آریا جوان
روزبه چشمی با کت و شلوار به استقبال النصر رفت
يکشنبه 12 اسفند 1403 - 10:01:48
آریا جوان - ورزش 3 /بازیکن ملی‌پوش استقلال 48 ساعت قبل از جدال حساس آسیایی دور از تمرین گروهی بود.
در حالی که میودراگ بوژوویچ مهم‌ترین روز تمرینی برای آماده‌سازی تیمش مقابل النصر را در ابتدای هفته داشت، اما روزبه چشمی به‌عنوان یکی از مهره‌های شاخص آبی‌ها در تمرین گروهی حاضر نبود و مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال کاری کرد تا نتواند در کنار تیمش باشد.
روزبه چشمی که در غیاب علیرضا جهانبخش و مهدی طارمی به‌عنوان کاپیتان‌های تیم ملی در مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال در کنار امیر قلعه‌نویی حاضر شد و با توجه به تجربه‌اش نماینده ملی‌پوشان فوتبال بود، با لباس رسمی در این مراسم شرکت کرد
مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال از حدود ساعت 9 آغاز و تقریبا تا ساعت 14:30 ادامه داشت که همین اتفاق موجب شد روزبه چشمی به اجبار به نمایندگی از ملی‌پوشان فوتبال در این مراسم بماند و تمرین گروهی و مهم آبی‌ها قبل از دیدار با النصر عربستان را از دست بدهد.
روزبه که به‌خاطر حضور طولانی مدت در تیم ملی و تجربه دو جام جهانی 2018 و 2022 و گلزنی در این رقابت‌ها مقابل ولز به‌عنوان نماینده بازیکنان انتخاب شده بود، در مجمع انتخاباتی فدراسیون با کت و شلوار دیده شد و آرای خود را به صندوق انداخت.
این مهره ملی‌پوش استقلال امیدوار است فردا در آخرین تمرین تیمش پیش از دیدار حساس مقابل النصر عربستان با آمادگی کامل حاضر شود و بوژوویچ نیز امیدوار است بازیکن با تجربه تیمش شرایط خوبی داشته باشد.

آریا جوان


http://www.javanannews.ir/fa/News/1463985/روزبه-چشمی-با-کت-و-شلوار-به-استقبال-النصر-رفت
بستن   چاپ