آریا جوان

آخرين مطالب

ادوبی برای فتوشاپ و پریمیر پرو عامل‌های هوش مصنوعی اختصاصی می‌سازد فناوری

ادوبی برای فتوشاپ و پریمیر پرو عامل‌های هوش مصنوعی اختصاصی می‌سازد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - زومیت / ایجنت‌های ادوبی در فتوشاپ و پریمیر پرو، علاوه‌بر ارائه‌ی پیشنهاد برای ویرایش تصاویر و ویدیو، تغییرات پیشنهادی را نیز به‌طور خودکار اعمال می‌کنند.
ادوبی درحال توسعه‌ی ایجنت‌های هوش مصنوعی برای دو نرم‌افزار محبوب فتوشاپ و پریمیر پرو است؛ ایجنت‌هایی که نه‌تنها پیشنهادات هوشمندانه‌ای برای ویرایش تصاویر و ویدیوها ارائه می‌دهند، بلکه می‌توانند این تغییرات را به‌صورت خودکار انجام دهند.
طبق اعلام ادوبی، ایجنت‌های هوش مصنوعی در فتوشاپ با نام ایجنت‌های خلاق (Creative Agent) شناخته می‌شوند و از طریق پنل شناور جدیدی به‌نام Actions دردسترس قرار می‌گیرد. این پنل پس‌از تحلیل تصویر، ویرایش‌هایی متناسب با محتوا پیشنهاد می‌دهد. برای مثال می‌تواند حذف افراد پس‌زمینه یا ایجاد عمق میدان بیشتر با تارکردن بخش‌هایی از تصویر را پیشنهاد دهد. کاربر فقط باید روی پیشنهاد کلیک کند تا عملیات به‌صورت خودکار انجام شود.
کاربرانی که سال‌ها با فتوشاپ کار کرده‌اند می‌دانند که ماسک‌گذاری دستی و ساخت لایه‌ها برای ویرایش بخش‌هایی خاص از تصویر چقدر زمان‌بر و پیچیده است. در سال‌های اخیر، ادوبی قابلیت‌هایی مبتنی‌بر هوش مصنوعی ازجمله امکان حذف عناصر مزاحم یا پُرکردن بخش‌های خالی تصویر را به فتوشاپ اضافه کرد، اما ایجنت جدید، گام را فراتر می‌گذارد.
بازار


طبق گفته‌ی ادوبی، کاربران می‌توانند ازطریق زبان طبیعی با ایجنت گفت‌وگو کنند؛ برای مثال از آن بخواهند تصویر را پاک‌سازی و باکس متن پشت سوژه اضافه کند. ایجنت در پاسخ، مراحل مختلف را لیست و اجرا می‌کند: حذف افراد پس‌زمینه، روشن‌سازی تصویر، حذف عناصر مزاحم، ساخت لایه برای سوژه و لایه‌ی متنی، و در نهایت مرتب‌سازی لایه‌ها.


ایجنت‌های هوش مصنوعی به‌زودی به پریمیر پرو نیز اضافه خواهند شد. ایجنت‌ها در این نرم‌افزار برپایه‌ی Media Intelligence توسعه می‌یابند؛ ابزاری که وظیفه‌ی تحلیل محتوای ویدیویی را برعهده دارد. ایجنت پریمیر پرو به کاربر اجازه می‌دهد برش اولیه‌ی ویدیو را به‌صورت خودکار انجام دهد و در آینده‌ی نزدیک، حتی پیشنهادهایی برای انتخاب شات، تنظیم رنگ، میکس صدا و موارد دیگر ارائه خواهد داد.

آریا جوان

ادوبی تأکید می‌کند که قرار نیست هوش مصنوعی جای خلاقیت انسان را بگیرد، اما می‌تواند با دریافت ورودی از کاربر، حدس‌های هوشمندانه‌ای بزند و شروع پروژه را تسهیل کند. این فناوری همچنین به کاربران تازه‌کار کمک می‌کند تا با چند دستور ساده، نحوه‌ی انجام وظایف پیچیده را یاد بگیرند و در مسیر رشد به‌عنوان ویرایشگر حرکت کنند.
ادوبی قصد دارد اولین ایجنت هوش مصنوعی خود برای فتوشاپ را در رویداد Adobe Max که 24 آوریل (4 اردیبهشت 1404) در لندن برگزار خواهد شد، معرفی کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1480768/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت های خداداد عزیزی درباره جنجال های وی ای آر در بازی فولاد و تراکتور

