آریا جوان

آخرين مطالب

خبرسازی عجیب در پرسپولیس پیش از بازی سپاهان ورزش

خبرسازی عجیب در پرسپولیس پیش از بازی سپاهان
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /در آستانه بازی حساس با سپاهان نسخه‌ای از قرارداد دو بازیکن باتجربه پرسپولیس افشا شده است.
 خبر تمدید قرارداد فرشاد احمدزاده و سروش رفیعی به‌تازگی منتشر شده، درحالی‌که این دو بازیکن در پنجره نقل و انتقالات تابستانی یکی برای تمدید و دیگری برای پیوستن به جمع سرخپوشان راهی دفتر رضا درویش شده بودند. سروش رفیعی 25 تیر ماه و فرشاد احمدزاده 27 تیر ماه قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کردند. در آن زمان باشگاه پرسپولیس از امضای قرارداد یک ساله برای این دو خبر داده و اعلام کرده بود که برای لیگ بیست و چهارم در ترکیب تیم پرسپولیس خواهند بود.
نکته مهم اینکه بر اساس قوانین نقل و انتقالات ایران، بازیکنان بالای 30 سال امکان امضای قرارداد بیشتر از یک ساله را نداشتند و سروش و فرشاد نیز پیش از تغییر این مصوبه، قرارداد خود را به امضا رسانده بودند تا امکان امضای قرارداد بیشتر از یک ساله را نداشته باشند.با این حال کمتر از یک هفته بعد از قرارداد سروش و فرشاد، روز 30 تیر، سازمان لیگ از تغییر این قانون خبر داد و اعلام کرد بازیکنان 30 تا 35 ساله امکان امضای قرارداد دو ساله را خواهند داشت. حالا اسنادی که به دست ما رسیده، نشان می‌دهد که باشگاه پرسپولیس هنگام ثبت قرارداد در سازمان لیگ، با موافقت این دو بازیکن، قرارداد آنها را از یک سال به دو سال تغییر داده است.
نکته دیگر اینکه بر اساس قوانین سازمان لیگ سروش و احمدزاده تنها از افزایش 20 درصدی قرارداد میتوانند استفاده کنند و به عبارتی در صورتی که مقررات نقل و انتقالات برای فصل جدید تغییر نکند، عملا افزایش محسوسی را در قرارداد خود نخواهند داشت

آریا جوان

جالب آنکه بر اساس شنیده خبرنگار ما، در همان زمان باشگاه پرسپولیس پیشنهاد خود را به حسین کنعانی و مرتضی پورعلی‌گنجی هم ابراز کرد اما در نهایت این دو بازیکن نسبت به امضای قرارداد جدید امتناع کردند تا قرارداد آنها به مدت یک فصل با تیم پرسپولیس ثبت شود.
اما در این بین سوال هواداران پرسپولیس در عدم اطلاع‌رسانی افزایش مدت زمان قرارداد این بازیکنان است؛ چرا که باشگاه پرسپولیس تمام این موارد را به صورت شفاف در صفحات و سایت رسمی خود منتشر می‌کند. البته انتشار این قرارداد آن هم پیش از بازی تعیین کننده با سپاهان کمی هم مشکوک است و باعث فشار روی دو بازیکنی که کارتال برای موفقیت در این بازی روی آنها حساب کرده است. نکته اینجاست که تمرکز روی مباحث نقل و انتقالاتی آن هم هفته‌ها پیش از اتمام لیگ می‌تواند مانع از بازگشت احتمالی پرسپولیس به کورس قهرمانی بشود.
سروش رفیعی این فصل 21 حضور فیکس و دو حضور تعویضی در ترکیب تیم پرسپولیس داشته و در دوران هر سه سرمربی این تیم جایگاه خود در ترکیب اصلی را حفظ کرده و فرشاد احمدزاده نیز در مجموع 23 بازی برای پرسپولیس انجام داده تا این دو بازیکن جزء رکوردداران بیشترین تعداد بازی در این فصل شوند. اگرچه 9 بازیکن لیست بزرگسالان پرسپولیس تحت قرارداد هستند اما تصمیم نهایی در مورد این نفرات را اسماعیل کارتال خواهد گرفت و او با وسواس خاص لیست تیم را تعیین خواهد کرد و احتمالا ابایی از کنار گذاشتن بازیکنان تحت قراردادی که مدنظرش نباشند نیز نخواهد داشت.
به این ترتیب حالا در لیست 20 نفره پرسپولیس برای فصل آینده، 10 بازیکن بدون قرارداد خواهند بود:
حسین کنعانی، مرتضی پورعلی‌گنجی، گئورگی گولسیانی، فرشاد فرجی، ایوب العملود، مسعود ریگی، وحید امیری، امید عالیشاه، سعید صادقی و عیسی آل‌کثیر که از این جمع تعدادی باشگاه را ترک می‌کنند تا جا برای جوان‌هایی که قرار است تابستان پیراهن سرخ را بر تن کنند باز شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1484505/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

ارزش بازار کتاب ایران؛ 16 هزار و 500 میلیارد تومان

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

تاریخ پیش‌فروش جدید نینتندو سوییج 2 اعلام شد؛ قیمت همان 449٫99 دلار

اندروید 16 بتا 4 رسماً منتشر شد

حمایت علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال از سیدحسین حسینی

شوخی علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی؛ چرا شما چایی می‌خورید ؟ برای من هم بریزید!

کل‌کل جالب رئال و بارسلونا علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

ادعای رویترز: ترامپ با کمک اسپیس‌ایکس سامانه دفاع هوایی «گنبد طلایی» را راه‌اندازی می‌کند

دستاورد محققان چینی:‌ توسعه چشم مجهز به هوش مصنوعی که به نابینایان در راه رفتن کمک می‌کند

با خدا رفیق بشیم!

لحظات دلهره‌آور دوچرخه سواری روی باله توربین بادی

تا حالا درون ناقوس ساعت را دیده بودید!

حرکت جالب هم محله ای ها در میشیگان ؛ خودتان ببینید!

اشتباه کردی، اعتماد کردی

سکانسی جالب از سریال تاسیان

سکانسی بی نظیر از بازی آنادآرماس

احساس یک زن هیچوقت دروغ نمی‌گوید

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر

محبی: ناراحت نشوید، خوشحالی من مثل استفن کری است

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: ما در بدترین دوران فوتبال استقلال قهرمان جام حذفی شدیم

علیرضا منصوریان: استقلال و پرسپولیس هستند که پیشکسوتان را بزرگ می‌کنند

علیرضا منصوریان: ما باید در این یک و ماه نیم باقی مانده سپاهان را در جام حذفی شکست دهیم

عملکرد عالی حامد لک در لیگ برتر بیست و چهارم فوتبال ایران

علیرضا منصوریان: موسیمانه خیلی خوشحال بود که با این قرارداد وارد فوتبال ما شد

تغییرات پرتعداد و عجیب استقلال از زبان علیرضا منصوریان پیشکسوت باشگاه

ماجرای دیر رسیدن علیرضا منصوریان به جلسه پیشکسوتان استقلال

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد