آریا جوان
برانکو چهارمین گلزن برتر جهان را کنار گذاشت!
پنجشنبه 16 اسفند 1403 - 11:56:20
آریا جوان - ورزش 3 /وو لِی به دلیل دور شدن از فرم همیشگی خود و یک مصدومیت جزئی نتوانست در فهرست 32 نفره بازیکنان چین برای مسابقات مقدماتی جام جهانی 2026 که در ماه مارس برگزار می‌شود، قرار بگیرد.
تیم ملی چین تحت هدایت برانکو ایوانکوویچ، فهرست بازیکنان خود را برای دیدارهای دور سوم مقدماتی جام جهانی در گروه C اعلام کرد؛ بازی خارج از خانه مقابل عربستان سعودی در تاریخ 21 مارس در ورزشگاه اول پارک ریاض و دیدار خانگی مقابل استرالیا در تاریخ 25 مارس در ورزشگاه هانگژو.
برانکو در فهرست ماه مارس خود تصمیم جسورانه‌ای گرفت و وو لِی، بازیکن باتجربه و ستاره تیم را کنار گذاشت.

آریا جوان

او با این تصمیم نشان داد که به جای وو لِی، که برخلاف عملکرد درخشانش در سوپرلیگ چین، در تیم ملی نتوانسته بود تأثیرگذار باشد، ترجیح می‌دهد از بازیکنانی استفاده کند که در حال حاضر در فرم خوبی هستند.
در مقابل، لیو چنگ‌وی، مهاجم جوان و تازه‌کار که در یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا زیر 20 سال آسیا مقابل عربستان سعودی پنالتی را از دست داده و عملکرد ضعیفی داشت، به تیم دعوت شده است.
وو لِی که در سال 2019 از شانگهای شانگانگ به اسپانیول در اروپا پیوست، به عنوان بهترین مهاجم چین شناخته می‌شود.

آریا جوان

به‌ویژه، وو لِی سال گذشته پس از ویکتور گیوکرس (اسپورتینگ)، ارلینگ هالند (منچستر سیتی) و هری کین (بایرن مونیخ)، به عنوان چهارمین گلزن برتر جهان در سال 2024 در مجموع گل‌های باشگاهی و ملی انتخاب شد و توجه‌ها را به خود جلب کرد.
او با پشت سر گذاشتن مهاجمان برجسته‌ای چون روبرت لواندوفسکی (بارسلونا) و کریستیانو رونالدو (النصر)، با افتخار در جایگاه چهارم قرار گرفت. خط حمله چین بدون وو لِی قابل تصور نبود.
او که در جام ملت‌های آسیا 2019 و 2024 به طور متوالی حضور داشت و در مقدماتی جام جهانی 2022 فیفا در قطر درخشید، محوبیت زیادی در کشورش دارد، با این حال، ایوانکوویچ تصمیم گرفت برای دو بازی حساس پیش‌رو وو لِی را کنار بگذارد.
انتظار می‌رود جای خالی وو لِی را هو یونگ‌یونگ، بازیکن نروژی‌الاصل که به تابعیت چین درآمده، و بهرام عبدالولی، استعداد جوان متولد 2003، پر کنند. هو یونگ‌یونگ که سابقه بازی در تیم‌های رده سنی نروژ را دارد، پس از اخذ تابعیت چین، در ژانویه امسال برای اولین بار به تیم ملی چین دعوت شد. عبدالولی نیز پیش‌تر در آوریل سال گذشته در جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا و مقدماتی المپیک 2024 پاریس به عنوان مهاجم نوک چین بازی کرده بود.
بازار

http://www.javanannews.ir/fa/News/1465999/برانکو-چهارمین-گلزن-برتر-جهان-را-کنار-گذاشت!
بستن   چاپ