آریا جوان

آخرين مطالب

اولیانوف: دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا در وین برگزار نمی‌شود نگاه سیاسی

اولیانوف: دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا در وین برگزار نمی‌شود
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر / نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، می‌گوید که دور بعدی مذاکرات بین آمریکا و ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران، قرار نیست در پایتخت اتریش برگزار شود.
به گزارش تاس، میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، در پیامی در «ایکس» نوشت که دور بعدی مذاکرات بین تهران و واشنگتن قرار نیست در وین برگزار شود.
وی در این پیام نوشت: همکاران عزیز، شرایط به اندازه‌ای فراهم نیست که دور دیگری از مذاکرات در وین برگزار شود. در وهله نخست، آمریکا و ایران باید به این اجماع برسند که توافقنامه‌های راهبردی از حیث عملی، شفاف‌تر باشند.
بازار
نخستین دور مذاکرات غیرمستقیم بین واشنگتن و تهران، روز شنبه با مشارکت استیو ویتکاف، فرستاده ویژه وی و عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران و هیئت همراهش در عمان برگزارش شد.پس از خروج یکطرفه و غیرقانونی ترامپ از توافق «برجام» در دوره نخست ریاست جمهوری‌اش در سال 2018، این مذاکرات غیرمستقیم، برای نخستین بار در بالاترین سطح بین دو کشور برگزار می‌شود.
تایمزآواسرائیل به نقل از ویتکاف نوشته است که وی، رون درمر، وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی را در جریان مذاکرات عمان قرار داده و قرار است دور بعدی، شنبه هفته آینده در «رم» برگزار شود!
سی‌ان‌ان دیروز به نقل از یک منبع آگاه نوشت که مذاکرات آمریکا و ایران قرار است هفته آینده ادامه پیدا کند و احتمالاً در کشوری اروپایی خواهد بود.
عراقچی بعد از پایان مذاکرات، با اشاره به برگزاری دور اول گفتگوهای غیرمستقیم با هیئت مذاکره کننده آمریکایی گفت: «حدود دو ساعت و نیم گفتگوهای غیر مستقیم را به همت و زحمت وزیرخارجه عمان داشتیم. میان دو هیئت در حال رفت و آمد بودند و حدود 4 بار این رفت و آمد انجام شد. جلسه اول جلسه سازنده‌ای بود و در محیط آرام و محترمانه انجام شد. شنبه آینده دور دوم برگزار می‌شود. هیچ زبان غیر مناسبی به کار گرفته نشد و طرفین تعهد خود را برای پیشبرد این گفتگوها تا رسیدن به توافقی که مطلوب دو طرف باشد و از موضع برابر صورت بگیرد، نشان دادند.»
پیش‌تر، «وون هیلیارد» خبرنگار شبکه ان‌بی‌سی نیوز به نقل از استیو ویتکاف در پیامی در رسانه اجتماعی خود در ایکس در خصوص رایزنی غیرمستقیم نمایندگان تهران و واشنگتن در عمان نوشت که «گفتگوی بسیار مثبت و سازنده‌ای داشتیم.»
این خبرنگار به نقل از نماینده ویژه ترامپ اضافه کرد که مذاکرات با ایران در 19 آوریل ادامه خواهد یافت. همچنین کاخ سفید نیز مذاکرات با ایران را «بسیار مثبت و سازنده» توصیف کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1482553/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ظاهراً انتشار One UI 7 سامسونگ از سر گرفته شده است

ثبت‌نام بیمه موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان آغاز شد

تصاویری زیبا از قوچ اوریال در پارک ملی گلستان

تصاویری خیره کننده از موج سواری در بزرگترین و ترسناک ترین امواج دریا

اهمیت اقامه نماز خصوصا در اول وقت

چرا «باباپنجعلی» الگوی مناسبی برای سالمندی نیست؟

سیلی محکم سریال پایتخت به «برادران لیلا»

صحبت‌های شهاب حسینی درباره دوبله منوچهر والی‌‎زاده

اعتراض نادر سلیمانی به گردوخاک شدید خوزستان!

درباره سریال «جان سخت»؛ لذت بردن از چند غافلگیری

شهاب حسینی: فیلم «درباره الی» بر خلاف «اخراجی ها» تبلیغات و حمایت نداشت

برگزاری نشست تخصصی کمیته المپیک و وزارت ورزش با 4 فدراسیون

همه را ول کنید دِیورسون را بگیرید؛ شادی بعد از گل قرن!‏

جدال‌های پاری سن ژرمن با تیم‌های انگلیسی

خاطره‌انگیز؛ سوپر گل استثنایی کریستیانو رونالدو به پورتو

باشگاه استقلال خوزستان: با خلیفه اصل ادامه می‌دهیم

حذف سه بوکسور ایران از تورنمنت ارمنستان

این بازی حساس پخش مستقیم ندارد!

افسردگی بهاری چیست و چه زمانی اتفاق می افتد ؟

آیا عقد موقت، قبل از ازدواج خوب است؟

محکومیت تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی توسط بقائی

نامه 150 نماینده به آملی لاریجانی برای رد سی‌اف‌تی و پالرمو

لحظه هولناک خارج شدن اتوبوس از مسیر جاده

گوناگون/ این تست آزاردهنده ترین ویژگی شخصیتی تان را آشکار می‌کند!

تفاوت قطار سریع السیر و عادی در چین

شهاب حسینی: اگر فیلمنامه خوب نباشه، در برابر کوهی از طلا هم بازی نمی‌کنم!

اشک داریوش فرضیایی در غبارروبی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

شهاب حسینی: یکی از مریدان بازیگری «بهروز وثوقی» هستم

ساترا به کدام طرح‌های نمایشی و غیر نمایشی امسال مجوز داد؟

صحبت‌های احساسی «شهاب حسینی» درباره وثوقی و فردین

مجوز جذب 3 بازیکن خارجی به تیم‌های لیگ برتر فوتسال؛ سامانه بلیت فروشی طراحی می‌شود

لیست محرومان هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر

روانخواه: فردا تکلیف سقوط مشخص می‌شود!

هافبک خبرساز استقلال با یک هدف خاص در سیرجان

در انتظار تصمیم سرنوشت‌ساز کارتال در پست ایوب

پسر جای پدر؛ نسل جدید فن‌نیستلروی در آیندهوون

اتفاق خوب برای استقلال در سفر به سیرجان

کاشته‌های غیرمستقیم عجیب لیگ برتر؛ هرج‌ومرج در محوطه!

وقتی تری کروس بازیگر سعی میکند خنده های تیری آنری را تقلید کند!

کریستیانو جونیور درست مثل پدر

بابا گفتن نی نی های کشورهای مختلف!

ساخت گلدان بامزه با لوازم ساده

پزشکیان پیگیر روند اجرای طرح ملی هویت‌بخشی به مکان‌ها در وزارت ارتباطات شد

اکونومیست: ترامپ با توافقی که به ایران اجازه غنی‌سازی بدهد، مشکل ندارد

واکنش امیرحسین ثابتی به بیانات امروز رهبر انقلاب درباره مذاکرات عمان

واکنش کرملین به ادعای انتقال اورانیوم غنی شده ایران به روسیه

اپل در سه‌ماهه اول 2025 بزرگ‌ترین فروشنده موبایل جهان شد

گوشی‌های جدید Acer رسما معرفی شدند

حکمت/ نشانه‌های درستىِ اندیشه

هنر گل آرایی با دو شاخه لیلیوم قرمز