آریا جوان
اعلام آمادگی اتریش برای میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 19:20:35
آریا جوان - باشگاه خبرنگاران / وزیر امور خارجه اتریش ضمن استقبال از مذاکرات ایران و آمریکا درخصوص برنامه‌ی هسته‌ای تهران تمایل خود را برای میزبانی این مذاکرات ابراز کرد.
بئات ماینل رایزینگر پس از ورود به نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ گفت: من از تلاش‌های دیپلماتیک مجدد برای دستیابی به توافق بسیار استقبال می‌کنم. فکر می‌کنم این بسیار مهم است و ما نیز از آن حمایت خواهیم کرد و این دیدگاه غالب در اتحادیه اروپا است.
او اعلام کرد که وین، به دلیل روابط اتریش با هر دو طرف در مذاکرات و همچنین به دلیل اینکه مقر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین است، می‌تواند محل مذاکرات در دوم باشد.
وزیر خارجه اتریش افزود: من قبلا در این مورد با رافائل گروسی (مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی) صحبت کرده‌ام، زیرا او طبیعتا اطلاعات مهمی در مورد مسئله ایران دارد و البته ما مجددا سرمایه خود را به عنوان محل برگزاری این مذاکرات پیشنهاد می‌کنیم.
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز در همین راستا گفت که محل برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در حال بررسی است و عمان میانجی بین تهران و واشنگتن باقی خواهد ماند، اما ممکن است خود مذاکرات به مکان دیگری منتقل شود. ساعتی پیش نیز آکسیوس به نقل از منابع مطلع ادعا کرد که دور دوم مذاکرات آمریکا و ایران ممکن است در رم برگزار شود.
بازار
شایان ذکر است مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا روز شنبه 21 فروردین ماه در مسقط پایتخت عمان انجام شد که ریاست هیات ایرانی را سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و ریاست هیات آمریکایی را استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برعهده داشت. دو طرف تاکید کردند که مذاکرات در فضایی «مثبت و سازنده» انجام شد و بر ادامه آن توافق کردند. دور دوم این مذاکرات قرار است 19 آوریل برگزار شود.

http://www.javanannews.ir/fa/News/1482854/اعلام-آمادگی-اتریش-برای-میزبانی-مذاکرات-ایران-و-آمریکا
بستن   چاپ