آریا جوان

آخرين مطالب

جواهرات پنهان «لوور» گردشگری

جواهرات پنهان «لوور»
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایسنا / موزه لوور، واقع در قلب پاریس که بزرگترین و پربازدیدترین موزه جهان است، در اصل قلعه‌ای بود که در اواخر قرن دوازدهم میلادی ساخته شد اما در سال 1793 به یک کاخ سلطنتی و در نهایت به یک موزه عمومی تبدیل شد. معروف‌ترین اثر آن «مونالیزا» اثر لئوناردو داوینچی است که لبخند معمایی آن، سالانه میلیون‌ها بازدیدکننده را به خود جذب می‌کند. از دیگر آثار برجسته لوور می‌توان به تندیس یونان باستان «ونوس دمیلو»، مجسمه «پیروزی بالدار ساموتراس» و نقاشی «آزادی هدایتگر مردم» اثر یوژن دلاکروا اشاره کرد.
مجموعه موزه لوور که بیش از 380 هزار شیء را در خود جای داده است، هزاران سال تاریخ را در بر می‌گیرد و شامل طیف وسیعی از تمدن‌هاست. در ادامه به منتخبی از آثار قابل‌توجه این موزه می‌پردازیم.
«پرتره زنی از دربار میلان» ( La Belle Ferronnière)

آریا جوان


به جز «مونالیزا» نقاشی‌های بیشتری از «داوینچی» ‌در «لوور» نگهداری می‌شود. یکی از این نقاشی‌ها «پرتره زنی از دربار میلان» است که با نام «La Belle Ferronnière» نیز شناخته می‌شود. هویت واقعی این زن هنوز مشخص نیست.
«لئوناردو» این نقاشی را در نخستین دورانی که در میلان اقامت داشت و به سبک «اسفوماتو» خلق کرده است. «اسفوماتو» روشی است که در آن سوژه، خطوط مشخصی ندارد و به نظر می‌رسد که با پس‌زمینه ترکیب شده است. در نتیجه، لئوناردو حتی با کشیدن پرتره، صحنه‌ای بسیار پویا خلق کرده است. بانویی که در این نقاشی به تصویر کشیده شده است به سمت چپ خود چرخیده است، گویی که توجه او توسط کسی جلب شده است. در نهایت، نور نیز جزئیات صورت و لباس تزئین‌شدۀ او را در مورد توجه قرار داده است.
«گاو سلاخی‌شده» ‌

آریا جوان


تابلو نقاشی «گاو سلاخی‌شده» شاهکار هنر هلندی اثر «رامبرانت» ‌است. یک تکه گوشت بزرگ از میله چوبی در فضایی تاریک آویزان شده است. شخصی پوست را کنده و سر لاشه را جدا کرده است، هیچ عضو دیگری در داخل حیوان دیده نمی شود. این هنرمند با قلم موهای ضخیم نقاشی کرده است تا گوشت را واقعی جلوه دهد.
این نقاشی نیز مانند بسیاری دیگر از آثار هنری هلندی قرن 17، موضوعی واقع‌گرایانه را ارائه کرده است اما معنای عمیق‌تری در آن نهفته است. با این حال، معنی آن هنوز نامشخص است، یا بهتر است بگوییم هرگز بر سر معنای او توافق حاصل نشد. در طول قرن‌ها تفاسیر زیادی از این نقاشی شده است.
یکی از تفسیرهای مطرح شده این است که این نقاشی نشانگر «ممنتو موری» است که عبارت هنری و نمادین که یادآور اجتناب‌ناپذیر بودن مرگ است.
«رامبرانت فان راین» به اندازه‌ای شهرت دارد که ما حتی امروزه این نقاش چیره‌دست هلندی را با نام کوچک صدا می‌زنیم. او که تابلوهای نقاشی با موضوعات مختلفی از جمله منظره و صحنه‌های تاریخی و اسطوره‌ای را خلق می‌کرد، ‌در بخش اعظمی از قرن هفدهم میلادی چهره برجسته هنر هلند بود. او علاوه‌بر اینکه برخی از مهم‌ترین پرتره‌های گروهی عصر طلایی هلند را خلق کرده است، حدود 80 خودنگاره در قالب تابلو نقاشی و طراحی از خود به جای گذاشت.
بهره‌گیری استادانه «رامبرانت» ‌از نور، ‌او را به یکی از محبوب‌ترین نقاشان در بین هنردوستان امروزی تبدیل کرده است. تابلوهای نقاشی «گشت شبانه» و «کلاس تشریح دکتر نیکولاس تولپ» از مشهورترین آثار هنری او به شمار می‌روند.
«تابوت متعلق به Tamutnefret»

