تصاویری تلخ از جان دادن کوسه در اقیانوس پس از بریدن بالههایش
چهارشنبه 7 آذر 1403 - 21:37:55
|
|
آریا جوان - پارسینه / صیادان پس از بریدن باله ها، کوسه زنده را به آب پرت میکنند، کوسه بی باله به اعماق آب فرو میرود و آنقدر زجر میکشد تا جان دهد.سوپ باله کوسه یک غذای گران و لاکچری در جنوب شرق آسیاست. تخمین زده میشود که سالانه 72 میلیون کوسه بخاطر باله هایشان بی رحمانه معدوم میشوند.بر اساس اخبار غیررسمی، باله کوسه ماهی یکی از گران قیمت ترین محصولات دریایی است و قیمت خرده فروشی هر کیلوگرم از آن در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس 400 دلار است.
http://www.javanannews.ir/fa/News/1417764/تصاویری-تلخ-از-جان-دادن-کوسه-در-اقیانوس-پس-از-بریدن-بالههایش
|