آریا جوان
سامسونگ با تیمی تازه‌نفس، می‌خواهد طراحی و تجربه کاربری گوشی‌هایش را متحول کند
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 22:26:30
آریا جوان - زومیت / مدیر واحد موبایل سامسونگ می‌خواهد تغییرات مثبت جدیدی در این بخش ایجاد کند.
سامسونگ سابقه‌ی درخشانی در طراحی گوشی‌های هوشمند دارد؛ به‌گونه‌ای که با معرفی سری گلکسی نوت عصر نمایشگر‌های بزرگ را آغاز و به‌تنهایی گوشی‌های تاشدنی را به یکی از دسته‌های مهم بازار تبدیل کرد.
به‌ گزارش Chosun Biz، طبیعت صنعت گوشی‌های هوشمند به‌گونه‌ای است که حتی فناوری انقلابی هم بعداز مدتی یکنواخت می‌شوند و به تغییر و بهبود مداوم نیاز دارند. تی‌ام رو، مدیر واحد موبایل سامسونگ، از چنین موضوعی آگاهی دارد و می‌خواهد طراحی و تجربه کاربری گوشی‌های سامسونگ را متحول کند.
بازار
پس‌از درگذشت جونگ‌هی هان، نایب‌رئیس سامسونگ در ماه گذشته، تی‌ام رو مسئولیت نظارت‌ بر کل تجارت دستگاه‌ها و لوازم‌ خانگی شرکت را بر‌عهده گرفت. مدیر بخش موبایل سامسونگ گفت که برای این حوزه به‌دنبال کشف بازار‌های جدید است و می‌خواهد رشدش را بیشتر از همیشه کند.
تی‌ام رو اکنون ایمیلی داخلی به کارمندان بخش موبایل ارسال کرده و بخش‌هایی را برجسته کرده است که قصد دارد توجه ویژه‌‌ای به آن‌ها شود. او اعلام کرد که علاوه‌بر بهبود بخش‌های اصلی عملیات فروش برای رشد درآمد، تمرکز بیشتری روی طراحی و تجربه‌ی کاربری خواهند داشت.
در پی برنامه‌های جدید سامسونگ، شاهد انتصاب مائورو پورچینی، یکی از طراحان برجسته در بخش طراحی موبایل غول فناوری کره‌ای هستیم. علاوه‌بر این، سوفیا هوانگ جودیش، رئیس سابق Tommy Hilfiger آمریکای‌شمالی، به‌عنوان مدیر جهانی خرده‌فروشی سامسونگ به‌ کار گرفته شده است.
تی‌ام رو اطمینان دارد که شرکتش از مشکلات ناشی از تعرفه‌های اخیر آمریکا عبور خواهد کرد و سرعت در تصمیم‌گیری و اجرا را کلیدی برای موفقیت در این زمان‌های دشوار می‌داند.

http://www.javanannews.ir/fa/News/1484803/سامسونگ-با-تیمی-تازه‌نفس،-می‌خواهد-طراحی-و-تجربه-کاربری-گوشی‌هایش-را-متحول-کند
بستن   چاپ