خداداد عزیزی: من سپر بلای بازیکنان تراکتور هستم تا اجازه ندهم حاشیه وارد باشگاه بشود

شوخی پیامکی سید مهدی رحمتی با خداداد عزیزی

هادی شکوری مربی استقلال: بازیکنان پتانسل و کیفیت بالایی دارند و واقعا دلم سوخت که جایگاه باشگاه این است

صحبت های هادی شکوری درباره تاثیر فنی و روحی مجتبی جباری روی بازیکنان استقلال

واکنش یحیی گل محمدی به شایعات نقل و انتقالاتی فولاد

صحبت های خداداد عزیزی درباره درگیری لفظی با یحیی گل محمدی

واکنش یحیی گل محمدی به شایعه پیشنهاد مربیگری استقلال و پرسپولیس در نیم فصل

خداداد عزیزی: چه کسی گفته است بازیکنی که سی میلیارد می گیرد باید فحش ها را تحمل کند

صحبت های یحیی گل محمدی درباره درگیری لفظی با خداداد عزیزی

کارشناسی داوری ملوان - سپاهان

یحیی گل محمدی سرمربی فولاد: برای برد مقابل تراکتور به میدان آمدیم

حواشی بازی ملوان و سپاهان

اینفوگرافیک هفته گذشته فوتبال ایران

حواشی جنجالی بازی فولاد یک - دو تراکتور

کارشناسی داوری بازی فولاد و تراکتور

آنچلوتی سرمربی برزیل تا جام جهانی

یک گیمر ژاپنی توانست در 15 دقیقه نسخه سوییچ 2 از Zelda: BotW را تمام کند!

آیا جانشین آیفون 16e سال آینده از راه می‌رسد؟

زندگی بزرگان/ شهیدی که به خاطر یک مادر قید تیم ملی را زد!

آزمایش عجیب شیخ بهایی!

این مدرسه می‌تواند ما را همنشین فرشته‌ها کند!

سرایت فساد از خواص به مردم و سرایت صلاح از مردم به خواص

داوران جشنواره کن معرفی شدند

انتقاد تند میثاقی به فدراسیون و سازمان لیگ

تعریف و تمجید میثاقی از علیرضا بیرانوند

کنایه میثاقی به قطع شدن VAR در فولاد آره‌نا

میثاقی: رأی شجاع اصلا عادلانه نبود

توضیحات خبیری در مورد قطعی VAR مقابل تراکتور

یحیی یک فصل دیگر در فولاد!

توضیحات خسروی درمورد وقفه طولانی بازی فولاد-تراکتور

گفتگو بی‌پرده با حبیبی‌نژاد، ستاره تازه شناخته شده لیگ!

قطع برق تمرین اتلتیکومادرید را خراب کرد!

مقام سابق ارتش اسرائیل در واکنش به اظهارات ترامپ: به نظر می‌رسد شکاف‌ها میان اسرائیل و آمریکا درباره مسئله ایران در حال گسترش است

پیام تسلیت روحانی برای حادثه بندر شهید رجایی

پزشکیان باکو را به مقصد تهران ترک کرد

تایید محکومیت 214 میلیون دلاری بحرین؛ لاهه به نفع ایران رای داد

نسخه ویژه «اچ‌ام‌دی فیوژن» و «اچ‌ام‌دی 3210» در رنگ‌های آبی و اناری بارسلونا عرضه شد

وقتی هوتن شکیبا و رضا عطاران همبازی بودند

از من ترسیدی بادیگارد آوردی

پژمان بازغی مهمان رسانه تصویری «آن» شد

چهره ها/ عکس پربازدید از دیدار 2 بازیگر سریال خانه‌ به دوش

نکونام پس از استقلال؛ تنها در فضای مجازی

آرتتا: آرسنال مدعی نیست چون سابقه قهرمانی ندارد!

مربی فصل بعد استقلال؛ قطعاً یک خارجی بزرگ

میزبان چلسی از زمین خودش شاکی است!

پدری: رودری شایسته توپ طلاست، من هم می‌گیرمش!

رجائیان: آلومینیوم سال آینده هم تیم‌داری می‌کند

با کدام بازیکن از گروهی جام‌جهانی صعود کنیم؟

آغازی بر محرومیت‌های سنگین در فوتبال ایران