آریا جوان

آخرين مطالب

ترکیب احتمالی استقلال در بازی انتقامی ورزش

ترکیب احتمالی استقلال در بازی انتقامی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /استقلال نخستین بازی خود در سال جدید را مقابل تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد برگزار خواهد کرد. آبی‌های پایتخت که به دنبال رسیدن به رتبه‌های بالای جدول و فاصله گرفتن از جایگاه فعلی هستند، قصد دارند در این بازی خانگی که در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود، دست‌پر از زمین خارج شوند و سه امتیاز این دیدار را به دست آورند.
علاوه بر این، انگیزه استقلال برای کسب نتیجه مطلوب در این مسابقه افزایش یافته، چرا که در بازی دور رفت با نتیجه سنگین 3 بر 1 مغلوب خیبر شدند و حالا به دنبال جبران آن شکست و گرفتن انتقام هستند. خیبری‌ها پس از آن پیروزی، کری‌خوانی زیادی علیه استقلال داشتند و این موضوع انگیزه آبی‌پوشان را دوچندان کرده است.
میودراگ بوژوویچ، سرمربی مونته‌نگرویی استقلال، در این مسابقه چند بازیکن تیمش را به دلایل مختلف، از جمله مصدومیت، در اختیار ندارد. با این حال، او تلاش می‌کند که با استفاده از داشته‌های موجود، تیمش را برای این بازی مهم آماده کند.

آریا جوان

درون دروازه، مطابق انتظارات، سید حسین حسینی قرار خواهد گرفت. کاپیتان استقلال که در فیفا دی اخیر به اردوی تیم ملی دعوت شد، فرصت بازی پیدا نکرد و همچنان پشت سد علیرضا بیرانوند قرار دارد. هرچند، اتفاقات دیدار ایران و ازبکستان باعث شد که حسینی از سوی تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادی مورد تشویق قرار گیرد. حسینی از بازی رفت مقابل خیبر خاطره خوشی ندارد، چرا که سه بار دروازه‌اش باز شد و روی گل اول که از روی کرنر مستقیم به ثمر رسید، مقصر بود. او حالا به دنبال یک نمایش برتر است تا هم در استقلال بدرخشد و هم شانس خود را برای حضور در فیفا دی بعدی که در خرداد ماه برگزار می‌شود، افزایش دهد.

آریا جوان

بازار


در خط دفاعی، بوژوویچ گزینه‌های زیادی در اختیار ندارد و چاره‌ای جز بازی دادن به رافائل سیلوا و آرمین سهرابیان ندارد. این دو مدافع تخصصی استقلال برخلاف برخی دیگر از بازیکنان، مصدوم نیستند و در آمادگی کامل برای این مسابقه به سر می‌برند. نفر سوم این خط دفاعی نیز مطابق انتظار، صالح حردانی خواهد بود. مدافع ملی‌پوش استقلال که در هر دو بازی تیم ملی در فیفا دی اخیر از ابتدا به میدان رفت، استراحت کمتری نسبت به دیگر ملی‌پوشان استقلال داشته است. با این حال، بوژوویچ تصمیم گرفته که از او به‌عنوان ضلع سوم دفاع سه‌نفره خود استفاده کند و هردانی در سمت راست خط دفاعی آبی‌ها به میدان خواهد رفت.
در خط میانی، با توجه به غیبت روزبه چشمی و آرش رضاوند، استقلال چاره‌ای جز استفاده از زبیر نیک‌نفس در کنار دیدیه اندونگ ندارد. هافبک گابنی استقلال که این روزها هواداران به شدت خواستار تمدید قرارداد او هستند، یکی از مهره‌های کلیدی خط میانی آبی‌پوشان محسوب می‌شود. استقلالی‌ها امیدوارند که زوج او در کنار نیک‌نفس بتواند کمربند میانی تیم را محکم کند. البته تجربه قبلی استقلال در استفاده از این دو بازیکن چندان خاطره خوشی برای هواداران نداشته، چرا که آن‌ها در دیدار برگشت مقابل النصر عربستان نتوانستند انتظارات را برآورده کنند و حتی زبیر نیک‌نفس یک پنالتی نیز مرتکب شد. حالا این دو بازیکن بار دیگر در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و باید دید که عملکرد آن‌ها در این دیدار چگونه خواهد بود.


در جناح راست، رامین رضاییان به‌عنوان یکی از مؤثرترین بازیکنان استقلال در این فصل، بار دیگر در ترکیب اصلی حضور خواهد داشت. این بازیکن در آخرین دیدار استقلال مقابل ذوب‌آهن گل مساوی تیمش را به ثمر رساند و مانع از شکست آبی‌ها شد. رضاییان که در بازی رفت مقابل خیبر تنها گل استقلال را به ثمر رساند، در این دیدار نیز امید اصلی تیم برای ایجاد موقعیت از سمت راست است. در سمت چپ خط هافبک، استقلال گزینه‌های زیادی برای انتخاب ندارد و ابوالفضل جلالی تنها بازیکن در دسترس برای این پست محسوب می‌شود. جلالی وظایف دفاعی و هجومی را در این مسابقه بر عهده خواهد داشت و تلاش خواهد کرد تا در تقابل با حریف سرسخت خرم‌آبادی تأثیرگذار باشد.

