آریا جوان

آخرين مطالب

حوزه هنری مانع اجرای وحید تاج شد خواندنی

حوزه هنری مانع اجرای وحید تاج شد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - تهیه‌کننده کنسرت گروه موسیقی «آوای ملل» به خوانندگی وحید تاج برای شفاف‌سازی و آگاهی افکار عمومی توضیحاتی را درباره منع حضور وحید تاج در این کنسرت ارائه داد و گفت: مجوز از سوی حوزه هنری صادر شده بود و درخواستی از معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نداشتیم.

کنسرت ارکستر «آوای ملل» قرار بود پنجشنبه و جمعه (28 و 29 فروردین) با دو خواننده ضابط نبی‌زاده مقام‌خوان برجسته کشور آذربایجان و وحید تاج خواننده موسیقی ایرانی در تالار اندیشه حوزه هنری به روی صحنه برود که ساعاتی قبل از اجرای کنسرت 28 فرودین علی‌رغم اخذ مجوزهای لازم و بلیت‌فروشی، تاج از اجرای برنامه منع شد. ضابط نبی‌زاده به تنهایی روی صحنه رفت و وحید تاج به عنوان تماشاچی در میان مردم به تماشای کنسرت نشست. همچنین کنسرت «آوای ملل» در 29 فروردین کنسل شد.
کامران همت‌پور تهیه‌کننده کنسرت گروه موسیقی «آوای ملل» درباره موضوع توقف اجرای این کنسرت در روز پنجشنبه (28 فروردین) در تالار اندیشه حوزه هنری به خوانندگی وحید تاج به خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به درخواست مشترک آقای وحید تاج و آقای ضابط نبی‌زاده که هر دو هنرمند به کرات در رویدادهای ملی ایران، به خصوص جشنواره موسیقی فجر برنامه داشتند، مجوز مربوطه در بیست و پنجم اسفند ماه سال 1403 از سوی مرکز موسیقی حوزه هنری صادر شد. این در حالی است که اجرا برای تاریخ‌های 28 و 29 فروردین‌ماه 1404 در تالار اندیشه حوزه هنری نهایی و بعد از صدور مجوز، بلیت‌فروشی آغاز شد.
وی افزود: جمعه (22 فروردین) طی تماسی از سوی مسئولان تالار اندیشه به بنده اطلاع داده شد که آقای وحید تاج اجازه حضور در کنسرت را نخواهند داشت. صبح روز بعد با حضور وی در حراست محترم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عدم امکان حضور این هنرمند به دلیل اعلام نهادهای امنیتی مبنی بر عدم امکان اجرا اعلام شد اما به دلیل بلیت ‌فروشی و تعهد برای گروه، همچنین به دلیل حضور خواننده خارجی، از سوی برنامه‌گزاران قرار بر تعویض تاج با خواننده دیگری شد.
این تهیه‌کننده بیان کرد: امیدوار بودیم با رایزنی‌ها و صحبت‌ها، مشکل حل شود اما متاسفانه چنین نشد. لذا با عنایت به بلیت فروشی و دعوت از مهمانان، نیز حضور خواننده مهمان خارجی و حفظ حرمت مهمان، کنسرت پنجشنبه برگزار و با توجه به سوءتفاهمات پیش آمده و جلوگیری از تکرار آن، کنسرت روز جمعه کنسل شد.
همت‌پور اظهارداشت: برگزاری این کنسرت در حوزه هنری و با مجوز مرکز موسیقی حوزه هنری بود و درخواستی از معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نداشتیم. براین اساس مجوزی هم از جانب دفتر امور موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر نشد و مسئولیت این مهم از طریق حوزه هنری انجام شد حتی معاونت امور هنری در این موضوع، پیگیری و همراهی لازم را انجام دادند که به سرانجامی نرسید.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1486526/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نحوه تشخیص کفش چرم اصل تبریز

چگونه با برند خود ارتباط عاطفی ایجاد کنیم؟

پیش‌بینی قیمت 90 هزار دلاری بیت‌کوین

یک مطالعه: هوش مصنوعی گوگل مباحث ضد سقط جنین را بازتاب می‌دهد

بین دوتا اتوبوس عجیب زنده موند!

