آریا جوان
درخواست رئال رد شد؛ غیبت بلینگام در دو دیدار
جمعه 3 اسفند 1403 - 22:11:09
آریا جوان - ورزش 3 /کمیته استیناف درخواست فرجام‌خواهی باشگاه رئال مادرید را که پس از تصمیم کمیته مسابقات برای محرومیت این بازیکن از دو بازی ارائه شده بود، رد کرد.
ماجرا از بازی مقابل اوساسونا آغاز شد، جایی که بلینگام به دلیل گفتن عبارتی به مونوئرا مونترو، داور بازی، از زمین بازی اخراج شد. این عبارت بحث‌های زیادی را در سطح ملی ایجاد کرد و باعث شد که درباره آنچه که این بازیکن انگلیسی گفته و معنای دقیق آن بحث‌های گسترده‌ای شکل بگیرد.
طبق ادعای بلینگام و کارلو آنچلوتی، جمله‌ای که این بازیکن به زبان آورده توهین به داور نبوده. با این حال، این عبارت معانی مختلفی دارد و در بیشتر موارد به‌عنوان بی‌احترامی تلقی می‌شود.
حتی پپ گواردیولا نیز در کنفرانس خبری پیش از دیدار برگشت پلی‌آف لیگ قهرمانان مقابل رئال مادرید در مورد این موضوع مورد سؤال قرار گرفت. سرمربی منچسترسیتی گفت که آنچه اهمیت دارد «قصد و نیت» بلینگام هنگام گفتن این جمله بوده و اینکه برای روشن شدن موضوع، باید از خود این بازیکن سؤال کرد.
رئال مادرید ابتدا نسبت به دریافت کارت قرمز توسط بلینگام اعتراض کرد، اما کمیته انضباطی اعلام کرد که «نه تصاویر ارائه‌شده و نه شواهد کارشناسی پیوست‌شده، امکان رسیدن به این نتیجه قطعی را فراهم نمی‌کنند که بازیکن عبارت مندرج در گزارش داور را نگفته و چیز دیگری گفته است. به‌طور خاص، شواهد ویدئویی نیز لحظه دقیق ادای این جمله را به‌طور کامل ثبت نمی‌کنند.»

آریا جوان


در این شرایط، کمیته تصمیم به حفظ محرومیت گرفت و استدلال کرد که مدارک ارائه‌شده توسط رئال مادرید «برای از بین بردن اعتبار گزارش داوری کافی نیستند.» درخواست فرجام‌خواهی باشگاه مادریدی پس از اطلاع از این محرومیت نیز نتیجه‌ای در برنداشت و در نتیجه، هیچ‌کس نمی‌تواند مانع اجرای این محرومیت شود.
بلینگام در بازی‌های حساس مقابل خیرونا و بتیس غایب خواهد بود، دو دیداری که با توجه به رقابت فشرده در هفته‌های اخیر لالیگا، می‌توانند تأثیر مهمی در سرنوشت تیم داشته باشند.

http://www.javanannews.ir/fa/News/1460050/درخواست-رئال-رد-شد؛-غیبت-بلینگام-در-دو-دیدار
بستن   چاپ