آریا جوان
کارگردان مستند جنجالی «ضد قهرمان»: دوست دارم درباره خاتمی و احمدی‌نژاد فیلم بسازم
يکشنبه 28 بهمن 1403 - 17:05:04
آریا جوان - سلام سینما / عارف افشار، کارگردان مستند جنجالی «ضد قهرمان»، به جالب‌ترین جنبه‌های کاری خود اشاره کرد و درباره علاقه‌اش به ساخت مستندهای سیاسی و اجتماعی سخن گفت.
افشار که در مستند خود به بررسی شخصیت‌های تاثیرگذار و پرچالش پرداخته و در پاسخ به سوالی در مورد فیلمسازی درباره شخصیت‌های سیاسی ایران گفت: « شخصیت‌های جریان‌ساز و تاثیرگذار، فارغ از تعلقات سیاسی‌شان، برایم جذاب هستند و دوست دارم درباره آنها فیلم بسازم. حتی اگر قرار باشد به مسائلی چون محمد خاتمی و محمود احمدی‌نژاد بپردازم، هیچگونه تعلق خاطر جناحی نخواهم داشت. »
 «برای من، شخصیت‌های با تاثیری چون خاتمی و احمدی‌نژاد، که در دوران خود بخش زیادی از تاریخ معاصر کشور را رقم زده‌اند، جزو سوژه‌های جالب برای کار هستند.»
افشار که مستند «ضد قهرمان» را در یک فضای بسیار حساس به تصویر کشید، درباره مسیر پرفراز و نشیب فیلمش در جشنواره‌های مختلف نیز صحبت کرد: «هنوز هم باورم نمی‌شود که فیلمم توانسته به جشنواره فجر راه یابد.
پیش از این، وقتی در جشنواره سینماحقیقت شرکت کردیم، اصلاً نمی‌دانستم سرنوشت فیلم چه خواهد شد. وقتی فیلم در آن جشنواره به نمایش درآمد و حتی نامزد بهترین فیلم شد، برای من یک اتفاق فوق‌العاده بود، اما هیچ وقت فکر نمی‌کردم ضد قهرمان به جشنواره فجر هم برسد.»
او همچنین اشاره کرد که با این موفقیت‌ها، تغییرات مدیریتی در حوزه فرهنگی و سینمایی را تاثیرگذار دانست: «اینکه فرد یا مدیر جدیدی در فضای فرهنگی بیاید، تاثیرات زیادی بر سرنوشت فیلم‌ها و جریانات فرهنگی دارد. برای فیلمساز، مخاطب و کلیت فرهنگ این تغییرات می‌تواند سرنوشت‌ساز باشد. البته این جمله هم‌زمان هم طنز است، هم تراژدی. فیلمی که سال گذشته نمایش آن ممنوع بود، امسال هم در سینماحقیقت روی پرده رفت و هم در جشنواره فجر نمایش داشت. اینها نشان می‌دهند که فضا چقدر می‌تواند تغییر کند.»

http://www.javanannews.ir/fa/News/1457493/کارگردان-مستند-جنجالی-«ضد-قهرمان»--دوست-دارم-درباره-خاتمی-و-احمدی‌نژاد-فیلم-بسازم
بستن   چاپ