دستی کشیدن قایق در ساحل!

سرعت بالا و عدم توانایی راننده پژو در کنترل وسیله نقلیه

گوناگون/ نتیجه عجیب یک آزمایش؛ مأمورم و معذور!

وقتی تمام عمر انتظار کسی مثل همسرت رو میکشی

نقش اول احتمالی فصل نهم «بازی تاج و تخت» کیست؟

گل سوم آرسنال به ایپسویچ توسط تروسارد

گل اول ولورهمپتون به یونایتد توسط سارابیا

گل اول چلسی به فولام توسط تایریک جرج

اینانلو: فردا وضعیت پرسپولیس مشخص می‌شود

گل چهارم آرسنال به ایپسویچ توسط وانری

گل دوم چلسی به فولام توسط پدرو نتو

ایپسویچ 0-4 آرسنال؛ توپچی‌ها رحم نمی‌کنند

فولام 1-2 چلسی؛ کامبک برای بازگشت به کورس سهمیه

یونایتد 0-1 ولورهمپتون؛ تیم آموریم رفت و برگشت شد!

مصدومیت ساکا؛ احتمالی که آرسنال نمی‌خواهد باور کند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان: مسیر توانمندسازی زنان را باید هموار کنیم

معاون ارتباطات دفتر رییس جمهور: گزینه وزارت اقتصاد قطعی شده؛ طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت

پیشنهاد سپه‌وند، عضو کمیسیون انرژی مجلس به مخالفان مذاکره ایران و آمریکا در کشور

بلندگویی که فقط صاحبش صدایش را می‌شنود

کار خوبه امام رضا(ع) درست کنه...

زندگی بزرگان/ ماجرای دعوای دو برادر شهید

قایق درحال حرکته و ناخدا خوابش برده!

مینی بوس رو تبدیل به قطار کرده!

بعضی قسمت‌های «ساعت خوش» مجوز پخش نگرفت!

جنجال تازه خالق «هری پاتر» درباره یک قانون

سیروس مقدم: مجسمه بازیگران «پایتخت» را باید طلا بگیرند!

شهاب حسینی: باید نتفلیکس و آمازون سریال ایرانی پخش کنند

سحر قریشی: من فقط یکبار ازدواج کردم

عباس رافعی: پایان سریال‌ها بر اساس سلیقه آقایان است

توصیه شهاب حسینی به نهادهای اعمال ممیزی در سریال‌ها

نمایش و نقد مستند جنجالی «ضد قهرمان» در یک پاتوق فرهنگی

نمایشی تکنیک اسپانیای؛: مرینو این بار پاسور شد

مدافع ساحلی جزو بلندقامت‌ترین بازیکنان جام جهانی

مدیرعامل مس: از تراکتور بابت فحاشی به لک باید امتیاز کم می‌شد

کارت قرمز برای خطایی که آرسنال را تا مرز سکته برد!‏

عربستان آماده میزبانی بر جام جهانی 64 تیمی!

پرسپولیس بعد از دوازده سال سوبله چوبله شد!

آرایش مخصوص چشمهای پف دار

والدین برای کنترل بچه‌های گیمر چه کنند؟

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی به نقل از غریب‌آبادی: غنی‌سازی جزو خطوط قرمز ماست

سخنگوی وزارت امور خارجه: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود

طعنه سنگین محمد مهاجری به وزیر زن پزشکیان

جروزالم پست: مقام‌های امنیتی اسرائیل نتوانسته‌اند موضع ویتکاف در مذاکرات با ایران را تغییر دهند

پامپئو: هرگونه توافق جدید ترامپ با ایران باید شامل نابودی تمام سایت‌های غنی‌سازی اورانیوم شود

محمد کبیری: سهم شرکت هواپیمایی کیش در پیشرفت کیش قابل چشم‌ پوشی نیست