آریا جوان

آخرين مطالب

آکادمی اسکار عذرخواهی کرد نگاه سیاسی

آکادمی اسکار عذرخواهی کرد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / آکادمی اسکار پس از انتقادات گسترده، از سکوت درباره بازداشت کارگردان فلسطینی حمدان بلال، به صورت رسمی عذرخواهی کرد.
آکادمی علوم و هنرهای سینمایی در پی انتقادات فزاینده درباره عدم حمایت عمومی از حمدان بالال، کارگردان فلسطینی فیلم مستند برنده اسکار «سرزمین دیگری نیست»، که اخیراً توسط نیروهای اسرائیلی بازداشت شده بود، بیانیه‌ای برای 11 هزار عضو خود ارسال کرد.
آکادمی در متنی که منتشر کرده به صراحت نام بلال را ذکر کرده و به دلیل حذف نام او و فیلمش از بیانیه ارسالی اوایل هفته عذرخواهی کرد.
در این نامه آمده است: «روز چهارشنبه، نامه‌ای در پاسخ به گزارش‌های خشونت علیه فیلمساز برنده اسکار حمدان بلال، کارگردان مشترک فیلم «سرزمین دیگر وجود نیست»، در ارتباط با بیان هنری او ارسال کردیم. متأسفیم که نتوانستیم مستقیماً به آقای بلال و فیلم او با نام اشاره کنیم. ما صمیمانه از آقای بلال و تمام هنرمندانی که از بیانیه قبلی ما احساس بی‌پشتیبانی کردند عذرخواهی می‌کنیم و می‌خواهیم واضح بگوییم که آکادمی هرگونه خشونت از این دست را در هر نقطه از جهان محکوم می‌کند. ما از سرکوب آزادی بیان تحت هر شرایطی متنفریم.»
به گزارش ورایتی، این پیام که توسط بیل کرامر، مدیرعامل آکادمی و جانت یانگ، رئیس آکادمی امضا شده بود، نشان‌دهنده پذیرش سازمان از میزان خشم اعضا بود.
هیات مدیره آکادمی و مقامات ارشد در واکنش به افزایش انتقادات جلسه اضطراری تشکیل دادند تا در مورد پاسخ خود در میان این واکنش‌ها بحث کنند.
آکادمی روز چهارشنبه بیانیه‌ای منتشر کرد که در آن «آسیب رساندن به هنرمندان» را محکوم کرد، اما به نام افراد اشاره‌ای نشد. تا صبح پنجشنبه، نامه‌ای در بین اعضای آکادمی در حال گردش بود که به عدم حمایت از حمدان بلال انتقاد می‌کرد. تا بعدازظهر جمعه، 690 عضو آکادمی - از جمله مارک روفالو، آوا دوورنای و فیلمساز برنده اسکار آلفونسو کوارون - این نامه را امضا کرده بودند که سکوت آکادمی را پس از گزارش بازداشت بلال توسط مقامات اسرائیلی محکوم می‌کرد.
در نامه آمده است: «ما حمله وحشیانه و بازداشت غیرقانونی فیلمساز فلسطینی برنده اسکار، حمدان بالال، توسط شهرک‌نشینان و نیروهای اسرائیلی در کرانه باختری را محکوم می‌کنیم. بردن یک اسکار کار آسانی نیست. اکثر فیلم‌های رقابتی از توزیع گسترده و کمپین‌های با هزینه گزاف بهره می‌برند... اینکه «سرزمین دیگری نبست» بدون این مزایا برنده اسکار شد، نشان‌دهنده اهمیت این فیلم برای اعضای رأی‌دهنده است. هدف قرار دادن بلال فقط حمله به یک فیلمساز نیست - این حمله به تمام کسانی است که جرات می‌کنند شاهد باشند و حقایق ناخوشایند را بیان کنند.»
این فیلم که زندگی جامعه فلسطینی در کرانه باختری را در مواجهه با جابجایی اجباری توسط نیروهای اسرائیلی به تصویر می‌کشد، در جشنواره فیلم برلین 2023 به نمایش درآمد و هم جایزه هیات داوران مستند و هم جایزه تماشاگران را به دست آورد. با وجود تحسین گسترده در جشنواره‌ها، این فیلم پس از خودداری توزیع‌کنندگان از پخش آن، به صورت خودگردان در آمریکا منتشر شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1476071/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاپیتان تیم جوانان به شمس آذر پیوست!

