آریا جوان

آخرين مطالب

برنده بزرگ پنالتی خولین آلوارز؛ نایکی و آدیداس! نگاه سیاسی

برنده بزرگ پنالتی خولین آلوارز؛ نایکی و آدیداس!
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /صحنه پنالتی خولین آلوارز برابر رئال مادرید به تبلیغی بزرگ برای دو برند معروف تبدیل شده است.
پنالتی آلوارز در ضربات پنالتی مقابل رئال مادرید یکی از پرتماشاگرترین لحظات هفته‌های اخیر را رقم زد. صدها بازپخش و هزاران فریم برای رمزگشایی از دو لمس توپی که در تاریخ لیگ قهرمانان ثبت خواهد شد و پس از یک هفته قرار داشتن در کانون توجه، دو برنده بزرگ این ماجرا نایکی و آدیداس هستند.
نایکی، این برند آمریکایی که حامی مالی لباس‌های اتلتیکو مادرید است، برنده شده است. جوراب‌های بازیکنان اتلتیکو مادرید دارای لوگوی نایکی هستند، تصویری که از زمان دربی اروپایی هزاران بار دیده شده است. در پس‌زمینه‌ای سفید و در مقابل رنگ قرمز نمادین اتلتیکو نشان این برند آمریکایی در صفحه اول روزنامه‌ها و صدها ویدیو ظاهر شده که تلاش می‌کنند به پرسشی بزرگ پاسخ دهند: آیا خولین توپ را دو بار لمس کرد؟
سوالی که همچنین به لطف توپ رسمی مسابقات لیگ قهرمانان اروپا به نفع آدیداس هم تمام شد. همچنین به لطف کفش‌های خود آلوارز که به خاطر هزاران بازپخش پنالتی، جزئیات آنها به وضوح دیده شده است و این تأثیری مثبت بر برند آلمانی گذاشته است.
صفحات اول نشریات بزرگ در سراسر دنیا به این جنجال پیوستند و تلاش کردند تا بهتر آن را پوشش دهند. آنها تصویر این ضربه را بزرگنمایی کردند تا قاب مربوط به دو لمس توپ معروف را ثبت کنند و در نتیجه، لوگوهای هر دو شرکت را با جزئیات کامل به نمایش گذاشتند.
در مورد شبکه‌های اجتماعی هم تأثیر این اتفاق به حدی گسترده بود که اندازه‌گیری آن تقریباً غیرممکن است. تنها در پروفایل‌های مارکا و تنها برای ویدیوی منتشرشده از سوی یوفا، این کلیپ بیش از چهار میلیون بازدید داشته است.
اعدادی که می‌توان آنها را چندین برابر فرض کرد. صدها رسانه، هزاران حساب کاربری در ایکس، اینستاگرام یا تیک‌ تاک تصویری را به اشتراک گذاشتند که شامل لوگوی دو تا از بزرگ‌ترین برندهای دنیای ورزش بود. تأثیری فوق‌العاده سودمند به دلیل حجم عظیم بازدیدهایی که در مدت‌ زمانی کوتاه دریافت کردند.

آریا جوان

یکی دیگر از شاخص‌هایی که نشان‌‌دهنده انفجار توجه به پنالتی آلوارز است، جست‌وجوهای گوگل است. از روز چهارشنبه که آلوازرز پنالتی را زد، جست‌وجوهای حاوی نام کوچک او صددرصد افزایش یافت. علاوه بر این، برترین جستجوهای مرتبط شامل: پنالتی خولین، خولین پنالتی، آلوازرز، پنالتی خولین آلوارز بود... شاخصی دیگر که نشان‌دهنده تأثیر این صحنه است که به میلیون‌ها بازدید برای نایکی و آدیداس تبدیل شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1472173/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تلگرام یک‌میلیاردی شد؛ طعنه سنگین پاول دورف به واتساپ

ارتقای تلویزیون‌های شرکت کره ای با قابلیت‌های هوش مصنوعی

مردی که بدون ابزار های ایمنی و چتر نجات از ارتفاع 7620 متری به پایین پرید !