آریا جوان


در طول دودمان نوزدهم مصر باستان (1292 تا 1075 پیش از میلاد) یک تابوت زیبا در مصر ساخته شد. این تابوت در نزدیکی شهر باستانی «تبای» کشف شده است.
تابوت از جنس چوب ساخته شده است و به طرز شگفت‌انگیزی با رنگ و طلا تزئین شده است و روی آن تصاویری از خدایان مصری مانند «ازیریس» و همچنین نوشته‌های بسیار پیچیده به خط هیروگلیف نقش بسته است. همانطور که مرسوم بود، این نوشته‌ها در حقیقت جملات مخصوص خاکسپاری است که برای همراهی مردگان در سفر آن‌ها به زندگی ابدی نوشته می‌شدند. این شیء‌ تاریخی چشمگیر 192 سانتی متر طول و 59.5 سانتی‌متر عرض دارد.
«لاماسو»

آریا جوان


در قرن هشتم پیش از میلاد، پادشاه «سارگون» بر امپراتوری آشور حکومت می‌کرد. روزی تصمیم گرفت که پایتخت جدید انتخاب کند. او محوطه بزرگی را انتخاب کرد که «دور شاروکین» یا «دژ سارگون» ‌نام گرفت و ساخت آن آغاز شد. با این حال سارگون درگذشت و پسر و جانشین او پایتخت را در «نینیوه» (نینوا) بازسازی کرد و «دور شاروکین» را رها کردند.
این محوطه تا پیش از آنکه در سال 1843 میلادی توسط یک باستان‌شناس فرانسوی کشف شود، فراموش شده بود.
نقش برجسته‌های کم‌ارتفاع باورنکردنی نشان‌دهنده فعالیت‌های آن زمان مانند تیراندازی با کمان و رژه‌های نظامی به منظور تجلیل از پادشاه از جمله آثاری است که کشف شده است. روی درها، گاوهای نر بزرگ بالدار با صورت انسان ساخته می‌شد. آنها ایزدان محافظی به نام «لاماسو» را به تصویر می‌کشند که در نقاط استراتژیک اقامتگاه پادشاه قرار می‌گرفتند.
«تزئینات کاخ داریوش یکم در شوش»

آریا جوان


باستان‌شناسی در طول قرن نوزدهم میلادی به ویژه در شرق و خاورمیانه شاهد یک دوره بزرگ پیشرفت بود. در سال 1884 میلادی و 1886 میلادی دو باستان‌شناس فرانسوی محوطه‌ای را کاوش کردند که چند سال قبل توسط کاوشگر دیگری کشف شده بود. این مکان کاخ داریوش یکم در شوش بود.
قوانین آن زمان و استعمار اجازه جابجایی کل مکان‌ها را می‌داد، بنابراین این اقامتگاه منتقل شد و تا حد زیادی در موزه لوور سرهم شد.
«آپارتمان ناپلئون سوم» ‌

آریا جوان


«لوور» ‌ در اصل کاخی بود که پادشاهان، وزیران و درباریان در آن سکونت داشتند و از آن بازدید می‌کردند. یک بخش از این موزه هنوز هم مانند قرن 19 باقی مانده است. قسمت‌هایی از این بخش قدیمی موزه آپارتمان‌های «ناپلئون سوم» است که از مجموعه‌ای از اتاق‌ها و فضاهای مملو تزئینات، اسباب مجلل، صندلی‌های نفیس و میزهای بسیار طولانی تشکیل شده است. در آن زمان این اتاق‌ها به نخست وزیر «امپراتوری دوم» تعلق داشتند. این اتاق‌ها بعداً و در سال 1989 به وزیر دارایی رسیدند و پس از آن موزه لوور تبدیل به موزه شد و آپارتمان‌ها به روی بازدیدکنندگان باز شد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1383001/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وان‌پلاس یکی دیگر از گوشی‌هایش را به اندروید 15 آپدیت کرد

سامسونگ یک قرارداد تجاری مهم دیگر را هم از دست داد

تقویت بخش مدیریتی پرسپولیس از زبان رضا درویش

استوری جنجالی سعید دقیقی علیه داور قرمزپوش!

