آریا جوان - روزیاتو | فصل دوم سریال Silo بالاخره توضیح میدهد که چگونه دنیا نابود شده، یکی از بزرگترین رازهایی که در طول این سریال Apple TV+ بدون پاسخ باقی مانده بود. با اینکه وضعیت دنیای بیرون کاملاً روشن شده، همچنان نظریههایی درباره این که چگونه دنیا غیرقابل سکونت شده و هر کسی که بدون محافظت مناسب در معرض جو سمی قرار بگیرد کشته میشود، وجود دارد. البته، جولیت اولین شخصیت از سریال Silo است که موفق میشود از دنیای بیرون جان سالم به در ببرد.
پایان فصل اول سریال نشان میدهد که جولیت پس از ترک خانه خود، به سیلوی 17 میرسد. او در آنجا اطلاعات بیشتری درباره وجود سیلوهای دیگر و چالشهایی که ساکنان این پناهگاهها با آن روبرو هستند، به دست میآورد. اگرچه هنوز بخشهای زیادی از داستان ناگفته باقی مانده، اما فلاشبک پایان فصل دوم، جزئیات بیشتری درباره اتفاقاتی که منجر به ایجاد این دنیای آخرالزمانی شده، ارائه میکند.
سریال Silo داستان خود را در آیندهای دیستوپیایی (ویرانشهری) روایت میکند و این موضوع از همان قسمتهای ابتدایی به وضوح قابل درک است. با این حال، دلیل اصلی و مشخصی که جهان را به یک سرزمین ویران تبدیل کرده، همچنان ناشناخته بود. در پایان فصل اول، مشخص میشود که جو بیرون سمی است و افراد فقط با استفاده از لباسهای محافظ مخصوص و نوار حرارتی سیلوی 18 میتوانند زنده بمانند. اگرچه برخی از ساکنان سیلو صحت این موضوع را زیر سؤال برده بودند، اما جولیت در پایان فصل دوم و با بازگشت به سیلوی 18، این حقیقت را تأیید میکند.
یکی از نظریهها درباره نابودی دنیا در این سریال، استفاده از بمبهای کثیف بود که مواد رادیواکتیو را در سطح وسیعتری پخش میکنند و جو را برای مدت طولانی آلوده نگه میدارند. سریال Silo همچنین به این موضوع اشاره کرده که سیلوی 18 بیش از 300 سال ساکنان خود را از خطرات دنیای بیرون محافظت کرده است. فصل دوم سریال تأیید میکند که حداقل 50 سیلوی دیگر هم وجود دارند و با توجه به اینکه شرایط سطح زمین همچنان غیرقابل سکونت است، وجود پناهگاههای زیرزمینی اکنون معنا و مفهوم جدیدی پیدا میکند.
پایان فصل دوم سریال Silo با یک فلاشبک غیرمنتظره به گذشته، زمانی پیش از نابودی جهان، ادامه پیدا میکند. در این صحنه، یک نماینده جوان کنگره از ایالت جورجیا برای ملاقات با زنی به نام هلن وارد یک بار در واشنگتن دیسی میشود، با این تصور که این ملاقات یک قرار عاشقانه است. پیش از ورود، مأموران امنیتی او را برای تشعشعات رادیواکتیو اسکن میکنند که نشاندهنده وقوع یک حادثه خطرناک در آمریکا پیش از رویدادهای نشان دادهشده در این فلاشبک است. وقتی او با هلن ملاقات میکند، گفتگو به این سمت میرود که هر یک از آنها هنگام وقوع حادثه کجا بودند؛ حادثهای که به نظر میرسد ناشی از یک «بمب کثیف» باشد که به ایران نسبت داده میشود.
در فلاشبک پایانی فصل دوم، جزئیات دقیقی درباره این بمب و ارتباط آن با ایران ارائه نشده، اما مشخص میشود که حادثه در واشنگتن دیسی رخ داده است. هلن که خود را به عنوان خبرنگار روزنامه واشنگتن پست معرفی میکند، توضیح میدهد که دلیل ملاقاتش با این نماینده کنگره، یافتن پاسخهایی درباره استفاده از بمبهای کثیف و واکنش شهروندان آمریکایی به این موضوع است. او همچنین از نماینده میپرسد که آیا دولت آمریکا قصد دارد به ایران پاسخ نظامی دهد و اینکه آیا حملهای با سلاح رادیواکتیو به خاک ایالات متحده واقعاً رخ داده است یا نه.
http://www.javanannews.ir/fa/News/1444689/پایان-عجیب-سریال-Silo-و-ارتباط-دادن-وقایع-آخرالزمانی-به-ایران