آریا جوان
تراکتوریِ قدیم به سمت لیگ برتر
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 17:18:15
آریا جوان - ورزش 3 /هافبک تبریزی پیکان نمایش موثری در جریان پیروزی مهم تیمش مقابل آریو داشت.
پیکان در حالی تبدیل به یکی از مدعیان جدی صعود به لیگ برتر شده و سعی دارد خیلی زود به سطح اول فوتبال ایران برگردد که مهره‌های شناخته شده و با تجربه‌ای در ترکیب خود می‌بیند و علیرضا نقی‌زاده هم یکی از آنهاست و دیروز هم توانست برابر آریو اسلامشهر مثمر ثمر ظاهر شود.
نقی‌زاده که در جریان پیروزی پیکان مقابل نفت مسجدسلیمان گل حساسی را برای پیروزی تیمش به ثمر رسانده و در هفته‌های اخیر نیز شرایط خوبی داشت، دیروز هم در کنار سامان نریمان‌جهان در میانه زمین نمایش پرتلاشی ارائه داد و هر دو بازیکن تبریزی در ایجاد موقعیت برای خودروسازان موفق کار کردند.

آریا جوان

هافبک سابق تراکتور در کنار نریمان‌جهان که او هم قبلا در جمع سرخ پوشان تبریزی بوده، یکی از عوامل موفقیت پیکان در فصل جاری لیگ یک و در مسیر صعود به لیگ برتر به شمار می‌روند که امیدوار هستند این تیم را به هدفش برسانند.
نقی‌زاده پس از سال‌ها بازی در لیگ برتر و حضور در تراکتور، آلومینیوم، مس رفسنجان، سپاهان و ... در نقل و انتقالات زمستانی از خیبر خرم‌آباد به پیکان رفت که احتمالا پس از 6 ماه دوباره با خودروسازان لیگ برتری شود.
بازار

http://www.javanannews.ir/fa/News/1487557/تراکتوریِ-قدیم-به-سمت-لیگ-برتر
بستن   چاپ