آریا جوان - آخرین خبر / بیسکوییت پتی بور دو بسته-
شیر سرد 4 پیمانه-
نشاسته 6 قاشق غذاخوری-
شکر سه چهارم پیمانه(اگه شیرینتر دوست دارین وقتی شکر حل شد بچشید. اگه کم بود اضافه کنید)
-وانیل نصف قاشق چایخوری
-پودر کاکائو 4تا5 قاشق غذاخوری
-شکلات صد گرم
- خامه صبحانه یک پاکت دویست گرمی
- یخ یک فنجان
لایه اول هم میتونین پودر بیسکوییت بریزین هم میتونین کیک وانیلی یا کیک شکلاتی بزارین
همه مواد باید باهم ترکیب بشن و برن روی حرارت تا غلیظ بشن
مواد باید غلیظ بشه بعد از روی حرارت بردارین. اگه رقیق بود یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین با کمی ابسرد بنماری کنین و به دسر اضافه کنین.
همه مراحل تو فیلم مشخصه. نکته خاصی نداره
دسر باید حداقل ده دوازده ساعت تو یخچال استراحت کنه. هرچی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه. (البته اگه پودر ژلاتین داشت پنج شش ساعت استراحت کافیه)
http://www.javanannews.ir/fa/News/1412510/سوپانگل-یه-دسر-شکلاتی-فوق-العاده-خوشمزه-ترکی