آریا جوان

در خط حمله، مهران احمدی و جلال‌الدین ماشاریپوف در پست وینگرهای تهاجمی استقلال به میدان خواهند رفت. احمدی که از تیم خیبر به استقلال پیوسته، حالا مقابل تیم سابقش قرار می‌گیرد. او از زمان حضورش در استقلال یک مهره کلیدی بوده، اما تاکنون نتوانسته برای تیمش گلزنی کند. هر چند که در بازی آخر برابر ذوب‌آهن، یک پاس گل به رضاییان داد. او در تلاش است که نخستین گلش در استقلال را مقابل تیم سابقش به ثبت برساند. ماشاریپوف نیز که به دلیل محرومیت، دیدار ازبکستان برابر ایران را از دست داده بود، حالا با استراحت کافی آماده بازی است و در سمت چپ مثلث هجومی استقلال به میدان خواهد رفت.

آریا جوان

در نوک حمله، احتمال دارد که بوژوویچ به دلیل خستگی جوئل کوجو، از محمدرضا آزادی استفاده کند. کوجو در هر دو دیدار تیم ملی قرقیزستان در فیفا دی به میدان رفت و ممکن است برای این بازی نیاز به استراحت داشته باشد. آزادی که مدتی با مصدومیت ناحیه پا مواجه بود، حالا به آمادگی رسیده و آماده است تا نخستین گل خود در لیگ برتر را برای استقلال به ثمر برساند. او در جام حذفی مقابل شمس‌آذر و در لیگ نخبگان آسیا مقابل الریان گلزنی کرده، اما هنوز در لیگ برتر موفق به گلزنی نشده است. در صورت گلزنی، او به دومین بازیکن استقلال پس از رامین رضاییان تبدیل می‌شود که در هر سه تورنمنت این فصل برای استقلال گلزنی کرده است.
ترکیب احتمالی استقلال برای این دیدار:
سید حسین حسینی، رافائل سیلوا، آرمین سهرابیان، صالح حردانی، زبیر نیک‌نفس، دیدیه اندونگ، رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی، مهران احمدی، جلال‌الدین ماشاریپوف، محمدرضا آزادی.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1475914/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوگل با 100 میلیون دلار غرامت از شر شکایت قدیمی خلاص شد

بازگشت اگزینوس به پرچمداران Galaxy S سامسونگ؛ چه بخواهید، چه نخواهید!

مهارت‌های شکار یک عنکبوت در حین دور زدن یک مورچه

فاروج، پایتخت آجیل ایران

جاده جنگلی و زیبا

خرابکاری نقی معمولی تمومی نداره

شوخی عباس جمشیدی‌فر با قد بهرام افشاری!

استعداد بی‌نظیر محسن تنابنده در گویش زبان‌ها و لهجه‌های مختلف

اعتماد فلیک جواب داد؛ کنده می‌ماند

آرتتا: کاملا آماده هیجان‌انگیزترین مقطع فصل هستیم

مجتبی جباری، پیگیر پایه‌های استقلال شد

توضیحات داریوش شجاعیان درباره دوران حضور در استقلال

خاطره داریوش شجاعیان از دورانی که استقلال سرمربی نداشت

شجاعیان: تاثیرگذارترین مربی دوران فوتبال من در استقلال شفر و استراماچونی بودند

فرهاد مجیدی یا نکونام؟

آنچلوتی: امیدوارم امباپه به دستاوردهای رونالدو برسد

کدام بازیکن سیتی پیر است، اسم ببرید

با این روش گردنبند هرینگبون را به دستبندی زیبا تبدیل کن

گفتگوی پزشکیان و الهام علی‌اف؛ تاکید بر توسعه و تقویت روابط میان دو کشور

رئیس جمهور: امیدوارم که روابط کشورهای اسلامی بیش از پیش تقویت شود

چگونه بفهمیم که روزه‌های ما در درگاه الهی مورد قبول واقع شده است؟

دعای شهید رئیسی روز آخر ماه رمضان

موسیقی جذاب جناب خان برای محمد معتمدی در برنامه 1001

تعجب محسن کیایی از محل زندگی امیر حسین صدیق

آقا معلم، عمر گران میگذرد

تمایل اسپانیا برای میزبانی مشترک در جام‌جهانی فوتبال

این صحنه داوری را هرگز ندیده‌اید

داور مغضوب رئال بازی برگشت بارسا-اتلتیکو را سوت می‌زند

ایده درست کردن گلدان با خمیر

عراقچی: پاسخ نامه آمریکایی‌ها به دستشان رسیده است

سردار حاجی‌زاده: کسی‌ که در اتاقک شیشه‌ای است سمت کسی سنگ‌پرانی نمی‌کند

بنیاد مازندران آماده پاسخگویی به جامعه ایثارگری در ایام تعطیلات است

آخرین نماز صبح مادرم

شریک شدن شیطان در زندگی ما...

‌اگر تا 50 سالگی این 6 دستاورد را داشته‌اید، از 94٪ جمعیت جلوتر هستید

فکر های خنده دار جناب خان در مورد محسن کیایی

مضمون اصلی سریال «ملکوت» از نگاه «محمدرضا شریفی نیا»

سالی نکو برای ایران با 4 قهرمانی مختلف و صعود به جام جهانی

شمسایی: امیدوارم حضور مربی خارجی هر چه زودتر نهایی شود

جانشین پاشازاده مشخص شد

زلاتان: افترا نزنید، من حال و آینده میلان هستم

برد دربی از دماغ ایسکو درآمد!

پیروزی صفایی در مرحله دوم مقدماتی فیدر اسلوونی

شوک به طارمی قبل از دربی میلان

گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی

واکنش سرلشکر سلامی به تهدیدهای اخیر آمریکا

رشد یازده درصدی بازدید از تک برندهای کیش در نوروز 1404

اصناف کیش اصلی‌ترین یاور معاونت گردشگری برای نظارت هستند

غیرت صحابه فداکار امیرالمومنین علی مقابل بدگویی به مولای متقیان

تلاوت محزون میزبانان محفل