالم در تمرینات باقی مانده است. فده والورده، یکی از ستاره‌های کلیدی رئال که بیش از 4232 دقیقه در این فصل بازی کرده، با وجود مصدومیت جزئی پس از دیدار مقابل ویارئال، راهی تیم ملی اروگوئه شده است. این وضعیت، زنگ خطر را برای رئال به صدا درآورده، به‌ویژه در حالی که ماه‌های تعیین‌کننده پایان فصل در پیش است.
رئال مادرید اخیراً در دو بازی سخت با فاصله زمانی اندک به میدان رفت. ابتدا در ضربات پنالتی اتلتیکو را شکست داد و سپس مقابل تیم ویارئال با نتیجه 2-1 پیروز شد؛ یک بازگشت دیگر که نشان‌دهنده روحیه بالای این تیم در شرایط سخت است. سپس، این تیم به لالیگا اعتراض کرد، زیرا فاصله میان بازی دربی اروپایی در متروپولیتانو و دیدار در لاسرامیکا کمتر از 72 ساعت بود. خستگی بازیکنان رئال آشکار است، مشکلی که همه تیم‌های بزرگ اروپا که در چند رقابت حضور دارند، با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. رئال در این فصل ممکن است تا 72 بازی انجام دهد، به‌خصوص با حضور در جام باشگاه‌های جهان جدید که تابستان در آمریکا برگزار می‌شود.
تعطیلات فیفا در ماه مارس، مشکلات را تشدید کرده است. در این دوره، 16 بازیکن از جمله تیبو کورتوا، آندری لونین، مارکو آسنسیو، آنتونیو رودریگر، داوید آلابا، فده والورده، لوکا مودریچ، آر دا گولر، اورلین شوامنی، ادواردو کاماوینگا، جود بلینگام، وینیسیوس جونیور، رودریگو، براهیم دیاز، اندریک و کیلیان امباپه به تیم‌های ملی خود ملحق شده‌اند.

آریا جوان

برخی از این بازیکنان پس از غیبت‌های طولانی به اردوی ملی بازگشته‌اند: کورتوا پس از برکناری تدسکو (که با او اختلاف داشت) به بلژیک بازگشته، اندریک به دلیل مصدومیت نیمار در لحظه آخر به برزیل دعوت شده، امباپه پس از غیبت‌های مبهم دوباره به فرانسه پیوسته، آلابا پس از مصدومیت طولانی‌مدت به اتریش برگشته و آسنسیو برای اولین بار به دلیل درخشش در رئال به تیم ملی اسپانیا دعوت شده است.
در نتیجه، آنچلوتی تنها با هفت بازیکن در والدبباس باقی مانده است: لوکاس واسکز، فرلاند مندی (مصدوم)، فران گارسیا، دنی سبایوس (مصدوم)، ادر میلیتائو (مصدوم)، دنی کارواخال (مصدوم) و خسوس وایخو (مصدوم). در واقع، تنها سه بازیکن از تیم اصلی در دسترس هستند که وایخو عملاً در برنامه‌های آنچلوتی جایی ندارد.
بازار



این تعطیلات برای آنچلوتی فرصتی است تا بازی‌های بین‌المللی را تماشا کند و با بازیکنان جوان آکادمی کار کند، اما نگرانی اصلی او مصدومیت‌های احتمالی است.
او پس از بازی با ویارئال گفت: «خوشبختانه مصدومیتی نداشتیم، اما آسنسیو به دلیل فشار روی عضلات ساق پایش تعویض شد و رودریگر با وجود استراحت، مجبور به بازی شد. این یک تمرین بقا بود. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که با وجود همه سختی‌ها، در کورس همه جام‌ها هستیم. با دینامیک خوبی به تعطیلات می‌رویم، اما خستگی زیادی داریم. بازیکنان نیاز به استراحت دارند، اما برخی باید به تیم‌های ملی بروند.»
رئال از "ویروس فیفا" وحشت دارد، زیرا مصدومیت‌های احتمالی در این اردوها می‌تواند برنامه‌های تیم را در ماه‌های پایانی فصل خراب کند. رئال در لالیگا مدعی قهرمانی است، در یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل آرسنال قرار دارد و پس از برد 1-0 مقابل رئال سوسیداد در نیمه‌نهایی کوپا دل ری، به فینال نزدیک شده است. اما تقویم فشرده پس از تعطیلات امان نمی‌دهد.

