آریا جوان

آخرين مطالب

اژه‌ای: میان فردِ فاسد و فردِ خطاکار و سرمایه‌گذارِ و تولیدکننده‌ زمین‌خورده تفاوت و تمایز قائل می‌شویم نگاه سیاسی

اژه‌ای: میان فردِ فاسد و فردِ خطاکار و سرمایه‌گذارِ و تولیدکننده‌ زمین‌خورده تفاوت و تمایز قائل می‌شویم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - میزان / قاضی‌القضات با اشاره به تدابیر دستگاه قضا برای حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاری تولیدی گفت: ما صریحاً اعلام کرده‌ایم که میان فردِ فاسد و فردِ خطاکار و سرمایه‌گذارِ و تولیدکننده‌ی زمین‌خورده تفاوت و تمایز قائل می‌شویم و با آنان به یک شکل برخورد نمی‌کنیم. قطعاً از سرمایه‌گذار و تولید‌کننده‌ای که به سبب نوسانات بازار، زمین خورده است همه باید حمایت کنند تا او از زمین بلند شود و تولید و کسب و کارش را پی بگیرد. به فرد خطاکاری نیز که تعمدی در خطای خود نداشته و قصد اخلال در کشور را نداشته باید کمک کرد تا جبران مافات کند. اما قضیه‌ی فرد فاسد جداست. با مفسدین باید برخورد قاطعانه، بدون اغماض و بدون تبعیض داشت. 
به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری برای تولید در استان همدان، ضمن تبیین و تشریح الزامات تحقق جامع و کامل شعار سال، اظهار کرد: چنانچه مسئولان استانی پیرامون رفع مسائل و مشکلات استان متبوع خود، هماهنگی و اشتراک‌نظر داشته باشند، مقامات در مرکز نیز ناچار می‌شوند به نظرِ واحد و مشترک مسئولان استانی، تمکین کنند. من طی حدود 4 سالی که در منصب ریاست دستگاه قضا هستم به هر استانی که سفر کرده‌ام این نکته را متذکر شدم که حاضرم اختیارات قابل تفویض خود را در جهت رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی استان‌ها به رؤسای کل دادگستری‌ها تفویض کنم.
رئیس دستگاه قضایی باز هم به مساله تغییر کاربری اراضی و نگاه‌های مختلف به آن اشاره کرد
بازار
رئیس قوه قضاییه افزود: طی 4 سال اخیر به رؤسای دولت‌های سیزدهم و چهاردهم نیز تاکید داشتم که در بادی‌امر در انتخاب مدیران، نهایت دقت را داشته باشند و وقتی مدیری را منصوب کردند، اختیارات قابل تفویض را به او تفویض کنند؛ اتخاذ این رویکرد به‌ویژه در خصوص استانداران و مدیران استانی که نسبت به مشکلات استان‌های متبوع خود اشراف دارند، بسیار راهگشا است. چند روز پیش، به رئیس‌جمهور نیز گفتم که نمی‌خواهد در این حوزه، وارد کار اساسی و جامع شد؛ بلکه در همان گام نخست کافی است پنج اختیار قابل تفویض را به استانداران تفویض کرد و پس از مدتی اثرات این امر را مشاهده کرد.
نباید نسبت به برخی ناهنجاری‌های جامعه بی‌توجه‌باشیم
رئیس دستگاه قضا با اشاره به مقوله‌ی مهم امنیت، گفت: تحکیم و تثبیت امنیت، یک اصل اساسی است؛ ما باید امنیت را به‌صورت همه‌جانبه تحقق ببخشیم؛ ما نمی‌توانیم نسبت به ناهنجاری‌های اجتماعی و موضوعات فرهنگی بی‌تفاوت و منفعل باشیم؛ برخی از این ناهنجاری‌ها، امنیت روانی مردم را مخدوش می‌کند.
رئیس عدلیه بیان داشت: کسانی که با ایراد سخنان ناروا و ناصواب و انتشار شایعات، امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کنند، قطعاً مورد برخورد قاطع و قانونی قرار خواهند گرفت. البته این شایسته نیست که ما برای بسیاری از افراد، پرونده قضایی تشکیل دهیم، اما چنانچه ناگزیر شویم این کار را خواهیم کرد؛ ما زمانی ناگزیر به تشکیل پرونده قضایی برای افراد می‌شویم که آنان به مخدوش کردن امنیت روانی جامعه اصرار داشته باشند. در اینجا باید توجه داشت که برخورد ما قطعاً بدون تبعیض خواهد بود. نمی‌شود اگر فلان فرد، حرفی زد که ناامنی روانی در جامعه ایجاد کرد بگوییم اشکال ندارد و چنانچه مشابه این حرف را دیگری زد، مطالبه تعقیب قضایی او را داشته باشیم. قانون برای همه یکسان است و بدون تبعیض در قبال همه اِعمال می‌شود.
