آریا جوان
شهرام قائدی به‌خوبی از عهده نقش «رضا عطاران» برآمد
يکشنبه 12 اسفند 1403 - 10:02:05
آریا جوان - ایسنا / کارگردان «بدل» می‌گوید پس از توقف تاگزیر پخش این سریال که به دلیل شهادت رییس جمهور وقت کشورمان رخ داد، این مجموعه مناسبتی حالا پس از حدود یک سال در زمان مناسبی پخش می‌شود و البته با حذف برخی صحنه‌ها، تعداد قسمت‌ها از 26 به 18 قسمت رسیده است.
علیرضا مسعودی ـ کارگردان سریال «بدل» درباره پخش سریالش در رمضان 1403 پس از حدود یک سال وقفه، اظهار کرد: اتفاقا داستان سریال ما در ایام رمضان می‌گذرد و خوشحالم که در این مناسبت به پخش می‌رسد. 
او سپس یادآور شد: قرار بود سریال «بدل» سال گذشته پخش شود اما این اتفاق نیفتاد. در ادامه هم زمانی که پخش آغاز شد، بعد از چند قسمت به شهادت آیت الله رئیسی خورد و طبیعتا یک هفته ـ 10 روز ما آنتن نداشتیم، در ادامه هم مسابقات جام ملت‌ها پیش آمد و واقعا شبکه برای پخش جا نداشت اما حالا به وقتی که دوست داشتیم برای پخش رسیدیم. 
مسعودی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سریال‌ دیگری هم آماده شده، قرار بر این است سریال ما در 18 قسمت روی آنتن برود و به همین دلیل مجبور شدیم برخی سکانس‌ها و قسمت‌ها را حذف کنیم و تا در تعداد قسمت تعیین شده روی آنتن باشیم.

آریا جوان


این نویسنده و کارگردان در پاسخ به اینکه سریال «بدل» در طول یک سال آیا با تغییرات دیگری هم مواجه شده؟ اظهار کرد: سریال همان کار است؛ با این تفاوت که برخی سکانس‌ها حذف و کوتاه‌تر شده است.
علی مسعودی (مشهدی) درباره دشواری‌های ساخت سریال کمدی در تلویزیون، با اشاره به سریال «بدل» اظهار کرد: به نظرم تمام بازیگران در این کار (بدل) شاهکار هستند و به‌ویژه شهرام قائدی که خیلی خوب در قالب نقش رضا عطاران درآمد؛ گویی خودش و نسل او عطار بوده‌اند، عنوان شخصیت رضا عطاران هم بر اساس عطار بودن او انتخاب شده است. بازیگران دیگر هم همینطور به خوبی از عهده کار برآمده‌اند. به هر حال کار سختی‌های خودش را دارد و ما با تمام سختی‌هایی که با آن روبرو بودیم، سریال را ساختیم. بعدها پرانتز باز خواهم کرد و درباره شرایط تولید صحبت خواهم کرد. از تیم بازیگران‌مان ممنونم که به شدت صد خودشان را گذاشتند و سایر عوامل نیز همین‌طور عالی بودند اما به هر حال برخی مواقع وضعیت طوری است که همه چیز با هم خوب پیش نمی‌رود.

آریا جوان


این کارگردان در پایان درباره تعامل با تلویزیون و درعین حال چالش‌هایی که داشته اظهار کرد: من تاکنون هرآنچه که به‌دست آوردم از طریق تلویزیون بوده و بچه تلویزیون هستم. 29 سریال برای تلویزیون نوشتم و سه سریال برای تلویزیون ساختم. تشکر ویژه می‌کنم از کسانی که کمک کردند کار ما به پخش برسد از آقای نقویان و آقای جبلی عزیز در این خصوص تشکر ویژه دارم.
به گزارش ایسنا، سریال «بدل» به کارگردانی علی مسعودی ساخته و همزمان با آغاز رمضان از شبکه سه پخش می شود و تا ابتدای شب‌های قدر ادامه دارد.
مسعودی پیش از این «نوروز رنگی» را برای نوروز ساخته بود. سریال بدل زندگی خانواده‌ای که از قدیم، نسل‌به‌نسل به شغل عطاری مشغول هستند را نشان می‌دهد. این خانواده با تغییر و تحول در شیوه زندگی مردم در دنیای امروز با چالش‌هایی روبه‌رو شده‌اند. این مجموعه کمدی اوایل امسال به شبکه سه آمد اما تنها سه قسمت روی آنتن رفت و شهادت رئیس‌جمهور وقت و همراهانش باعث شد تا این سریال همچون دیگر برنامه‌ها و مجموعه‌های طنز تلویزیون چند روزی جایِ خودش را به مستندها و برنامه‌های مربوط به شهدای خدمت بدهد. در ادامه هم اینگونه عنوان شد که تلاقی ساعت پخش سریال با مسابقات فوتبال یورو 2024 در شبکه سه سیما و در پیش بودن ماه‌های محرم و صفر، ادامه پخش این مجموعه تلویزیونی را به زمانی مناسب در ماه‌های آینده موکول کرد.
سریال «بدل» محصول سیمافیلم است که ماجرای تحول انسان را در فضایی طنز به نمایش درمی‌آورد.
شهرام قائدی، هادی عامل هاشمی، داریوش سلیمی، اصغر حیدری، ساعد هدایتی، اشکان اشتیاق از جمله بازیگرانی هستند که در سریال تلویزیونی «بدل» بازی می‌کنند. همچنین چند بازیگر جدید هم در این سریال معرفی می‌شوند که از جمله آن می‌توان به فرزانه سهیلی و پریسا مقتدی اشاره کرد.
علی مسعودی همچون کارهای دیگر خودش «بدل» را هم به نگارش درآورده و قرار بود کار در 26 قسمت پخش شود اما با حذف برخی سکانس‌ها در 18 قسمت 52 دقیقه‌ای پخش خواهد شد.

آریا جوان



http://www.javanannews.ir/fa/News/1463991/شهرام-قائدی-به‌خوبی-از-عهده-نقش-«رضا-عطاران»-برآمد
بستن   چاپ