آریا جوان
بابک لطیفی درگذشت
دوشنبه 8 ارديبهشت 1404 - 15:42:49
آریا جوان - بابک لطیفی شاعر و نمایشنامه نویس خرم آبادی براثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.

بر اساس گزارش ایران تئاتر، لطیفی متولد 1350 در خرم‌آباد، دانش‌آموخته تئاتر و هنرهای نمایشی از دانشکده سینما-تئاتر دانشگاه هنر تهران بود.
او از سال 1378 گروه تئاتر زمین را بنا نهاد و در مقام کارگردان بیش از دوازده نمایش را در تهران، خرم‌آباد، شیراز و چند شهر دیگر به روی صحنه برد.
لطیفی از چهره‌های شاخص اما گمنام شعر آوانگارد دهه هفتاد به‌شمار می‌رفت.
اولین مجموعه اشعار لطیفی با عنوان «بیست‌وهشت پرنده‌ی کوچک» در سال 1382 توسط نشر نیم‌نگاه چاپ و منتشر شده بود و چند سال بعد پس از سال‌ها بی‌خبری، مجموعه «چه بگویم بانو؟!» از او توسط نشر پریسک منتشر شد.
این مجموعه شامل آثار او بین سال‌های دهه‌هفتاد تا اواخر دهه نود است.
تهران - تورنتو (فیلمنامه سینمایی)؛ افسون (فیلمنامه سینمایی)، داش آکل (نمایشنامه)؛ قصه غریب پروانه و چاقو (نمایشنامه)؛ جن زدگان (نمایشنامه، کارگردانی، بازیگری و تهیه‌کنندگی) از جمله آثار منتشر شده لطیفی در زمینه هنر نمایش هستند.
مراسم تشییع پیکر این هنرمند امروز یکشنبه هفتم اردیبهشت ساعت 14 از غسالخانه به سمت قبرستان خضر بهشت دوم برگزار می‌شود.

http://www.javanannews.ir/fa/News/1490217/بابک-لطیفی-درگذشت
بستن   چاپ