قاضی‌القضات در ادامه با اشاره به تدابیر دستگاه قضا برای حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاری تولیدی گفت: ما صریحاً اعلام کرده‌ایم که میان فردِ فاسد و فردِ خطاکار و سرمایه‌گذارِ و تولیدکننده‌ی زمین‌خورده تفاوت و تمایز قائل می‌شویم و با آنان به یک شکل برخورد نمی‌کنیم. قطعاً از سرمایه‌گذار و تولید‌کننده‌ای که به سبب نوسانات بازار، زمین خورده است همه باید حمایت کنند تا او از زمین بلند شود و تولید و کسب و کارش را پی بگیرد. به فرد خطاکاری نیز که تعمدی در خطای خود نداشته و قصد اخلال در کشور را نداشته باید کمک کرد تا جبران مافات کند. اما قضیه‌ی فرد فاسد جداست. با مفسدین باید برخورد قاطعانه، بدون اغماض و بدون تبعیض داشت. همچنین بار دیگر تاکید می‌کنیم که چنانچه مأمور و کارگزاری از حکومت، در یک فساد دخیل باشد، برخورد ما سخت‌تر و شدیدتر خواهد بود.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: بار‌ها تاکید کرده‌ایم که دستگاه‌ها در شناسایی مفاسد، منتظر دستگاه‌های نظارتی بیرونی نباشند و بازرسی‌ها و حراست‌هایِ خودِ دستگاه‌ها در امر شناسایی مفاسد پیشتاز باشند.
رئیس قوه قضاییه بیان داشت: در رسیدگی و رفع مشکلات بنگاه‌های تولیدی باید به صورت مسئله‌محور، میدانی و بعضاً مصداقی عمل کرد؛ با بیان کلیات و حرف‌های کلیشه‌ای، مشکلی حل نمی‌شود. وقتی یک بنگاه تولیدی در استان با مسائل و مشکلات مرتبط با تامین مواد اولیه و یا مسائل و مشکلات حقوقی و بانکی مواجه می‌شود، شایسته است که مسئولان استانی برای رفع معضلات مبتلابه آن بنگاه تولیدی به صورت مصداقی وارد عمل شوند و به یک اجماع نظر و تشریک مساعی در این خصوص نائل آیند.
انتقاد رئیس قوه قضاییه از معاون دادستانی که یک پروژه با مجوزهای متعدد را متوقف کرد
رئیس دستگاه قضا گفت: وقتی کار و پروژه‌ای با برنامه‌ریزی و اتقان، کلید زده می‌شود، مسئولان‌امر، آن کار و پروژه را تا انتها دنبال کنند و با فضاسازی‌های رسانه‌ای و توییت‌هایی که زده می‌شود، عقب‌نشینی نکنند و پا پس نکشند.
به یکی از استان‌ها که سفر داشتم مشاهده کردم پروژه‌ای که مجوز‌ها و مصوبات لازم را از بخش‌های ذی‌صلاح اخذ کرده بود به واسطه گزارش سازمان بازرسی و ورود معاون دادستان ما به سبب ایرادی که در یک بخش از آن پروژه وجود داشت، متوقف شده بود؛ من به موضوع ورود کردم و خطاب به آن معاون دادستان گفتم نباید صرفاً به واسطه وجود یک اشکال جزئی، کل پروژه‌ای که مجوز‌های لازم را اخذ کرده، متوقف کرد. 
برای واردات و صادرات ساماندهی داشته باشیم
رئیس عدلیه با اشاره به اهمیت ساماندهی صادرات و واردات در کشور گفت: باید به موضوع ساماندهی صادرات و واردات در کشور توجه جدی داشته باشیم؛ بعضاً شاهدیم یک محصول واحد، در یک سال، به سبب ازدیاد، روی دست تولیدکننده می‌ماند و همان محصول در سال بعد، نایاب می‌شود. گاهی با وجود محدودیت منابع ارزی، مجوز واردات بی‌رویه یک محصول صادر می‌شود و گاهی نیز واردات آن محصول را قفل می‌کنیم و سبب کمبود و افزایش قیمت آن محصول برای مصرف کنندگان می‌شویم. بعضاً شاهدیم که تولیدکننده ما برای صادرات محصول تولیدی‌اش برنامه‌ریزی می‌کند و حتی اقدام به پیش فروش محصولش هم می‌کند، اما یک دفعه با صدور مقرره‌ای، صادرات آن محصول را ممنوع می‌کنیم و مشکلات عدیده‌ای بدین‌واسطه برای آن تولیدکننده ایجاد می‌شود.
قاضی‌القضات گفت: مقرره‌هایی که از ناحیه ما در بخش‌ها و نهاد‌های حاکمیتی صادر می‌شوند باید از نهایت اعتبار و اتقان برخوردار باشند و اینگونه نباشند که 6 ماه بعد نیاز به تغییر و اصلاح آنها باشد.
باید به هر قولی می‌دهیم عمل کنیم؛ اگر توانایی نداریم قول ندهیم
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: باید به قول‌ها و وعده‌هایی که به مردم می‌دهیم عمل کنیم، اگر نمی‌توانیم کاری را انجام دهیم نباید قول و وعده آن را به مردم دهیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1483099/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار هوش مصنوعی Aria به مرورگر سبک Opera Mini اضافه شد

