رنار: با بهترین تیم آسیا روبرو خواهیم شد
گفتگو
بزرگنمايي:
آریا جوان - ورزش 3 /سرمربی تیم ملی عربستان در نشست خبری پیش از دیدار مقابل ژاپن در مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 تأکید کرد که تیمش آماده این چالش دشوار است.
تیم ملی عربستان روز سهشنبه 25 مارس در چارچوب هفته هشتم مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 آسیا، به مصاف تیم ملی ژاپن خواهد رفت.
هروه رنار در این نشست خبری اظهار داشت: «فردا یک مسابقه مهم برابر بهترین تیم آسیا پیش رو داریم و آماده رقابت جدی در زمین هستیم. این دیدار سختیهای خاص خود را دارد، اما باید با تمام توان بجنگیم، آماده باشیم و به شانس خود برای صعود ایمان داشته باشیم. این، سلاح اصلی ما در این مسابقه است.»
سرمربی عربستان همچنین درباره حریف قدرتمند خود گفت: «بدون شک ژاپن تیم بسیار خوبی است و طبیعی است که اهداف بزرگی داشته باشد. قهرمانی در جام جهانی یک هدف بزرگ است که آنها میتوانند در آینده به آن دست یابند، چرا که بازیکنان باکیفیتی در اختیار دارند.»
رنار در ادامه به تفاوت ترکیب تیم ملی عربستان در مسابقات مختلف اشاره کرد و افزود: «ترکیب ما در جام خلیج فارس متفاوت از ترکیب کنونی در مرحله مقدماتی بود. آن رقابتها فرصتی بود تا پس از بازگشتم، مسائل مختلفی را بررسی کنم. در بازی اخیر برابر چین عملکرد خوبی داشتیم، اما در استفاده از موقعیتها به اندازه کافی مؤثر نبودیم.»
او درباره وضعیت بدنی بازیکنان و شرایط تیم توضیح داد: «مصدومیتها بخشی از فوتبال هستند. همچنین بازی کردن در ماه رمضان آسان نیست، اما بازیکنان باید با شرایط سازگار شوند و برای کسب نتیجهای مثبت، تلاش مضاعفی داشته باشند.»
بازار ![]()
رنار در پاسخ به سؤالی درباره افت نتایج عربستان در این مرحله از مسابقات نسبت به دوره گذشته، گفت: «سه سال پیش شرایط متفاوت بود، اما این ماهیت فوتبال است. همیشه باید بهعنوان یک تیم سازگار شوید، رقابت کنید و برای کسب سهمیه بجنگید. مهمترین چیز، صعود به جام جهانی است، حتی اگر این مسیر دشوار باشد.»
لازم به ذکر است در حال حاضر، تیم ملی عربستان با 9 امتیاز در رتبه سوم گروه C قرار دارد. این تیم یک امتیاز کمتر از استرالیا، تیم دوم جدول، و 10 امتیاز کمتر از ژاپن صدرنشین دارد که صعود خود به جام جهانی را قطعی کرده است.
-
دوشنبه ۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵:۲۰
-
۱۴ بازديد
-

-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1474176/