این نماز را حتما در شب قدر بخوانید

استوری/ من بنده ی دست بخشنده ات هستم

صدای سوزناک قاری آذری در اجرای قطعه معروف امام زمانی در محفل

حال و هوای حرم مطهر رضوی در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

گوناگون/ اعمال شب‌ نوزدهم ماه مبارک رمضان

گوناگون/ شب قدر، شب رقم‌زدن سرنوشت انسان است

پرچم عزا بر فراز حرم امیرالمونین(ع) به اهتزاز درآمد

دعای مادر و تابیده شدن نوری زیبا به روح تجربه‌گر مرگ موقت

مادرانه‌ای به وسعت سینما؛ مروری بر نقش آفرینی‌های مریلا زارعی

خاطره داریوش ارجمند از سریال ستایش

بهترین بازی‌های خانم ‌های بازیگر در سالی که گذشت

قسمت هجدهم «زندگی پس از زندگی»؛ مهمان پذیر

روزبه حصاری در فیلم سینمایی «عزیز»

مهدی قائدی: بازیکنان دعوت شده در امارات هم جوان هستند و هم کیفیت خوبی دارند

امیر قلعه نویی: من و همکارانمان لیگ را رصد می کنیم اما لیگ ما هنوز جوان سازی نمی کند

امیر قلعه نویی: آنهایی که من را می شناسند می دانند دنبال چه نگرشی هستم

امیر قلعه نویی: پیشاپیش عید بزرگ نوروز را به همه مردم ایران تبریک می گویم

امیر قلعه نویی: دولت ها در آسیا روی فوتبال سرمایه گذاری کردند

امیر قلعه نویی: این تیم ملی از نظر هماهنگی و اخلاقی شاید بهترین تیم تاریخ است

امیر قلعه نویی: متاسفانه فکر می کنم فقط دیروز یک جلسه تاکتیکی انجام دادیم

قلعه‌نویی: تمام فکرمان بازی با امارات است و دنبال آمار نیستیم

پرسپولیس برای شروع منتظر سال تحویل نماند

تماس ویژه هندرسون با توخل؛ باید دعوتم کنی!

چرا باوجود تغییر سبک زندگی‌مان، باز هم خوشحال نیستیم؟

توئیت خانم سخنگو درباره روز ملی شدن صنعت نفت

تراشه Tensor G5 با تغییرات کلیدی نسل جدید پردازنده‌های پیکسل عرضه خواهد شد

اولین ایستگاه قطار چاپ سه‌بعدی جهان در تنها شش ساعت ساخته خواهد شد

گوگل برای حل یک پرونده مربوط به تبعیض نژادی 28 میلیون دلار پرداخت می‌کند

دنیای زیر آب از نمایی متفاوت

روایت جالب دکتر عزیزی از رفتن به سفر حج با همسرش به جای مراسم عروسی

معجزه قرآن رو دست کم نگیرید!

غذا خوردن با حیوانات وحشی!

کندور زیبا در حین نزدیک شدن به فرودگاه فرانکفورت

برای دل مردم زندگی نکنید!

تلاوت دلنشین سوره مبارکه فصلت توسط احمد ابوالقاسمی در محفل

غنی ترین کشورهای جهان

قدیمی ترین آپارتمان جهان در کردستان

اینفوگرافی؛ اعمال مشترک شب های قدر

چرا در تقویم ایرانی هر سال نام یک حیوان را دارد؟

شیرین کاری‌های دختر بچه محیا اسناوندی در برنامه شب عیدی

من اهلش نیستم

شما احساسات خانم ها رو درک نمی کنید

دیگ نذری و آرزوی تجربه‌گر مرگ برای ادای نذری

گفتم این آغاز پایان ندارد

فروش تمام بلیت‌های نبرد حساس عربستان و چین

بنتو: هنوز قدم به قدم پیش خواهیم رفت و سعی می‌کنیم فردا سه امتیاز را کسب کنیم

تمرین تیم امارات در استادیوم آزادی