چرا همدلی به بهبود حال افراد کمک می‌کند، اما دلسوزی نه؟

حادثه ترسناک سقوط درخت روی خودروی شاسی بلند

نمایی زیبا از شهر لندن

تصاویری جالب از هواپیمای شناور جنگی ساخت شوروی

نمایش سرعت هواپیما هنگام بلند شدن از باند فرودگاه

صحبت‌های وزیر ارتباطات در مورد زمان پخش مجموعه «پایتخت»

نمایش کمپر ارسطو و تاکسی پرنده ارشاد در برج میلاد

صف طولانی در برج میلاد برای تماشای سریال پایتخت

گزارشی از حال و هوای برج میلاد برای پخش قسمت آخر سریال پایتخت

حضور بازیگران نقش سارا و نیکا در مراسم اکران مردمی قسمت آخر سریال پایتخت

بازدید مردم از پراید پرنده سریال پایتخت

پشت‌ صحنه خرس سریال پایتخت که بدون حضور بازیگران گرفته شده!

پای «کلید روحانی» به جوکر بانوان باز شد!

تصاویری از بازیگر نقش محمدجواد پسر اوس موسی

شمارش معکوس برای آغاز فصل هشتم پایتخت

ساره جوانمردی با رأی مردم به عنوان بانوی سال 1403 پارالمپیکی ایران انتخاب شد

پیام مهدی طارمی برای مراسم قهرمان ایران

یادبود وزیر ورزش از شهید رئیسی به رسم مشی پهلوانی

ساعی: دو فدراسیون تکواندو و کشتی با حضور مربیان ایرانی توانستند به موفقیت برسند

علیرضا دبیر: انتخاب فدراسیون‌ کشتی به عنوان یکی از بهترین فدراسیون‌های سال 1403 کمترین حق کشتی بود

هادی طباطبایی: رفتارهای مدیریتی امسال در استقلال کمکی به این تیم نکرده است

صحبت های هادی طباطبایی پیشکسوت باشگاه استقلال درباره اوضاع فعلی این باشگاه

سرمربی استقلال: وقتی با تمام قدرت حمله می‌کردیم، طبیعی است که اشتباهاتی هم رخ دهد

میودراگ بوژوویچ: من فکر می‌کنم تصمیم VAR در خصوص گل دوم ما صحیح نبود

پاسخ نبی به شایعه حضور جادوگر در دستگردی

ملی‌پوش استقلال محروم شد!

نسل مصرف‌گرا!

عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی: ایران عاملان ترور اتباع پاکستانی را مجازات می‌کند

پزشکیان: اصلاح روش‌های آموزش معطوف به نیازهای آینده انجام شود

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از حیاط دولت امروز با دولتمردان

توییت گروسی پس از دیدار با عراقچی: در حال حاضر دیپلماسی به شدت نیاز است

گوشی گیمینگ رد‌ مجیک 10 ایر معرفی شد؛ ظریف و قدرتمند با باتری بزرگ

نمایش قسمت پایانی پایتخت در برج میلاد تهران

قسمت آخر ستایش کلی گریه کردم!

پخش فیلم ترسناک «مارهای آناکوندا» با کیفیت فول اچ‌دی از تلویزیون

پورموسوی: بیایید این سه بازی آخر را کنار هم باشیم

میودراگ بوژوویچ: در آخر حتی باید برنده بازی می‌شدیم!

دنیامالی: باید در مورد درآمد باشگاه‌ها به AFC پاسخ دهیم؛ برای حق پخش با آقای جبلی مشکلی نداریم

تارتار و 270 دقیقه بدون شکست مقابل استقلال!

دنیامالی: باید در مورد درآمد باشگاه‌ها به AFC پاسخ دهیم

شعار حیا کن رها کن هواداران علیه بوژوویچ

تشویق فرهاد مجیدی توسط هواداران استقلال

حمله اتلتی‌ها به تمرین آرسنال؛ نابودشان کن آرتتا!‏

رئال و بایرن به دنبال جبران بازی رفت و حضور د رنیمه نهایی لیگ قهرمانان

حواشی فوتبال جهان؛ از تلاش رئال برای جذب سرمربی صاحب نام آلمانی تا تصمیم یونایتد برای فروش اونانا

فقط تیم دوچرخه سواری بانوان به مسابقات قهرمانی آسیا در چین اعزام می‌شود!

بدون تعارف با استاد شیرخدا مرشد معروف ورزش‌های زورخانه‌ای

ترفندهای مردانه برای شادی‌های زنانه

نگاه دانشمندان به عشق؛ چهار مدل عشق وجود دارد/ شما از کدام دسته‌اید؟