آریا جوان - اگر به دنبال سودآوری بالا در کسبوکار هستید ما به شما تأسیس سالن زیبایی را پیشنهاد میکنیم. راهاندازی سالن زیبایی یکی از سودآورترین و پرطرفدارترین، اما چالشبرانگیز برای کسب درآمد بالا است. برای موفقیت در این حوزه کاری هم باید علاقهمند به حوزه زیبایی باشید و هم باید از یک مشاوره سالن زیبایی باتجربه کمک بگیرید.
آیا رؤیای راهاندازی سالن زیبایی موفق را در سر دارید؟ موفقیت در این حوزه کاملاً به برنامهریزی دقیق و ردکردن چالشهای موجود بستگی دارد. برای حل این چالشها انتخاب هوشمندانه یک مشاوره میتواند به شما در مسیر موفقیت کمک کند. اگر به دنبال مشاور عالی باتجربه در تاسیس سالن زیبایی هستید ما به شما آقای داستانپور پیشنهاد میدهیم. آقای داستانپور با اشتیاق در تمام مراحل راهاندازی سالن زیبایی همراه شما است.
مراحل راه اندازی سالن زیبایی
راهاندازی هر شغلی مراحلی دارد. برای ردکردن چالشهای هر شغلی باید مراحل آن را بهدرستی بدانید. همانطور که میدانید هزینههای راهاندازی سالن زیبایی بالا است و برای رسیدن به درآمد باید مراحل راهاندازی سالن زیبایی را بهصورت اصولی پیش ببرید. در ادامه مقاله به طور کامل مراحل، هزینهها، تجهیزات و شرایط لازم برای تأسیس سالن زیبایی را برای شما طبق گفتههای آقای داستانوار شرح میدهیم.
1. تحقیق و برنامه ریزی
2. انتخاب مکان مناسب
3. دریافت مجوز
4. تجهیز سالن زیبایی
5. استخدام نیروی متخصص
گام اول در راه اندازی سالن زیبایی: تحقیق و برنامه ریزی
در ابتدا باید با تفکرات خودتان شروع کنید و از خود سؤالاتی بپرسید! چرا میخواهم سالن زیبایی تأسیس کنم؟ هدفم از راهاندازی سالن زیبایی چیست؟ چه خدماتی در سالن زیباییام ارائه بدهم؟ قصد دارم به چه درآمدی برسم. بعد از جواب دادن به این سؤالات هدف اصلی شما از راهاندازی سالن زیبایی مشخص میشود. حالا باید طی بازاریابی سالن زیبایی رقبا حوزه کسب و کار خود را بشناسید و نقاط ضعف و قوت آنها را بررسی کنید.
بررسی رقبا به شما دیدگاههای مهمی میدهد، مثل طراحی داخلی سالن زیبایی، تجهیزات موردنیاز، انتخاب پرسنل، انتخاب لوکیشن، بودجهبندی و دیدگاههای دیگری که به شما در راهاندازی سالن زیبایی موفق و پردرآمد کمک میکند.
انتخاب لوکیشن مناسب، دومین گام در راهاندازی سالن زیبایی
لوکیشن سالن زیبایی باید در مکانی پرتردد و در دسترس باشد. ترجیحاً لوکیشنی را انتخاب کنید که در نزدیکی آن پارکینگ کافی وجود داشته باشد. همچنین به اطراف لوکیشن انتخابی توجه کنید که چه جور آدمهایی با چه سبک زندگی در آن منطقه زندگی میکنند.
یکی از مهمترین نکاتی که باید در راهاندازی سالن زیبایی رعایت کنید، بررسی رقبای شما در لوکیشن انتخاب است. سعی کنید از رقبای خود بهتر باشید تا مردم سالن شما را برای انجام خدمات زیبایی خود انتخاب کنند.
