آریا جوان

آخرين مطالب

دوربین سلفی تمام مدل‌های آیفون 17 اپل، 24 مگاپیکسلی می‌شود فناوری

دوربین سلفی تمام مدل‌های آیفون 17 اپل، 24 مگاپیکسلی می‌شود
  بزرگنمايي:

آریا جوان - گجت نیوز / پس از چندین سال، دوربین سلفی تمام مدل‌های آیفون 17 اپل با پیشرفت چشمگیری مواجه شده و به سنسور 24 مگاپیکسلی مجهز می‌شوند.
در حالی که بازار منتظر معرفی نسل جدید گوشی‌های تاشوی اپل است، خبرهای هیجان‌انگیزی درباره مشخصات احتمالی آیفون 17 منتشر شده است. بر اساس گزارش جدیدی از سوی یک تحلیلگر مشهور به‌نام جف پو، تمامی مدل‌های آیفون 17 که انتظار می‌رود چهار مدل مختلف باشند، از یک دوربین سلفی 24 مگاپیکسلی بهره خواهند برد. این ارتقا، جهش قابل توجهی از دوربین 12 مگاپیکسلی فعلی محسوب می‌شود که از زمان آیفون 11 در سال 2019 تاکنون بدون تغییر باقی مانده بود.
مشخصات سخت‌افزاری احتمالی سری آیفون 17
این تحلیلگر در یادداشتی که توسط وبسایت 9to5Mac منتشر شده، به جزئیات بیشتری از مشخصات سخت‌افزاری احتمالی سری iPhone 17 پرداخته است. بر این اساس، مدل‌های پیشرفته‌تر (پرو و پرو مکس) علاوه بر دوربین سلفی ارتقا یافته، از یک سنسور تله‌فوتو 48 مگاپیکسلی جدید نیز بهره‌مند خواهند شد.
این در حالی است که مدل‌های فعلی از دوربین زوم 12 مگاپیکسلی استفاده می‌کنند. پیش از این نیز گزارش‌هایی مبنی بر آزمایش قابلیت ضبط ویدیوی 8K توسط اپل در آیفون 16 پرو منتشر شده بود، اما به دلیل محدودیت رزولوشن لنز تله‌فوتوی 12 مگاپیکسلی، این ویژگی به تعویق افتاد.
بازار



همچنین، مدل‌های Pro به تراشه قدرتمند A19 Pro به همراه 12 گیگابایت حافظه رم مجهز خواهند شد که احتمالا برای پشتیبانی از ویژگی‌های پیشرفته هوش مصنوعی اپل (Apple Intelligence) در نظر گرفته شده است. تمامی مدل‌های جدید از فناوری Wi-Fi 7 پشتیبانی خواهند کرد که در حال حاضر به طور انحصاری در مدل‌های آیفون 16 پرو موجود است.
با این حال، تنها مدل آیفون 17 ایر از مودم C1 ساخت اپل استفاده خواهد کرد؛ اگرچه به گفته پو احتمال تغییر این تصمیم وجود دارد. فناوری Wi-Fi 7 نیز توسط یک تراشه جدید طراحی شده توسط اپل تامین خواهد شد.
نگاهی به آیفون 17 ایر و دستگاه‌های تاشو
در بخش دیگری از این گزارش، تحلیلگر به آیفون 17 ایر، مدل فوق‌نازک شایعه شده اشاره کرده و معتقد است که حتی این مدل نیز به دلیل مشخصات پایین‌تر نسبت به مدل‌های Pro، نمی‌تواند فروش چشمگیری را برای آیفون به همراه داشته باشد.
این دستگاه با یک نمایشگر 6.6 اینچی و ضخامت تنها 5.5 میلی‌متر، باریک‌ترین آیفونی خواهد بود که اپل تاکنون ساخته است. البته این مدل تنها از یک دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی در پشت (مشابه آیفون 16e) بهره خواهد برد و توسط تراشه پایه A19 به جای نسخه Pro با هسته‌های گرافیکی بیشتر و 12 گیگابایت رم، قدرت خواهد گرفت.

