آریا جوان

آخرين مطالب

وعده خسروپناه برای نهایی شدن سند ملی سینما نگاه سیاسی

وعده خسروپناه برای نهایی شدن سند ملی سینما
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این مطلب که ان‌شاءالله با ریل‌گذاری مناسبی که از سوی وزارت ارشاد در حال انجام است «سند سینما» در شورا نهایی خواهد شد، گفت: طبیعی است که اصول و ارزش‌هایی مانند مردم‌داری، خانواده‌محوری و سایر ارزش‌های فرهنگی باید در این سند لحاظ شود.
به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به انتقادات مطرح از کم تحرکی شورا در مواجهه مؤثر با سینمای بی‌هویت تجاری تدوین و پیگیری اجرای یک راهبرد منسجم و کارآمد برای حمایت از سینمای ملی، بیان داشت: به هر حال، در دو سال اخیر، چه در دبیرخانه شورا و چه در شورای عالی انقلاب فرهنگی، توجه قابل‌توجهی به حوزه هنر صورت گرفته است.
وی افزود: شاهد این موضوع، تصویب سند موسیقی پس از حدود سی سال است؛ همان‌گونه که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید فرموده بودند. این سند با مشارکت اهالی موسیقی تدوین و نهایی شد. سند صنایع‌دستی نیز به همین ترتیب تهیه شد، در خصوص سند سینما نیز با مشارکت اصحاب سینما اقدامات لازم صورت گرفت.
خسروپناه تاکید کرد: نکته‌ای که به‌درستی اشاره فرمودید، در تهیه این اسناد مورد توجه قرار گرفته است. البته با توجه به تغییر دولت، هماهنگی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهادهای فرهنگی ضرورت دارد تا سند نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب برسد. ان‌شاءالله با ریل‌گذاری مناسبی که از سوی وزارت ارشاد در حال انجام است، این سند نیز در شورا نهایی خواهد شد. طبیعی است که اصول و ارزش‌هایی مانند مردم‌داری، خانواده‌محوری و سایر ارزش‌های فرهنگی باید در این سند لحاظ گردد.
«دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی» همچنین در خصوص گلایه هایی که از سوی جامعه موسیقی مبنی بر عدم دخالت و به کارگیری متخصصین این حوزه در تدوین این اسناد صورت گرفته است؛ اظهار داشت: دست‌کم درباره این دو سندی که شورا در یک‌سال و نیم اخیر تصویب کرده، این ادعا قطعاً صحیح نیست. سند موسیقی با مشارکت جدی خانه موسیقی تدوین شد، می‌توانید صحت این موضوع را از خود خانه موسیقی جویا شوید. در خصوص سند صنایع‌دستی نیز حدود 1400 نفر از ذی‌نفعان این حوزه مشارکت داشته‌اند.
خسروپناه خاطرنشان کرد: درباره سند سینما نیز قطعاً با همراهی و مشارکت اصحاب هنر این روند ادامه خواهد یافت، و ان‌شاءالله با همراهی وزارت ارشاد، این سند نیز هرچه زودتر به تصویب نهایی خواهد رسید.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1487320/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فیلترینگ اینستاگرام، مانع مالیات‌ گرفتن از اینفلوئنسرها شد!

دانشجویان اخراجی هوش مصنوعی «تقلب در مصاحبه شغلی» را ابداع کردند

آیفون 17 پرو احتمالاً با رنگ جدید «آبی آسمانی» عرضه خواهد شد

حمله پیشرفته به کاربران جی‌میل تائید شد

روش آموزش خط در قاجار

از گارد شاهنشاهی تا قائم‌مقامی در سپاه!

حضور خادمان مهمانسرای حرم رضوی همراه با پرچم‌متبرک در زندان مرکزی مشهد

خانم بهاره افشاری؛ حرص نخور، بازیگر خوبی باش!

«محسن تنابنده»؛ سلطان تقلید لهجه

توهین به مقام سعودی در تلویزیون؛ صداوسیما: سهوی بود!

خاطره عاشقی و ازدواج مسعود فروتن در 25 سالگی

خواستگار میخواد چایی بیاره!

داریوش فرهنگ: در گاندو 3 بازی نمیکنم

آغوش وطن برای همه هنرمندان باز است

پز دادن مسعود فروتن با کارنامه‌اش!

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم

دو جام برای بدترین میلان ده سال اخیر!

احتمال لغو چند بازی دیگر سری A به دلیل خاکسپاری پاپ

حضور رئیس فدراسیون جودو در اجلاس آسیا

فابیو کاپلو: رئال باید هر جور شده است بارسا را ببرد!

جنگ بر سر پیراهن تیم ملی بین این سه نفر

فرهاد مجیدی: به دنبال شکست تمام تیم‌ها هستم!

اعتراف رئیس کمیته اخلاق به پدیده رمالی در فوتبال ایران

45 هزار هوادار برای تیم دسته چهارمی!

شکست ندا شهسواری مقابل پینگ‌پنگ‌باز 13ساله چینی

سوپرایز بزرگ تمرین رئال؛ امباپه برگشت

باید‌های شناخت‌های افراد از خود

فاصله‌ای کوتاه میان داشتن نظم و مبتلا شدن به وسواس

هشدار صریح سخنگوی سپاه به دشمنان: در برابر هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهیم داد

محسن هاشمی: نتیجه مثبت مذاکرات یعنی تثبیت غنی‌سازی و رفع تحریم‌ها

داستان هواپیماربایی منافقین‌ در سایه همکاری‌های پاریس

نیروهای امنیتی از منزل کروبی خارج شدند

اصغر فرهادی در فرانسه فیلم می‌سازد

مقبرۀ «پسر فرعون» بعد از 4400 سال از زیر خاک بیرون آمد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بهشتی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «عباسیان»

بنیاد شهید و امور ایثارگران باید در عرصه‌های معنوی و ترویج و اقامه نماز پیشگام باشد

پایان چشم انتظاری 42 ساله خانواده شهید بهشهری

اقامه نماز اثرات متفاوتی بر زندگی شخصی و اجتماعی افراد خواهد داشت

اولین کسی بود که آکادمی آموزش خوشنویسی را تاسیس کرد

روستای زیبای استخرگاه در 75 کیلومتری رشت

ترفند جالب اورانگوتان برای برداشتن کیف

خط موروثی نیست

تصادف موتور سه چرخ با کالسکه نوزاد

به بهانه حضور درخشان مجتبی پیرزاده در سریال «جان سخت»

بخش «سینماحقیقت» در نمایش خانگی راه‌اندازی شد

نصف این اشتباهات گردن خودته!

علیرضا کمالی، بازیگری برای همه نقش‌ها

گل قیچی برگردون استثنایی در لیگ دو مقابل سپاهان

اتمام حجت حسن رنگرز با نفرات واجد شرایط حضور در جام تختی