آریا جوان

آخرين مطالب

راز انگشتر سفید رهبر انقلاب چیست؟ نگاه سیاسی

راز انگشتر سفید رهبر انقلاب چیست؟
  بزرگنمايي:

آریا جوان - فارس / رسانه‌ ضدانقلاب بی‌بی‌سی فارسی سعی کرد انگشتر رهبر انقلاب با نگین سفید در دیدار با مسئولان ارشد سه قوه را نشان صلح قلمداد کند اما راز انگشتر سفید رهبر انقلاب چیست؟
ماموریت رسانه‌های ضدانقلاب ایجاد شبهه و طراحی عملیات روانی جهت ایجاد فضای ناآگاهی و انحراف افکار عمومی است.برخی رسانه‌های معاند آنقدر سرگرم ماموریت خود برای عوام‌زده کردن و تخریب آگاهی اجتماعی هستند که خود را به نازل‌ترین و پست‌ترین سطح سیاسی ممکن می‌کشانند.
بازار


البته استدلال‌های این رسانه‌ها برای اینکه مورد پذیرش قرار بگیرد نیز نیاز به فضایی دارد که در آن مسیر آگاهی بسته شود.
شاهد مثال این موضوع نیز تلاش بی‌بی سی فارسی با چاشنی خرافه‌گرایی سیاسی برای انحراف اذهان عمومی است. این رسانه انگلیسی اخیراً با استفاده از اظهارات دم دستی و سطح پایین برخی کاربران فضای شبکه اجتماعی ایکس که محلی از اعراب ندارد این شبهه را مطرح کرده که آیا انگشتر سفیدی که رهبر انقلاب در دیدار جدید خود به دست داشتند نشان دهنده پذیرش «صلح و تسلیم» با توجه به شرایط مذاکرات است؟

آریا جوان

بی بی‌سی فارسی درحالی با تعمیم‌های خرافی و عوام‌گرایانه سیاست خود را پیش می‌برد که با نگاهی به انگشتر‌هایی که رهبر انقلاب در دیدار‌های مختلف در دست می‌کنند نشان می‌دهد قبلاً هم در دیدار‌ها و مراسمات ‌ایشان از انگشتر با نگین سفید استفاده کرده‌اند و در این موارد هیچ شرایطی از مذاکرات یا تهدید دشمن وجود نداشته است و به نظر نمی‌رسد رنگ انگشترهای ‌ایشان تابعی از تصمیمات و رویکرد سیاسی‌ کشور باشد.

آریا جوان

گو اینکه آیت الله خامنه‌ای همواره در کلام سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی را به طور واضح و شفاف در قبال مذاکرات و موارد حساس دیگر مطرح کرده‌اند و موضع پنهانی در این موارد نیست که نیاز باشد برای کشف آن به رنگ انگشتری‌ ایشان رجوع و آن را تحلیل کرد!

آریا جوان

رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان ارشد سه قوه درباره موضوع وضعیت کشور در مذاکرات صراحتا عنوان کردند:
«به این گفتگوها هم نه به صورت افراطی خوشبین باشیم، نه به صورت افراطی بدبین باشیم؛ این هم بالاخره یک کاری است،‌ یک حرکتی است، تصمیم‌گیری شده، دارد اجرا میشود و در این قدمهای اوّل هم خوب حرکت شده، خوب اجرا شده، بعد از این هم بایستی کاملاً با دقّت دنبال بشود ــ خطوط قرمز مشخّص است؛ برای طرف مقابل هم مشخّص است، برای ما هم مشخّص است ــ و مذاکرات به شکل خوب دنبال بشود. ممکن است به نتیجه برسد، ممکن است نرسد؛ نه خیلی خوشبینیم، نه خیلی بدبینیم. البتّه به طرف مقابل خیلی بدبینیم، طرف مقابل را قبول نداریم، می‌شناسیم طرف مقابل را، امّا به تواناییهای خودمان خوشبین هستیم، میدانیم که ما خیلی کارها میتوانیم انجام بدهیم، شیوه‌های خوبی بلد هستیم.»
البته قبلاً نیز در فضای سیاسی کشور در انتخابات ریاست جمهوری وقتی رهبر انقلاب با انگشتر به رنگ بنفش پای صندوق رای حضور یافتند برخی سعی کردند برای ایجاد موج تبلیغاتی از این مسائل استفاده کنند.با این شرایط موضوع غیر شفافی در کشور وجود ندارد که با تاکتیک‌های رسانه‌های انگلیسی با مرموزسازی فضا و استفاده از خرافه‌گرایی، معمای سیاسی کشف شود!

