اطلاعات غافلگیرکننده استاد دانشگاه آکسفورد درباره تنبلی «نسل Z»
خواندنی
بزرگنمايي:
آریا جوان - در حالی که برخی عادت دارند از اخلاق کاری نسل Z انتقاد کنند، کاترین دیفولدر، استاد دانشگاه آکسفورد، با اظهاراتی غافلگیرکننده این سنت را زیر سوال برد.
دیفولدر در گفتوگو با روزنامه بریتانیایی تایمز تاکید کرد که جوانان بیست ساله از نسل Z تنبل نیستند، بلکه صرفاً راهبرد «مدیریت منطقی تلاش» را به کار میگیرند.
این استاد متخصص در اخلاق کاربردی، معتقد است بسیاری از ما در دام اعتیاد به کار افتادهایم؛ جایی که احساس گناه فزایندهای هنگام نبود بهرهوری کافی داریم یا برای اثبات شایستگی خود، تظاهر به مشغول بودن میکنیم. او میگوید: «ما در فرهنگی زندگی میکنیم که انتظار دستاوردهای مداوم دارد».
نتایج پژوهشهای این متخصص نشان میدهند که تنبلی نه تنها یک نقص شخصی، بلکه یک نقص اخلاقی نیز تلقی میشود. او دریافت که محکومیت تنبلی در همه ادیان و فرهنگها ریشه دارد و این امر مبین آن است که چرا برچسب «تنبل» بودن بدتر از «پریشان» یا «کند» تلقی میشود، زیرا به نقصی در شخصیت اشاره دارد.
او در تلاش است تا معنای واقعی تنبلی را درک کند و همراه با همکارانش، نگرشها نسبت به تنبلی و سختکوشی را در کشورهایی مانند ایالات متحده و بریتانیا بررسی خواهد کرد.
دیفولدر در تعریف عملی خود از تنبلی تاکید میکند، فردی که می تواند دلایل موجهی (مانند خستگی یا مشغول بودن به کاری غیرمرتبط با شغلش) را برای نبود صرف تلاش بیشتر ارائه کند، تنبل محسوب نمیشود.
به نظر دیفولدر، اتهام تنبلی اغلب بیش از آنکه درباره فرد متهم باشد، احساسات اتهامزننده را آشکار میکند.
او معتقد است افراد مسنتر میتوانند از نسل Z یاد بگیرند که چگونه برای کار خود حد و مرز تعیین کنند.
به گفته این متخصص: «توانایی تشخیص تنبلی واقعی از مدیریت معقول تلاش، میتواند شما را از فشار بهرهوری مداوم آزاد کند و به شما امکان دهد بدون احساس گناه در برابر آن مقاومت کنید.»
-
شنبه ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۷:۵۲
-
۳ بازديد
-

-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1478644/