آریا جوان

آنچلوتی اشاره کرد که تیمش از 3 ژانویه 2025 تاکنون 22 بازی انجام داده و در صورت ادامه این روند، تا هفته ماقبل آخر لالیگا هر هفته دو بازی خواهد داشت. بازگشت پس از تعطیلات نیز دشوار است: لگانس، رئال سوسیداد، والنسیا، آرسنال، آلاوس و دوباره آرسنال در انتظارند.
فده والورده بیش از همه نگران‌کننده است. او که بیش از 4232 دقیقه بازی کرده، پس از 82 دقیقه تلاش در ویارئال و بازی کامل در متروپولیتانو، با مصدومیت جزئی راهی اروگوئه شده است. او تاکنون 450 دقیقه با تیم ملی اروگوئه بازی کرده و احتمالاً در این تعطیلات نیز به میدان خواهد رفت. در مقابل، برخی بازیکنان مثل گولر (528 دقیقه با تیم ملی) و مودریچ (515 دقیقه با کرواسی در 40 سالگی) از این فرصت برای دقایق بیشتر استفاده می‌کنند، اما برای والورده، این سفر می‌تواند خطرناک باشد. رئال امیدوار است بازیکنانش سالم برگردند تا در این ماراتن سخت به موفقیت برسند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471859/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت تلخ جوان فلسطینی از آوارگی

هم‌خوانی سرود زیبای «کل صبح و کل اشراقی» در محفل

غوغای قاری نوجوان با تقلید از عبدالباسط

چهره ها/ زوج عاشق سینمای ایران در کنار هفت‌سین

پشیمانی از نخواندن نماز و انجام واجبات در عالم برزخ

قسمت نوزدهم «زندگی پس از زندگی»؛ شرمندگی بزرگ از یک گناه در برزخ

فیلم فلسطینی برنده اسکار در تقابل با اسرائیلی‌ها

شرمساری بی نهایت در ملاقات با امام هشتم بخاطر گناه شرب خمر

شوت سنگین جهانبخش با واکنش دروازه‌بان امارات دور شد

شوت میلاد محمدی با واکنش دروازه‌بان امارات به کرنر رفت

گل دوم ایران به امارات توسط محبی

حمله رسانه‌های آلمانی به کره؛ به جام جهانی نروید!‏

ضربه سر سردار هدیه به پرزیدنت!

مهار پنالتی مهاجم رم در تاشکند!

ایران رکورد‌دار وقت‌های تلف‌شده شد!

تبریک نوروز توسط امید عالیشاه

پیام تبریک سردار دورسون به زبان فارسی به مناسبت آغاز سال جدید

پیام پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال ایران به مناسبت سال جدید

این هشت رفتار بدون شک ازدواج شما را به طلاق خواهد کشاند

توصیه ویژه نیویورک تایمز به ترامپ درباره ایران

هندزفری 2025 ریلمی با حذف نویز پیشرفته و قیمت منطقی معرفی شد

دعوا بر سر یک تعریف دقیق از «عامل هوش مصنوعی»

روایتی غم‌انگیز از شرایط سخت و دردآور زندگی در غزه

اجرای قطعه حماسی در حمایت از فلسطین

اجرای فن ووشو به روش جدید توسط یک روحانی در تلویزیون!

چرا تجربیات بعد از مرگ قابل توصیف برای ما نیست؟

پشت صحنه دیدنی استدیوی ساخت سریال «موسی کلیم الله»

بازیکنان بعد از وصل شدن پروژکتور ورزشگاه وارد زمین شدند

سکوهای زشت ورزشگاه آزادی پوشانده شد!

ضربه خطرناک لوکاس کایو با فاصله‌ای کم از کنار دروازه ایران به بیرون رفت

ضربه علیرضا جهانبخش فضای بالای دروازه امارات را شکافت

حرکت خوب قائدی و در ادامه ضربه چشمی در دستان خالد عیسی قرار گرفت

واکنش جالب پزشکیان بعد از از دست دادن موقعیت گل ایران

واکنش بیرانوند مانع از گلزنی بازیکن امارات شد

صحنه ای که بازیکنان ایران اعتقاد به خطای هند پنالتی داشتند

ضربه عجیب سردار آزمون و واکنش امیر قلعه نویی

گل اول ایران به امارات توسط سردار آزمون

گزارش زنده؛ ایران 1-0 امارات

علی مطهری: کوچک زاده می‌گفت اجدادش از روسیه آمده اند، فامیلی اصلی‌اش هم کوچکف بود

واکنش آذری جهرمی به توقف بازی ایران و امارات

گوشی تاشو هواوی Pura X با دوربین سه‌گانه معرفی شد

ترتیل خوانی حافظ فلسطینی

ثروتمندان عالم برزخ دارای چه علمی هستند؟

چهره ها/ ترلان پروانه با این پیام سوژه خنده ملت شد!

عذاب دردناک و طاقت فرسای برزخی بخاطر عمل سقط جنین

چهره ها/ جایزه بهترین گل آرایی هفت سین می رسد به آقای «محمدرضا فروتن»

گیت های ورودی ورزشگاه ازادی پیش از دیدار ایران - امارات

برای بار اول به ورزشگاه می آیم؛ دو یک میبریم

واکنش عالی خالد عیسی روی ضربه محمد محبی

گزارش زنده؛ ایران 0- امارات 0