دریافت مجوز، مهمترین گام در راه اندازی سالن زیبایی
برای فعالیت قانونی، نیاز به دریافت مجوز از اتحادیه آرایشگران یا سازمانهای مربوطه دارید. دریافت مجوز برای راهاندازی سالن زیبایی از مراحل ابتدایی و ضروری است با توجه به لوکیشن انتخابی ممکن است شرایط گرفتن مجوزها فرق داشته باشد، پس حتماً در این مرحله از مشاور تأسیس سالن زیبایی خود کمک بگیرید. برخی از مدارک موردنیاز شامل موارد زیر است:
• مدارک شناسایی (شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت)
• گواهی عدم سوءپیشینه
• ارائه طرح کسبوکار
• گواهی بهداشت
• گواهش آتشنشانی
• اجارهنامه سالن
• مدرک تحصیلی
• بیمه
گام چهارم: تجهیزات سالن زیبایی
تجهیزات سالن زیبایی به دو دسته تقسیم میشوند؛ دسته اول تجهیزات ضروری و دسته دوم تجهیزاتی هستند که برای جذب مخاطب کاربرد دارند. تجهیزات ضروری که باید تهیه کنید شامل صندلی، آینه، تجهیزات تخصصی خدمات هستند.
حالا برای جذب مخاطب بعد از راهاندازی سالن زیبایی باید برای دکوراسیون سالن خود وقت بگذارید. استفاده از ترکیب رنگیهای جذاب متناسب با برند و هویت شما برای تجهیزات سالن میتواند بسیار برای مخاطب جذاب باشد. استفاده از مبلمان باکیفیت برای زمان انتظار مخاطب، استفاده از گیاهان طبیعی، استفاده از نورپردازی مناسب و موارد دیگر موجب جذب و حفظ مخاطبان برای انجام خدمات زیبایی خود در سالن زیبایی شما میشود.
گام پنجم: استخدام نیروی متخصص
باتوجه به خدماتی که ارائه میدهید باید نیروهای متخصص را استخدام کنید. یک تیم حرفه ای شامل آرایشگران، متخصصان پوست و مو، کادر اداری مثل منشی و ننظافتچیا ستخدام کنید. تجربه و مهارت کارکنان نقش مهمی در رضایت مشتریان دارد. همچنین برگزاری دورههای آموزشی برای کارکنان بهروز بودن خدمات شما را تضمین میکند.
سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی سالن زیبایی
سرمایه مورد نیاز برای راهاندازی سالنهای زیبایی چقدر است؟ این سؤال دغدغه تمام کسانی هست که قصد راهاندازی سالن زیبایی دارند. هزینههای راهاندازی سالن زیبایی بسته به موقعیت مکانی، اندازه سالن، و نوع خدمات متغیر است. بهطورکلی، هزینهها شامل موارد زیر میشود:
• رهن و اجاره مکان: بسته به موقعیت مکانی، هزینهها متفاوت است. در مناطق شهری، هزینهها میتواند از 50 میلیون تا 500 میلیون تومان متغیر باشد.
• تجهیزات و دکوراسیون: هزینه خرید تجهیزات و طراحی داخلی سالن به طور متوسط بین 100 تا 300 میلیون تومان خواهد بود. استفاده از مواد اولیه باکیفیت بالا نیز در موفقیت شما نقش مهمی دارد.
• مجوزها و بیمهها: هزینه دریافت مجوزها و بیمههای لازم معمولاً حدود 10 تا 20 میلیون تومان است. این بیمهها شامل مسئولیت مدنی و بیمه تجهیزات میشود.
• حقوق و دستمزد: بسته به تعداد کارکنان و تخصص آنها، ماهانه بین 20 تا 50 میلیون تومان هزینه حقوق و دستمزد خواهید داشت.
• هزینههای تبلیغات: برای بازاریابی مؤثر، باید بخشی از بودجه خود را به تبلیغات اختصاص دهید که میتواند بین 10 تا 30 میلیون تومان متغیر باشد.
مشاوره سالن زیبایی توسط مهندس محمد داستانپور
راهاندازی سالن زیبایی برای کسانی که سرمایه آن را دارند یک فرصت طلایی برای سرمایهگذاری است. در مقاله بالا سعی کردیم نکاتی که آقای دستانپور برای راهاندازی سالن زیبایی در نظر داشته اند را در قالب مقاله بازگو کنیم. برای مشاوره راهاندازی سالن زیبایی کمک آقای مهندس محمد دستانپور میتواند به شما کمک کند. آقای دستانپور بنیانگذار بیوتی کوچینگ با مدرک DBA گرایش بازاریابی از دانشگاه مالزی هستند. قابلذکر است که ایشان مشاور سالنهای زیبایی معروفی هستند، همچنین مدرس بیش از 300 همایش و کارگاه آموزش هستند.
http://www.javanannews.ir/fa/News/1433419/صفر-تا-صد-راه-اندازی-سالن-زیبایی---سرمایه-و-شرایط