آریا جوان


به گفته این تحلیلگر، بدنه آیفون 17 ایر از تیتانیوم ساخته خواهد شد، در حالی که سایر مدل‌ها از جمله مدل‌های Pro، از آلومینیوم بهره خواهند برد.
در مورد دستگاه‌های تاشو، پو به طور واضح‌تری اعلام کرد که اپل ابتدا آیفون تاشو را در اواخر سال 2026 و سپس آیپد/مک تاشو را در سال 2027 معرفی خواهد کرد. انتظار می‌رود این دستگاه‌های جدید تاشو به طور قابل توجهی میانگین قیمت فروش محصولات اپل را افزایش دهند.
پیش از این نیز این تحلیلگر گفته بود که تاخیر در عرضه ویژگی‌های جدید هوش مصنوعی اپل ممکن است کاربران را از ارتقای آیفون‌های خود در سال 2025 منصرف کند. انتظار می‌رود اپل از سری آیفون 17 در ماه سپتامبر سال جاری میلادی (شهریور 1404) رونمایی کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1471919/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این مدل چوبی گوشی تاشو بعدی موتورولا است

ایرانیان در سال 1403 بیشتر چه چیزهایی را سرچ کرده‌اند؟

طغیان آبشار تونل کوهرنگ

نخلستان رودفاریاب در بوشهر

ویدئویی از طبیعت بکر آبشار گزو، سوادکوه مازندران

زندگی بزرگان/ علت دفن حضرت علی(ع)، در نجف اشرف چیست؟

Safari رویایی در تانزانیا

گوناگون/ آیت الله بهجت شب قدر را اینگونه می‌گذراند

روضه حاج آقا مجتبی تهرانی

گوناگون/ اعمال شب بیست‌ویکم ماه مبارک رمضان

گوناگون/ ابن ملجم، قاتل امام علی (ع) یک ایرانی بود؟

مطمئن مثل حس یک مادر

سرنوشت عجیب یک اخراجی

ستایش از شماره یک آلمان؛ تصمیم ناگلزمان درست بود

مک‌گرگور نامزد ریاست‌جمهوری ایرلند شد!

بررسی تخلف ویلیامز در چین

ارزش‌گذاری جدید امباپه؛ قیمت فرانسوی بالا رفت!

عذرخواهی شرکت توسعه و تجهیز بابت قطعی نورافکن ورزشگاه آزادی

تنش بین بارسلونا و تیم ملی اسپانیا؛ پائو کوبارسی باید استراحت کند

آنتوان گریزمان؛ شازده کوچولوی فرانسوی

مصدومیت کالافیوری در ایتالیا؛ بازی با رئال مادرید فعلاً در خطر نیست

گندوز الجزایر را به دندان کشید!

دونده ایرانی در مسابقات جهانی رکوردشکنی کرد

خبر خوش برای افرادی که دارای این رنگ مو هستند

چرا تهدیدهای چهار دهه‌ای آمریکا علیه ایران هرگز عملی نشد؟

ابتکار: گشت ارشاد تمام شد

مادر شهیدان والامقام «علی و محمود سعادتی زارع» آسمانی شد

چت‌بات Claude حالا می‌تواند در وب جستجو کند

مسکن مهر در لهستان شبیه به بهشت ست

پارک آبشار سرزمین فرشتگان در دانته‌وادا

تهدید مستند برنده اسکار به جایی نرسید

نقش مورد علاقه متین ستوده

ضامن جوان یک مادر!

تاج تاکید کرد؛ با قلعه‌نویی تا پایان جام جهانی 2026

مسابقه پرتاب در تیم ملی در حد ان بی ای!

مربی مطرح اسپانیایی؛ سال نو مبارک

رئال هر چه زودتر این جواهر هلندی را بخرد

تکلیف مهریه پس از فوت زن

انتقاد موسویان از عراقچی

اژه‌ای: برای تامین امنیت سرمایه‌گذاری باید عزم جدی‌تر داشته باشیم

چین: آمریکا در تجارت ما با ایران دخالت نکند

وعده جدید پزشکیان به مردم ایران در اولین روز سال

روایت دو مقام پیشین از رفتار چین با ایران؛ عزت یا خفت؟

آیفون 18 پرو احتمالا با این 5 ویژگی جدید عرضه می‌شود

مناجات جوشن کبیر

وقتی جگوار خودش را لوس میکند!

سکانسی از سریال «دختران کوچه غم» که پربازدید شد

روایت تجربه‌گر مرگ موقت از کرامت و بخشش اهل بیت

روایت تجربه‌گر مرگ از دیدار با امام رضا(ع)

فقط خداست که زن‌هارو میشناسه!