آریا جوان
واردات آیفون 16 متوقف نشده است
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 17:32:52
آریا جوان - زومیت / رئیس کل گمرک ایران اعلام کرد واردات آیفون 16 متوقف نشده است و از سه گمرک آغاز خواهد شد.
فرود عسگری، رئیس گمرک ایران، امروز (15 بهمن) در نشست خبری این سازمان گفت: «واردات آیفون از گمرکات بر اساس مصوبه‌ای که اخیراً صادر و به ما ابلاغ شد، انجام می‌شود. همه کالاها طبق تبصره 3 ماده 7 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید ثبت سفارش شوند. منشأ ارز همه کالاهایی که ما می‌خواهیم ترخیص کنیم باید به بانک مرکزی اعلام شده باشد و دارای کد رهگیری باشند، جز مواردی که دستگاه‌های نظارتی مثل شورای عالی امنیت ملی آن‌ها را استثنا می‌کند که موبایل هم یکی از آن‌ها است.»
به گفته او یک محموله 600 دستگاهی در گمرک شهید باهنر، دو اظهارنامه در گمرک مشهد و چندین اظهارنامه در فرودگاه امام خمینی وجود دارد که همه آن‌ها دارای ثبت سفارش معتبر هستند و حقوق ورودی آن‌ها وصول شده است. عسگری اضافه کرد مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای این دستگاه‌ها اخذ شده است.

رئیس گمرک ایران ادامه داد: «صحبت‌هایی بود مبنی بر اینکه برای واردات این موبایل‌ها از TSC مسافری استفاده شده است. طبق بخش‌نامه‌ای که پیش‌تر به ما ابلاغ شده بود بین دو رویه تجاری و مسافری تفاوت چندانی وجود ندارد. فقط به‌خاطر وحدت رویه و اینکه مقداری اختلافات کم شود، به ما گفتند برای واردات تجاری از TSC تجاری استفاده شود.»

http://www.javanannews.ir/fa/News/1450857/واردات-آیفون-16-متوقف-نشده-است
بستن   چاپ