آریا جوان
تکریم خانواده‌های شهدا وظیفه همگانی است
دوشنبه 22 بهمن 1403 - 13:00:26
آریا جوان - استاندار قم با حضور در منزل شهید حیدری با مادر این شهید والامقام دیدار و از ایثار و فداکاری خانواده‌های معظم شهدا تجلیل کرد. در این دیدار، مدیرکل بنیاد شهید و رئیس دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید استان قم نیز با تأکید بر جایگاه والای شهدا، تکریم خانواده‌های آنان را وظیفه‌ای همگانی دانستند.

به گزارش ایثار، مهندس اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، با حضور در منزل شهید والامقام حیدری، با مادر این شهید بزرگوار دیدار و از ایثار و فداکاری خانواده‌های معظم شهدا تجلیل کرد.
حجت‌الاسلام هنرمند،مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم، در این دیدار با اشاره به جایگاه والای شهدا در فرهنگ اسلامی، گفت: خانواده‌های شهدا سرمایه‌های ارزشمند انقلاب هستند و دیدار با این عزیزان، علاوه بر ادای دین، فرصتی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی افزود: شهدای ما با نثار جان خود، استقلال و عزت امروز کشور را رقم زدند و ما وظیفه داریم ادامه‌دهنده راه آن‌ها باشیم. تکریم خانواده‌های شهدا و رسیدگی به امور آنان، یکی از اولویت‌های بنیاد شهید است.
هنرمند نیز در این دیدار اظهار داشت: دیدار با خانواده‌های شهدا یک وظیفه الهی و اجتماعی است که موجب زنده نگه‌داشتن ارزش‌های والای انقلاب اسلامی می‌شود.
استاندار قم نیز در این دیدار با تأکید بر جایگاه والای شهدا، بیان کرد: امنیت و پیشرفت امروز کشور مدیون خون پاک شهداست و همه مسئولان باید خود را خدمتگزار خانواده‌های معظم شهدا بدانند. در پایان این دیدار، مادر شهید حیدری ضمن ابراز خرسندی از این حضور، خاطراتی از فرزند شهیدش را بیان کرد و از توجه مسئولان به خانواده‌های شهدا قدردانی کرد.

http://www.javanannews.ir/fa/News/1454549/تکریم-خانواده‌های-شهدا-وظیفه-همگانی-است
بستن   چاپ