آریا جوان
پیام معاون رئیس جمهور درباره جلسه همدلی قوا
سه شنبه 16 بهمن 1403 - 08:30:57
آریا جوان - ایرنا / معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: امیدواریم همدلی‌ سه قوه به نتایج ملموسی منجر شود که مردم آن را خیلی زود در زندگی روزمره‌شان احساس کنند
زهرا بهروز آذر معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با انتشار پیامی به جلسه سران سه قوه اشاره و نسبت به نتایج آن ابراز امیدواری کرد و نوشت:
برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی، سران سه قوه در نشستی ویژه با حضور اعضای هیأت دولت، شورای عالی قضایی، رؤسای کمیسیون‌های مجلس و هیأت‌رئیسه مجلس و حدود 100 نفر از مسئولان گرد هم آمدند.

در این نشست، همگان بر ضرورت ‎وحدت تأکید کردند و محور اصلی گفت‌وگوها، ‎همدلی و همکاری برای عبور از بحران‌ها و هماهنگی قوا برای رفع مشکلات اقتصادی، بهبود معیشت و ایجاد فرصت‌های برابر برای همه مردم بود ‏و تاکید شد که شاخص مردم هستند و هر اقدامی که باعث نارضایتی و عصبانیت مردم شود، باید متوقف شود.
وظیفه مسئولان حل مشکلات همه مردم با عدالت و انصاف است، نه اعمال سلیقه شخصی.
امید که این همدلی‌ها به تصمیمات درست و نتایج ملموسی منجر شود که مردم آن را خیلی زود در زندگی روزمره‌شان احساس کنند؛ در سفره‌هایشان، در امنیت شغلی‌شان و در آینده‌ای روشن برای فرزندانشان.

http://www.javanannews.ir/fa/News/1451134/پیام-معاون-رئیس-جمهور-درباره-جلسه-همدلی-قوا
بستن   چاپ