آقای فرشید اسماعیلی، به تمرین برگرد!

پاسخ مدیر تیم سپاهان به درویش

اینجا ژاپن نه، انزلی است

روانخواه، سرمربی هوادار: برای مالک، مدیرعامل و عوامل اجرایی باشگاه ناراحتم

کارترون: گفتند برای آماده‌کردن VAR بازی با تاخیر شروع شود اما من گفتم بازی را سر وقت شروع کنند

صحبت های مدیرعامل آلومینیوم بعد از بازی با ملوان

توئیت عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب درباره ناترازی انرژی

گلکسی زد فلیپ 7 اولین گوشی تاشو سامسونگ با تراشه اگزینوس خواهد بود

این رنگ آبی گلکسی S25 اولترا سامسونگ است

داستانک/ عشق و محبت مادری

بارش رحمت الهی در خانه خدا

صندلی‌های بی‌رحم در نیویورک!

جانوری کمیاب به نام سمور پرنده!

از کجا بفهمیم از چشم خدا افتادیم یا نه!

پیمان قاسم خانی: با کتاب های کانون پرورش فکری بزرگ شدم

اکران فیلم «شناور» در فیلیمو

مشکلات گاریدو از زبان رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس

واکنش رضا درویش به هشتگ اخراج مدیرعامل پرسپولیس

گزینه های سرمربی گری پرسپولیس از زبان رضا درویش

تاریخ رونمایی ردمی 14C 5G مشخص شد

نجات یک روباه توسط یک طبیعت‌گرد

رونمایی از شاهکار 500 ساله عصر صفوی در موزه فرش ایران

هنرهای شگفت انگیز خلق شده با زباله!

مریم اسمی خانی: نمی‌توان فیلم کوتاه را در سینما نادیده گرفت

بغض احمد نجفی بر سر مزار شهید سلیمانی

رئال 125 میلیون یورو از دست داد

خانبان: کسی که ویس علیه گاریدو را پخش کرد کار اخلاقی ای نکرد

دورتموند بلینگام جدیدش را پیدا کرد

پورعلی گنجی: گاریدو برای تیم زحمت کشید اما شرایط خوب پیش نرفت

سروش رفیعی: خیبر بهتر از ما بازی را شروع کرد

علیپور: مردم لرستان و همه بدانند یک حرکتی کردند تا من از کوره در رفتم

درویش: دیگر با گاریدو هم‌فکر نبودیم!

زمان تمدید قرارداد اورونوف مشخص شد

با هر اسمی نباید خانم خونه را صدا زد

ماجرای اطلاعیه‌های «بازداشت شبکه‌های ایجاد ناامنی» چیست؟

حضور سردار قاآنی در مراسم سالروز شهادت سیدرضی موسوی

واکنش سکینه سادات پاد، دستیار سابق رئیس‌جمهور به محرومیت ترانه علیدوستی از سفر هوایی

اگر احسان علیخانی خوب بود چرا او را بیرون کردید؟

ناگفته های جدید از دادگاه جنجالی بازیگر مشهور و همسرش

OpenAI برنامه‌هایش برای تبدیل‌شدن به شرکتی سودمحور را اعلام کرد

ایران و عربستان همکاری‌های خود در بخش ICT را گسترش می‌دهند

برآمدگی دوربین گلکسی S25 Slim به‌لطف استفاده از این فناوری جدید سامسونگ کاهش می‌یابد

وکیل جعلی نینتندو شروع‌ به ترساندن یوتیوبرها کرده است

انویدیا و AMD نسل بعدی کارت‌های گرافیک خود را زودتر عرضه می‌کنند

تاثیر شگفت انگیز کلاه ایمنی در محیط کار!

تئاتر «گلد اسمیت» در زاهدان و به مدت پنج روز اجرا شد .