تولد سرمربی جوان لیگ پیش از بازی استقلال!

رونی: رئال من را می‌خواست، رویایم بارسا و مسی بود

واعظی: در زمان روحانی پیام‌هایی [از طرف سرویس‌های امنیتی] دریافت می‌کردیم

انتخاب: دبیری گفته کنار نمی‌روم مگر اینکه پزشکیان برکنارم کند

داستان آفریدن ترانه گل ارکیده، اثر ایلیا منفرد چیست؟

اسطوره‌های استقلال از ترند مجازی عقب نماندند

معاون پزشکیان: به دنبال سخت‌گیری حجاب در کف جامعه نیستیم

تاجگردون: به فکر مستضعفین بودن به این معنی نیست که باید منابع کشور را مستقیم به آنها بدهیم

تبلت های سامسونگ گلکسی تب S10 FE و S10 FE Plus بی‌سروصدا به بازار آمدند

حل مشکل گرایند Metaphor ReFantazio تقریباً سیستم مبارزه را خراب می‌کرد

بال‌های منحصر بفرد و نیرومند عقاب سرسفید

آب تنی اردک های بامزه در سینک

ارسطو به خاطر پول خفه شد!

اومدن ترور نا تموم رو تموم کنن

بوی پاهای اوس موسی فهیمه رو کلافه کرده

ماجرای عشق رحمت جلوی بهروز لو رفت

رحمان و رحیم رو دستگیر کردن

ایشونم wife عه منه

نقشه شوم شری‌جون برای خانواده معمولی

خشم فابرگاس؛ بازیکن بایرن که نیستید، متواضع باشید!

تیبو کورتوا، غایب بزرگ رئال مادرید برای تقابل با رئال سوسیداد

ادعای بزرگ؛ تردید آنچلوتی، کارلتو شاید برزیلی شود

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب: اگر آمریکا یا اسرائیل، ایران را بمباران کنند مجبور خواهیم شد به سمت تولید سلاح هسته‌ای برویم

سپاه بیانیه داد

پزشکیان: روابط ایران و الجزایر در فضایی برادرانه و دوستانه در حال گسترش است

آمریکا: ترامپ حاضر به صحبت درخصوص توافق با ایران است

گوشی‌های چینی با باتری 8000 میلی‌آمپری راهی بازار می‌شوند

فرزند ایلان ماسک می‌گوید او گیمر افتضاحی است

کره شمالی پهپاد انتحاری با هوش مصنوعی ساخت

شلوغی بازار وکیل در ایام نوروز

مدیحه‌سرایی دلنشین عمار الکنانی ذاکر معروف عراقی در محفل

یکی از تلاوت های به یادماندنی محفل

تماشاگران محفل هم اعجوبه هستند!

تماشاگران محفل هم اعجوبه هستن

طبیعت بهاری روستای پلنگ دره

تکنیک "قلعه‌ی حافظه" به روش جردن پیترسون

فلامینگوهای میانکاله

کوه سرخ، کوهی از جنس شن و ماسه

چهره ها/ سلفی جدید حدیث میرامینی

انتشار پشت صحنه تیتراژ برنامه «شوخی شوخی»

‌جوجه بدون منقل؛ مناسب زمانی که رفتی بیرون شهر و ذغال نداری

وقتی از جواب دادن به سوالای تکراری فامیل خسته نشدی!

شوک به شمسایی و قهرمان لیگ؛ ستاره جوان رباط داد

پدری یعنی قلب بارسا، یعنی مهندس اصلی تیم

با این مدل روسری بستن؛ استایلی شیک داشته باشید

سید محمد صدر: اسرائیلی‌ها مذاکرات «مک فارلین» را نجس کردند!

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب: اگر آمریکا یا اسرائیل، ایران را بمباران کنند مجبور خواهیم شد به سمت تولید بمب اتم برویم

نرم‌افزار Pentastic سامسونگ با قابلیت‌هایی جدید برای One UI 7 آماده شد

این پرچم‌دار اندرویدی فیلم‌برداری بهتری از آیفون خواهد داشت