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1485121/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهار بازیکن جدید در پرسپولیس!

چرا اندازه دور کمر با افزایش سن، بیشتر می‌شود؟

این تبلیغ سرفیس مایکروسافت با کمک هوش مصنوعی ساخته شده بود

طلسم غیبت طولانی کاپیتان گل‌گهر شکست

انصارالله حادثه بندرعباس را تسلیت گفت

رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر

میزو نوت 16 رؤیت شد؛ گوشی چینی با ماژول دوربین هشت‌ضلعی

رئیس‌جمهور چین خواستار غلبه بر مشکلات تولید تراشه هوش مصنوعی شد

ترفندهای جالب مخصوص طبیعت گردی

«مارتین اسکورسیزی» با فیلم هندی به کن 2025 می آید

چهره ها/ سلفی حامد بهداد در کیش

حمله تند اکیپ به رئال؛ مثل یک کودک لوس هستید!

کاپیتان در تمرین خیبر آفتابی شد

پوستکوگلو: کار را برای لیورپول سخت کردیم!

تودور: بهانه نمی‌آوریم، یووه برای سهمیه می‌جنگد!

دربی ایرانی‌ها در امارات گلزن داشت؛ عزت و آزمون!

مردی که همسرش فوت کرده اگر دوباره ازدواج کند، خاطره عشق سابقش را خراب کرده است؟

گفتگوی پزشکیان با شبکه تلویزیونی جمهوری آذربایجان؛ از روابط سیاسی تا کریدور زنگزور

چین به خودکفایی در توسعه هوش مصنوعی فکر می‌کند

تست باتری موتورولا Razr 60 Ultra و شکست سنگین سامسونگ گلکسی Z Flip 6

ترفند تشخیص دلار تقلبی!

این قرآنی که فرستادیم...

ای که دستت می‌رسد کاری بکن...

وقتی موهای بچه رو به زور کوتاه میکنند

چهره ها/ پیام مجید انتظامی برای مردم داغدیده بندرعباس

پیشنهادی که می‌تواند سینماها را از شلوغی منفجر کند

همکاری جدید رامبد جوان و مهراب قاسم‌خانی پس از سال‌ها

واکنش رسانه ملی به حادثه دلخراش بندرعباس/ دریغ از یک نوار مشکی!

از پوری بنایی تا هدیه تهرانی؛ جای خالی‌تان توی ذوق می‌زند

اشلوت: 2 قهرمانی در 5 سال مبارک لیورپولی‌ها

نوجوان پیروز در جنگ سرطان بمب روحیه پرسپولیس

صلاح: می‌خواهم در لیگ برتر رکوردشکنی کنم!

لبخند شیرین این دختربچه در مجازی پربازدید شد

پایان مهریه سنگین و نجات مردان؛ امنیت اقتصادی زنان چه می‌شود؟

سفیر ایران در روسیه: مسکو سه فروند هواپیما ویژه مهار آتش همراه با نیروهای امدادی به بندر شهید رجایی اعزام کرد

پیام تسلیت خانواده شهید حاج‌قاسم سلیمانی در پی حادثه بندر شهید رجایی

عراقچی، گروسی را در جریان مذاکرات قرار داد

نتانیاهو دوباره علیه قدرت هسته‌ای ایران یاوه‌گویی کرد

گفتگوی پزشکیان با شبکه تلویزیون دولتی جمهوری آذربایجان

بلومبرگ: توسعه عینک هوشمند اپل با قابلیت‌های هوش مصنوعی ادامه دارد

درباره‌ی اولین روزنامه ایران چه می‌دانید؟

برترین صدیقان از نظر امام صادق(ع)

هفت تکنیک ژاپنی برای غلبه بر تنبلی

به احترام درگذشتگان بندرعباس «پایتخت 7» پخش نمی شود

بندرعباس دل هنرمندان را لرزاند

پخش یک سریال معمایی ـ پلیسی از شبکه تهران

تیزر رسمی سریال جدید «منوچهر هادی» منتشر شد

صعود شیرین نونهالان تراکتور بعد از 15 سال

روحیه به سبک اسلامشهری‌ها پیش از بازی سرنوشت‌ساز

منچسترسیتی حریف کریستال‌پالاس در فینال جام حذفی انگلیس شد